Kid Cudi "Niet cool" met Kanye West, "Hij is niet mijn vriend"

Inhoudsopgave:

Kid Cudi "Niet cool" met Kanye West, "Hij is niet mijn vriend"
Kid Cudi "Niet cool" met Kanye West, "Hij is niet mijn vriend"
Anonim

Kanye West en Kid Cudi zullen niet snel een vervolg op Kids See Ghosts uitbrengen. Cudi bevestigde op Twitter dat hij een nieuw nummer met Ye heeft op Pusha T's aankomende album It's Almost Dry, maar hij zegt dat het is opgenomen voor hun beef, en hij is nog steeds "niet cool" met Kanye.

Kanye West en Kid Cudi hebben nog steeds rundvlees nadat je hem uitriep omdat hij niet aan zijn zijde stond toen hij probeerde Kim Kardashian terug te winnen

“Hé! Dus ik weet dat sommigen van jullie hebben gehoord over het nummer dat ik van Pusha heb gekregen. Ik heb dit nummer een jaar geleden gemaakt toen ik nog cool was met Kanye', verduidelijkte Cudi dinsdag op Twitter. 'Ik ben niet cool met die man. Hij is niet mijn vriend en ik heb alleen het nummer voor Pusha gewist, want dat is mijn man. Dit is het laatste nummer dat je me zult horen op w Kanye.”

De twee hadden in februari een openbare ruzie. Ye was hard aan het werk aan zijn album Donda 2 en worstelde om te accepteren dat zijn huwelijk met Kim Kardashian voorbij was. De Yeezy-mogul ging regelmatig naar Instagram om de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw, Pete Davidson, in een reeks grillige berichten te roepen.

Helaas was Cudi bevriend met de Saturday Night Live-ster en leek hij verstrikt te raken in het kruisvuur, waarbij Ye The Lonely Stoner ervan beschuldigde hem in de steek te hebben gelaten terwijl hij vocht voor zijn gezin. Cudi beschuldigde hem van het omdraaien van het script voor internetmacht. Cudi antwoordde: "Je bent geen vriend. BYE."

De twee zijn sindsdien ver weg.

Kanye West hielp bij de lancering van Kid Cudi's carrière, waarbij beide samenwerkten voor enkele van de meest invloedrijke hiphop-platen

Toen Mr. Rager net begon in Chicago en nummers als Day 'n Nite op Myspace plaatste, was het Mr. West dat opmerkte. Vervolgens tekende hij hem bij zijn GOOD Music-afdruk, waarmee hij zijn carrière lanceerde. De twee zouden samenwerken aan Ye's invloedrijke vierde album 808s & Heartbreak, waarbij Cudi hielp bij het schrijven en back-upvocalen van veel van de nummers.

Later zou Yeezy helpen bij de productie van Cudi's magnum opus, Man on the Moon: The End Of Day. De plaat had een aanzienlijke invloed op hiphopmuziek en wordt tegenwoordig als een klassieker beschouwd. Travis Scott, Lil Yachty en Logic hebben allemaal de plaat genoemd als invloedrijk voor hun werk.

Kanye en Cudi bundelden hun krachten om Kids See Ghosts te vormen in 2018, en datzelfde jaar brachten ze hun gelijknamige naam uit om lovende recensies te krijgen.

Aanbevolen: