Kanye West is van plan om daklozen model te laten staan voor zijn nieuwe 'Yeezy'-collectie

Inhoudsopgave:

Kanye West is van plan om daklozen model te laten staan voor zijn nieuwe 'Yeezy'-collectie
Kanye West is van plan om daklozen model te laten staan voor zijn nieuwe 'Yeezy'-collectie
Anonim

Kanye West heeft een nogal unieke manier bedacht om de huidige daklozencrisis in LA aan te pakken. Volgens TMZ heeft de rapper plannen om samen te werken met modelabel 'Skid Row Fashion Week' en ontmoette hij begin dit jaar oprichter David Sebastian.

‘Skid Row Fashion Label’ (SRFL) is een bedrijf dat zich specifiek richt op het helpen van daklozen. Naast het doneren van een som van hun winst aan de dakloze bewoners van LA's Skid Row, hebben ze deze personen ook in hun kledingfabrieken in dienst.

West wil dat daklozen die voor 'SRFL' werken de collectie modelleren en over de catwalk lopen

Sebastian beweert dat hij en West momenteel werken aan een 'Yeezy x Skid Row'-lijn en zelfs zijn begonnen met het bedenken van ideeën voor hun debuutmodeshow. Kanye zou vooral graag de dakloze leden die voor SRFL werken bij het evenement betrekken, omdat hij wil dat ze de kleding modelleren en over de catwalk lopen.

SRFL's oprichter vertelde TMZ dat hij West had ontmoet in zijn muziekstudio in LA's Art District, waar het gerucht gaat dat hij momenteel aan 'Danda 2' werkt. Hij onthulde ook dat de samenwerking op 22 februari zal stoppen en dat al het geld dat wordt verdiend met de verkoop zal worden gedoneerd aan goede doelen voor daklozen.

Naast het stylen van de daklozen, richt West zich momenteel ook op het stylen van zijn nieuwe vriendin

Naast deze samenwerking werkt West momenteel ook aan een ander modeproject: zijn nieuwe vriendin Julia Fox. Het paar zorgde voor veel opschudding tijdens Paris Fashion Week en dook op in bijpassende zwarte leerlooks. Misschien wel het meest opvallende aspect van de ensembles - behalve Kanye's full-face bivakmuts - was Fox' dikke, gewaagde eyeliner.

De actrice ging naar haar Instagram om een foto te delen van Kanye die deze eyeliner aanbracht voorafgaand aan het verschijnen, naast de foto dat West haar "favoriete make-upartiest" is.

Ze heeft ook onthuld dat de rapper op een van hun eerste dates een hele nieuwe garderobe voor haar heeft gekocht. In een essay dat ze schreef voor Interview Magazine, schreef Fox: Na het eten had je een verrassing voor me. Ik bedoel, ik ben nog steeds in shock. Je had een hele hotelsuite vol kleren. Het was de droom van elk meisje die uitkwam. Het voelde als een echt Assepoester-moment. Ik weet niet hoe hij het deed, of hoe hij het allemaal op tijd daar kreeg. Maar ik was zo verrast.”

“Zoals, wie doet dit soort dingen op een tweede date? Of welke datum dan ook! Alles bij ons is zo organisch geweest. Ik weet niet waar het heen gaat, maar als dit een indicatie is voor de toekomst, ik ben dol op de rit.'

Aanbevolen: