Kardashians United As Sisters Volg Kanye West niet meer op Instagram

Inhoudsopgave:

Kardashians United As Sisters Volg Kanye West niet meer op Instagram
Kardashians United As Sisters Volg Kanye West niet meer op Instagram
Anonim

Eén ding over de Kardashians - ze zullen bij elkaar blijven.

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner hebben allemaal de vervreemde echtgenoot van zus Kim ontvolgd - Kanye West. De realitysterren hebben blijkbaar genoeg van het onophoudelijke online van de rapper aanvallen op hun zus en nieuwe vriend, Pete Davidson. Afgelopen weekend deelde de "DONDA 2"-muzikant privéberichten van de Saturday Night Live-grappige.

Kim Kardashian smeekte Kanye West om online niet meer over Pete Davidson te praten

Je noemde Davidson een "dhead" en bespotte een van zijn tatoeages die hij heeft van voormalig First Lady Hillary Clinton. Davidson nam contact op met West via sms om de lucht te klaren en zei dat hij hoopte op een dag de kinderen van Kim en Kanye te ontmoeten. De muziekartiest maakte een screenshot van het bericht, met het bijschrift: "NEE JE ZAL MIJN KINDEREN NOOIT ONTMOETTEN." De reeks berichten is sindsdien verwijderd van het account van de vader van vier, waar hij 14,3 miljoen volgers heeft.

De 22-voudige Grammy-winnaar deelde ook een bericht van Kim waarin ze haar voormalige echtgenoot had gevraagd zijn aanvallen op Davidson te beëindigen. De oprichter van SKIMS bekende in een tekst dat Kanye "een gevaarlijke en enge omgeving creëerde" en voegde eraan toe dat als Pete gewond zou raken, het "allemaal jouw schuld zou zijn". De artiest van "College Dropout" leek te hebben overgenomen wat ze tegen hem had gezegd. Hij gaf in een inmiddels verwijderde post toe dat zijn gedrag jegens zijn ex "intimiderend" was geweest, terwijl hij ook beloofde "verantwoordelijkheid te nemen".

Kanye West ging opnieuw naar sociale media om Pete Davidson aan te vallen

Maar niet lang na zijn oprechte verontschuldiging was Ye weer terug bij zijn oude spelletjes. Kanye plaatste een afbeelding op zijn Instagram-pagina waarop Davidson te zien is met een rode "Make Kanye 2006 Again"-hoed, gemodelleerd naar de MAGA-hoed die hij droeg om zijn steun aan voormalig president Donald Trump te tonen.

Kanye West mikte op Pete Davidson voor een oude 'SNL'-grap

In de originele Weekend Update-komedie spotte Pete ook de spot met Kanye en spoorde hij hem aan zijn medicatie in te nemen.

"HI SKETE HEB JE NOG MEER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSGRADEN VOOR MIJ?" de rapper - die lijdt aan een bipolaire stoornis - ondertitelde de post.

Pete Davidson en Kim Kardashian zijn sinds november aan het daten

Pete en Kim zijn sinds november vorig jaar aan het daten, kort nadat ze samen verschenen tijdens haar hostingdebuut op SNL in oktober. In februari 2021 vroeg Kardashian na een huwelijk van bijna zeven jaar de echtscheiding aan bij West.

Het voormalige echtpaar deelt vier kinderen: North, acht, Saint, zes, Chicago, vier en Psalm, twee.

Aanbevolen: