Prins Harry en Meghan Markle geëerd met de President's Award tijdens de 53e NAACP Image Awards

Inhoudsopgave:

Prins Harry en Meghan Markle geëerd met de President's Award tijdens de 53e NAACP Image Awards
Prins Harry en Meghan Markle geëerd met de President's Award tijdens de 53e NAACP Image Awards
Anonim

Award-seizoen is nog steeds bezig en Meghan Markle en Prins Harry hebben hun huis in Californië verlaten om de President's Award van dit jaar in ontvangst te nemen tijdens de NAACP Image Awards. Dit is de eerste prijsuitreiking die het stel heeft bijgewoond sinds ze permanent naar Californië verhuisden.

The President's Award erkent degenen die opmerkelijke prestaties en voorname openbare dienstverlening hebben getoond. Een van de meest opvallende dingen die de hertog en hertogin hebben gedaan, is samenwerken met de NAACP om de Archewell Digital Civil Rights Award in het leven te roepen. De twee richtten in 2020 de Archewell Foundation op en het werd een van de redenen voor hun verhuizing buiten het drama van de koninklijke familie.

Het paar is sindsdien lid geworden van een eliteclub van prijswinnaars. Anderen die deze prijs in het verleden hebben geaccepteerd, zijn Jesse Jackson, Colin Powell, LeBron James en Rihanna.

Markle en prins Harry gebruikten hun tijd op het podium om te praten over hoe de wereld samen kan blijven komen

Zodra ze het podium opliepen, liet Markle weten hoe dankbaar ze waren dat ze waren gekozen voor deze eer. "We zijn zo diep nederig om hier te zijn in het gezelschap van zoveel illustere winnaars." Prins Harry bedankte vervolgens iedereen die hem hartelijk verwelkomde in de zwarte gemeenschap, terwijl Markle's moeder zei dat ze "niet trotser kon zijn".

De twee verhuisden naar Californië kort voor de moord op George Floyd, die de Black Lives Matter-beweging veroorzaakte. “In de maanden die volgden, toen mijn man en ik met de burgerrechtengemeenschap spraken, hebben we onszelf en onze organisatie, Archewell, geëngageerd om degenen te verlichten die raciale rechtvaardigheid en vooruitgang bevorderen."

De Archewell Foundation is succesvol geweest in alle filantropische inspanningen

Opgericht in 2020, is de stichting verbonden aan Archewell Inc., de openbare organisatie van Markle en Prins Harry. Naast deze non-profitorganisatie omvat Archewell ook de bedrijfsdivisies Archewell Audio en Archewell Productions.

Na de resultaten van de Black Lives Matter-beweging werkte de stichting samen met NAACP om de NAACP-Archewell Digital Civil Rights Award uit te reiken tijdens de jaarlijkse NAACP Image Awards. De prijs erkent leiders op het gebied van technologie en sociale rechtvaardigheid die een verschil maken. De prijswinnaar ontvangt ook $ 100.000.

Prins Harry zorgde ervoor dat hij tijdens hun toespraak nog een belangrijk onderwerp ter sprake bracht

Na de gebeurtenissen van de Russische invasie van Oekraïne, kon prins Harry het niet laten om de kwestie op het podium te bespreken. “Voordat ik begin, willen we de mensen van Oekraïne bedanken, die onze voortdurende steun als wereldwijde gemeenschap dringend nodig hebben.”

Als veteraan in het leger heeft Prins Harry verschillende keren over oorlog gesproken, maar de twee hebben onlangs een verklaring op de Archewell-website geplaatst waarin ze uitdrukken hoe ze de VS zullen steunen. Prins Harry en Meghan, De hertog en hertogin van Sussex en wij allen bij Archewell staan samen met de bevolking van Oekraïne tegen deze schending van het internationale en humanitaire recht en moedigen de wereldgemeenschap en haar leiders aan hetzelfde te doen.”

De twee zijn van plan door te gaan met hun filantropische inspanningen, en markle zal blijven deelnemen aan de productie van twee aankomende Netflix-series, Heart of Invictus en Pearl. Voor meer informatie over de Archewell Foundation kan men naar hun website gaan.

Aanbevolen: