Hoe The White Collar Cast de overleden ster Willie Garson heeft geëerd

Inhoudsopgave:

Hoe The White Collar Cast de overleden ster Willie Garson heeft geëerd
Hoe The White Collar Cast de overleden ster Willie Garson heeft geëerd
Anonim

Hoewel Willie Garson misschien het best bekend is voor het spelen van Stanford Blatch in 'Sex and the City', heeft de overleden acteur een lange lijst van acteercredits op zijn naam staan, waaronder de rol van Mozzie in 'White Collar'.

In première in 2009 en zes seizoenen uitgezonden, richt de procedure zich op de relatie tussen oplichter en FBI-informant Neal Caffrey (Matt Bomer) en speciaal zaakwaarnemer Peter Burke (Tim DeKay). De serie speelt Garson als Neal's vriend en vertrouweling Theodore Winters, bekend als Mozzie, evenals Tiffani Thiessen als Peter's vrouw Elizabeth en 'One Tree Hill'-ster Hilarie Burton als onderzoeker van een verzekeringsmaatschappij die een romance begint met Neal. De serie uitgezonden zijn laatste aflevering ooit in december 2014.

Garson stierf op 21 september 2021 op 57-jarige leeftijd aan alvleesklierkanker. Na zijn overlijden stroomden de eerbetonen binnen van zijn voormalige co-sterren, waaronder de hoofdrolspelers van 'Sex and the City' en zijn vrienden in de cast van 'White Collar', met Bomer en Burton aan de leiding.

6 'White Collar'-ster Matt Bomer herinnert zich zijn laatste ontmoeting met Willie Garson

Bomer en Garson bleven goed bevriend na hun periode als Neal en Mozzie in de NYC-reeks.

Nadat de 'SATC'-ster stierf, ging de 'Magic Mike'-acteur naar Instagram om zijn gevoelens te delen.

"Willie. Ik begrijp het niet. En het is niet eerlijk", schreef Bomer.

"Het afgelopen jaar heb je me zoveel geleerd over moed, veerkracht en liefde. Ik heb mijn hoofd nog steeds niet rond een wereld gewikkeld zonder jou erin - waar ik je niet kan bellen als ik moet lachen, of laat je inspireren. Het laatste wat je deed toen we afscheid namen, was je masker naar beneden trekken (ik haat covid), glimlachen en naar me knipogen ", voegde de acteur eraan toe.

Hij beschreef Garson als iemand "die me optilde, die me beter maakte en die me altijd, altijd deed glimlachen."

"Dit herinnerde me er ook aan hoe sterk onze 'White Collar'-familie is. We waren er allemaal voor Willie en voor elkaar. Ik hou voor altijd van je Willie Garson, "voegde Bomer eraan toe en stuurde zijn liefde naar Garson's zoon Nathen.

"Je leeft altijd voort in onze harten en gedachten: en je White Collar-familie is er altijd voor Nathen. Bewaar een plaats voor mij, want je weet dat ik daar aan je tafel wil zitten."

5 Hilarie Burton kreeg een tatoeage ter ere van haar co-ster en vriendin 'White Collar'

Burton, wiens vriendschap met Garson was begonnen vóór hun tijd op 'White Collar', ging naar Instagram om te zeggen dat zij en haar man, 'The Walking Dead'-ster Jeffrey Dean Morgan, 'verwoest' waren.

"Mijn telefoon staat niet stil. Vrienden. Collega's. Totale vreemden. De wereld weet dat @willie.garson een cruciale speler in mijn leven is geweest. Dus ik zal mijn gevoelens hier niet volledig kunnen uiten. Ik heb wat tijd nodig, " deelde ze.

Willie was een romantische vriend heeft me zeker verwend, voegde Burton eraan toe, terwijl hij een foto van het huwelijksgeschenk deelde (een eerste editie van de roman 'The Grapes of Wrath' uit 1939) en merkte op dat Garson haar en Morgan had gegeven.

Voor de dood van Garson had Burton besloten om een tatoeage te laten zetten van een zin die hij schertsend zei nadat hij iemand een compliment had gegeven - "kalmeer maar" - en die hij wel in het bericht aan het gelukkige paar had opgenomen.

Hij zou je het grootste compliment ter wereld geven. Je vertellen dat je de slimste of mooiste of meest getalenteerde was of dat je boek/show/recept/liefdadigheidsinstelling, enz. ertoe deed en waardevol was. En precies zoals jij zou blozen, hij zou het temperen met 'oké, rustig aan!' En dan lachen. Hij zou je stoppen voordat je het compliment kon afwijzen. Rustig aan. Ik hoor het hem zeggen.

"Ik wilde dat Willie wist dat ik die 'rust' voor altijd bij me droeg," voegde ze eraan toe.

Burton onthulde ook dat Garson haar om hulp had gevraagd om zijn memoires voor zijn zoon Nathen gepubliceerd te krijgen.

"…op mijn eer, ik zal het doorstaan", schreef de actrice.

4 Tiffani Thiessen was "hartverscheurend"

Thiessen, wiens 'White Collar'-personage Elizabeth behoorlijk dicht bij Garson's Mozzie op de show groeide, ging ook naar Instagram om enkele foto's van haar en de overleden acteur te delen, inclusief een ontroerend eerbetoon.

"Willie, mijn lieve lieve vriend, ik ben er kapot van", schreef de actrice.

"Het is nog steeds moeilijk voor mij om te geloven dat je er niet bent. Je hebt deze strijd met kracht en gratie gestreden. De hemel heeft vandaag een geweldige man gekregen en ze hebben ongelooflijk veel geluk. Ik hou zo veel van je, mijn vriend, " voegde ze eraan toe.

3 Tim DeKay plaatste een inside joke met Garson

De andere 'White Collar'-leider plaatste een foto met Garson op zijn Instagram-pagina.

In de foto omhelst DeKay de Mozzie-acteur terwijl ze op de rode loper staan bij de première van 'The Normal Heart', uitgebracht in 2014. Hoewel geen van hen in de cast van de tv-film zit, zijn ze het meest waarschijnlijk aanwezig bij het evenement om hun vriend en co-ster Bomer te steunen, die als Felix Turner schittert tegenover Mark Ruffalo en Julia Roberts.

"Goddank, Wilhelm. Je weet dat ik van je hou en dat altijd zal doen", schreef DeKay.

Willie's echte naam was William, dus we konden er gewoon vanuit gaan dat DeKay een geheime bijnaam gebruikte die ze tussen hen zouden gebruiken.

2 'White Collar'-ster Marsha Thomason zei dat werken met Garson een plezier was

In 'White Collar' speelt Marsha Thomason speciaal agent Diana Berrigan, een eigenzinnig, openlijk lesbisch personage dat na seizoen één wordt gepromoveerd tot reguliere serie.

Na de dood van Garson plaatste ook zij enkele foto's die ze had gemaakt met de overleden acteur, en uitte haar verdriet.

"Ik heb de woorden niet kunnen vinden. Ik kan niet geloven dat hij weg is. Wetende dat het eraan zat te komen, maakt dit niet makkelijker, het is gewoon zo verdomd triest", schreef Thomason.

"Willie was zo'n aardig, hilarisch, sarcastisch, getalenteerd baken van licht in de levens van iedereen die hem kende en het geluk had hem vader, broer, vriend te noemen. Zijn relatie met zijn ongelooflijke zoon is een echte liefdesverhaal, " vervolgde ze.

"Zes jaar met hem werken in New York was een van de grote geneugten van mijn leven. Onze 'White Collar'-familie zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik hou van je Willie en ik ga je missen iets heftigs."

1 De uitgebreide 'White Collar'-familie bracht ook een eerbetoon

'White Collar'-maker Jeff Eastin ging naar Twitter om enkele kiekjes van hem en Garson en van de acteur met Bomer en DeKay te delen.

"Vaarwel mijn vriend. Je was de beste van ons", schreef de producent en scenarioschrijver.

Ross McCall, die de dief en Neal's rivaal Matthew Keller speelde in de show, ging ook naar Twitter om een artikel opnieuw te posten waarin het overlijden van Garson werd aangekondigd.

"Rustig maar, mijn vriend. God Bless", schreef de Schotse acteur.

Aanbevolen: