Thierry Mugler, die Kim Kardashian, Cardi B en Beyonce kleedde, sterft op 73-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Thierry Mugler, die Kim Kardashian, Cardi B en Beyonce kleedde, sterft op 73-jarige leeftijd
Thierry Mugler, die Kim Kardashian, Cardi B en Beyonce kleedde, sterft op 73-jarige leeftijd
Anonim

De dood van mode-icoon Thierry Mugler werd zondagavond aangekondigd en sindsdien stromen de eerbetonen van de grootste namen van Hollywood binnen. Mugler was een hoofdbestanddeel van de modegemeenschap en kleedde zich onder meer Kim Kardashian, Lady Gaga en Cardi B, en hadden al sinds de jaren 70 baanbrekende ontwerpen gemaakt.

Zijn dood werd aangekondigd op zijn officiële Instagram-pagina. Onder een eenvoudig zwart vierkantje stonden de woorden "RIP We zijn er kapot van om het overlijden van de heer Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari 2022 aan te kondigen. Moge zijn ziel in vrede rusten." De verklaring werd vervolgens hieronder in het Frans vertaald.

Bella Hadid en Carla Bruni waren er snel bij om hun verdriet te uiten

Bella Hadid rouwde duidelijk om het nieuws en reageerde op de post "Nonononono: (". Carla Bruni was even bedroefd en schreef "Nee!" gevolgd door een aantal emoji's met een gebroken hart. Op het moment van schrijven was de afbeelding heeft al meer dan 200.000 likes verzameld.

Mugler stierf op 73-jarige leeftijd, volgens zijn agent een natuurlijke dood. Na zijn overlijden bracht zijn modehuis Mugler deze aangrijpende verklaring uit: "Het is met diepe droefheid dat het Huis van Mugler het overlijden van de heer Manfred Thierry Mugler aankondigt."

"Een visionair wiens verbeeldingskracht als couturier, parfumeur en beeldmaker mensen over de hele wereld in staat stelde om elke dag moediger te zijn en groter te dromen."

Beyonce bracht hulde aan de ontwerper op haar officiële website

Beyonce, die met de ontwerpster samenwerkte aan veel van haar outfits, een samenwerking die resulteerde in de creatie van enkele van haar meest bewonderde toneelkostuums, uitte haar verdriet door een zwart-wit lachend portret van de overleden ontwerpster te plakken op de voorpagina van haar officiële website, met de titel "Rust in vrede".

Kourtney en Khloe Kardashian waren ook snel om hulde te brengen aan Mugler. Kourtney ging naar haar Instagram-verhalen om een afbeelding van haar en de rest van de Kardashian-Jenner-clan te delen, van top tot teen gekleed in de stukken van de ontwerper. Ze vergezelde het schot met de woorden "All in Mugler" en een emoji met een gebroken hart.

Haar zus Khloe deelde Kourtney's gevoel voor haar eigen verhaal, terwijl ze later ook een schijnbaar peinzende video uploadde van een dienblad met brandende kaarsen.

De dood van Thierry Mugler is de tweede klap voor de mode-industrie sinds het begin van 2022. De gemeenschap was al aan het bijkomen van het overlijden van pionier Andre Leon Talley, die toevallig ook stierf op 73-jarige leeftijd.

Aanbevolen: