Britney Spears Sports 'Free Britney' T-shirt voorafgaand aan de grote proef voor het conservatorium

Inhoudsopgave:

Britney Spears Sports 'Free Britney' T-shirt voorafgaand aan de grote proef voor het conservatorium
Britney Spears Sports 'Free Britney' T-shirt voorafgaand aan de grote proef voor het conservatorium
Anonim

Britney Spears droeg een FreeBritney T-shirt voorafgaand aan de rechtszitting, die een einde kan maken aan het conservatorium dat de zanger al 13 jaar heeft. De popzangeres zal naar verwachting later vandaag, op 12 november, voor de rechtbank verschijnen, waar rechter Brenda Penny zal beslissen of de overeenkomst zal worden beëindigd.

Op 8 september vroeg Britney's vader, Jamie Spears, die als haar conservator diende, de rechter om het conservatorschap onmiddellijk te beëindigen, terwijl hij zei dat hij geen uitbetaling wilde. Fans hadden last van de ongebruikelijke zet, maar ze baden dat het juridische drama eindelijk zou eindigen.

Britney kan niet wachten om vrij te zijn

Hoewel de vader van de zangeres niet meer als haar conservator fungeert, moet er nog een einde komen aan de wettelijk bindende voogdij.

Vooruitlopend op de hoorzitting van Britney Spears' vandaag plaatste de verloofde van de zangeres Sam Asghari een video waarin ze een wit FreeBritney T-shirt aantrok terwijl ze danste.

Asghari is ook te zien met een soortgelijk T-shirt in de video. Het paar leek de grote overwinning van Britney van tevoren te vieren!

Onder de hashtag staan de woorden: "Het is een mensenrechtenbeweging."

De fans van de zangeres zijn dolgelukkig voor haar en vinden het geweldig om haar gelukkig te zien. “Ze is zo opgewonden!!!! We zijn allemaal zo opgewonden voor haar!!!!” een fan gutste in de reacties.

In de afgelopen maanden heeft Spears de details onthuld van haar beproeving als conservatorium en hoe traumatiserend de ervaring voor haar was geweest. Van het feit dat ze geen telefoon, auto of controle over haar eigendommen en bezittingen mocht bezitten, deelde Britney schrijnende details over haar mishandeling in de afgelopen 13 jaar.

Spears heeft haar familie consequent bekritiseerd omdat ze niet aan haar zijde stond toen ze haar het meest nodig had en is haar advocaat Matthew Rosengart dankbaar voor het "veranderen van haar leven".

Ze is onlangs verloofd met Sam Asghari, haar partner van vier jaar, die de zangeres gedurende de FreeBritney-beweging heeft begeleid. Op 11 november plaatste Spears foto's in een elegante, roze baljurk om duidelijk te maken dat het niet haar trouwjurk was.

Toen onthulde ze terloops dat de veelgeprezen Italiaanse ontwerper Donatella Versace momenteel werkt aan de jurk die ze zal dragen als ze door het gangpad loopt.

Hoewel de zangeres niet heeft verteld wanneer ze van plan is te trouwen, kunnen we Spears binnenkort op haar grote dag zien als haar jurk al gemaakt wordt!

Aanbevolen: