Fans denken dat Camila Cabello die 'Good 4 U' van Olivia Rodrigo covert 'beter is dan het origineel

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Camila Cabello die 'Good 4 U' van Olivia Rodrigo covert 'beter is dan het origineel
Fans denken dat Camila Cabello die 'Good 4 U' van Olivia Rodrigo covert 'beter is dan het origineel
Anonim

Op dit moment is Olivia Rodrigo waarschijnlijk moe van al het drama rond haar hitsingle Good 4 U, nadat ze ervan werd beschuldigd het werk van andere artiesten te 'copy-pasten' in haar eigen werk. Fans betwijfelen of Rodrigo opgelucht zal zijn na het ontdekken van de voormalige Fifth Harmony-zangeres Camila Cabello die haar eigen vertolking van het nummer heeft uitgevoerd, en fans noemen het beter dan het origineel.

Het is de omslag waarvan je niet wist dat je die nodig had

Samen met haar nieuwste single Don't Go Yet, bracht Cabello een vertolking van Good 4 U op BBC Radio 1's Live Lounge. De Assepoester-actrice verbaasde fans met haar zang en unieke versie van het nummer, en liet ze haar optreden "beter dan de originele versie" nasynchroniseren.

“beter dan de originele versie”, schreef een fan.

“Wauw, ze heeft dit nummer naar een hoger niveau getild en het haar eigen gemaakt. Camila heeft onmiskenbaar ongelooflijke zang en haar interpretatie van een nummer is altijd goed. Geweldig!! zei een fan.

"Ik vind het geweldig hoe ze het nummer altijd opnieuw uitvindt en het haar eigen maakt, een echte KUNSTENAAR", zei een gebruiker over Cabello.

“Wauw, ze klinkt ZO GOED!!! Absoluut geweldige uitvoering!!!” gutste een gebruiker.

Olivia Rodrigo sprong snel in een pop-gerichte carrière en liet haar Disney-dagen achter toen ze eerder dit jaar Sour uitbracht. Haar single Good 4 U is bestempeld als een "pop-punk break-up anthem", en bevat Paramore's Hayley Williams en de voormalige gitarist van de band Josh Farro in de schrijfcredits.

Rodrigo heeft het duo onlangs gecrediteerd voor haar nummer, nadat ze geconfronteerd werd met een massale internetreactie die campagne voerde dat het nummer griezelig veel leek op Paramore's nummer Misery Business. Rodrigo betaalde Hayley en Josh meer dan $ 1,2 miljoen voor het samplen van hun eigen nummer, en betaalde Taylor Swift ook meer dan $ 800.000 voor het interpoleren van haar Reputation-track New Year's Day in haar eigen nummer, 1 stap vooruit, 3 stappen terug.

Camila daarentegen was onlangs te zien in Amazon's moderne hervertelling van het sprookje Assepoester. Nagesynchroniseerd als een "girl boss" -versie van het klassieke verhaal, kreeg Camila wat kritiek van fans die geen "onafhankelijke Assepoester" wilden zien, en een hervertelling die zo ver afdwaalde van zijn oorspronkelijke stijlfiguren en ideeën.

Aanbevolen: