Kanye West krijgt dit advies over uiteenvallen van Alice Evans

Inhoudsopgave:

Kanye West krijgt dit advies over uiteenvallen van Alice Evans
Kanye West krijgt dit advies over uiteenvallen van Alice Evans
Anonim

Eén ding waar Kanye West zeker niet van kan worden beschuldigd, is dat hij zijn verdriet over het scheiden van ex-vrouw Kim Kardashian privé houdt, een feit dat de ongelukkige Alice Evans heeft opgepikt. De voormalige echtgenote van Ioan Gruffudd ging naar haar Instagram om West een keuze te geven voor een breakup-advies.

Evans onthulde dat haar fans op Cameo om de video van de pijn-tante-stijl hadden gevraagd, en dat ze inspiratie had gezocht uit "ongevraagd advies" dat ze zelf op Twitter had ontvangen na de scheiding van haar en haar vervreemde echtgenoot Gruffudd.

Evans verklaarde dat het westen zeker niet acht maanden lang zou moeten huilen en het op Instagram zou moeten plaatsen

De actrice begon met Nu, ik weet niet zeker of ik de juiste persoon ben om iemand advies te geven over liefdesverdriet, ik bedoel, ik kan je vertellen wat ik niet zou adviseren, namelijk huilen voor acht maanden en Instagram het.”

“Maar hoe dan ook, wat ik dacht wat ik kon doen - ik kreeg veel ongevraagd advies online van mensen die op het punt stonden ermee om te gaan, dus ik dacht dat ik er een paar met je kon delen, weet je, misschien helpen.”

Ze vervolgde: "Susanna, uit Kansas, zegt 'afvallen jij dikke koe".

“Dat zal voor jou niet relevant zijn omdat mannen niet echt gevraagd worden om af te vallen, het is niets, vergeet dat, ze worden ook nooit koeien genoemd.”

Alice aanbevolen West Zoek een therapeut

“Laat me eens kijken of ik er nog een kan vinden. Oh dit komt veel voor, 'hulp zoeken'. Ik heb daar naar gekeken, blijkbaar zijn er mensen die je kunt bellen en ze praten met je over je problemen, ze worden zoiets als psychologen of therapeuten genoemd."

"Veel mensen hebben me over deze mensen verteld en ze hebben gezegd 'zoek hulp, idioot'".

“Ik heb er echt een gevonden en ze zijn erg goed, dus ik ben deze mensen erg dankbaar en geef het aan jullie door.”

Alice ging op dezelfde manier vooraf met de rest van de clip, waarbij ze haar eigen begeleiding haalde uit beledigingen die online aan haar waren gericht. Ze sloot af met:

“Sorry dat ik je niets persoonlijks kon geven, maar ik ben blij dat je vriend contact heeft opgenomen, en ik hoop dat een deel van dit ongevraagde advies op Twitter en Instagram en Tattle Life je kan helpen. Ik stuur je het beste.”

Net als West heeft Evans zelf haar relatiebreuk in de media zien spatten. Meest recentelijk haalde ze de krantenkoppen nadat Gruffudd een straatverbod tegen haar had uitgevaardigd wegens vermeende bedreigingen.

Aanbevolen: