Hier zijn de topkeuzes van Kanye West uit de nieuwe herencollectie van Vogue

Inhoudsopgave:

Hier zijn de topkeuzes van Kanye West uit de nieuwe herencollectie van Vogue
Hier zijn de topkeuzes van Kanye West uit de nieuwe herencollectie van Vogue
Anonim

Het leven is niet gemakkelijk voor Kanye West. De rapper worstelde de afgelopen maanden met de symptomen van zijn diagnose bipolaire stoornis. West is niet alleen gedwongen opgenomen in het ziekenhuis nadat hij als een bedreiging voor zichzelf of anderen werd beschouwd, hij heeft ook zijn vrouw Kim Kardashian erbij betrokken door op sociale media over hun huwelijksproblemen te posten.

Nu lijkt West in de stemming te zijn voor een beetje winkeltherapie, en hij is niet bang om naar behoorlijk grote prijskaartjes te kijken! De artiest nam een kijkje in de herfstcollectie van Vogue en ging prompt naar Twitter om zijn topkeuzes te delen.

De klassiekers met een twist

Hoewel West enthousiast lijkt over de nieuwigheid van sommige van de nieuwe stukken, gaat hij helemaal over de klassiekers, tenminste als het om mode gaat. De rapper wilde dat zijn volgers speciale aandacht zouden schenken aan twee looks die grotendeels gebaseerd zijn op denim.

De eerste opname toont een model dat een lichtblauwe skinny jeans draagt met een bijpassende jeansjas. Maar is dat niet gewoon een erg dure Canadese smoking? Niet zo snel. De look is afgewerkt met een paar zwarte leren loafers die de klassieke materialen een moderner gevoel geven.

De tweede afbeelding toont daarentegen een model met een wijdvallend wit overhemd en een korte spijkerbroek. De afbeelding is versierd met een kleine, witte schoudertas die op de heup wordt gedragen.

Het is onduidelijk of West van plan is om de komende maanden een van deze nieuwe stijlen te rocken. De interesse van de rapper in esthetiek met betrekking tot zowel architectuur als interieur doet ons echter denken dat het vrij waarschijnlijk is dat de ster ook in de mode liefhebbert.

Een rotsachtige tijd

West deelde deze foto's in een stroom van enkele tientallen tweets met een breed scala aan afbeeldingen, variërend van middeleeuwse religieuze iconografie tot hedendaagse kunstwerken. Deze Twitter-berichten vertegenwoordigen een grote verbetering ten opzichte van de laatste fout van West op sociale media, toen hij een inmiddels verwijderde verklaring aflegde over het einde van zijn leven.

Het lijkt erop dat West troost vindt in verschillende kunstvormen. We wensen hem alle ontspanning en creativiteit van de wereld toe terwijl hij deze ups en downs het hoofd moet bieden.

Aanbevolen: