Kanye West uitgesloten van de artiestenopstelling van de Grammy Award

Inhoudsopgave:

Kanye West uitgesloten van de artiestenopstelling van de Grammy Award
Kanye West uitgesloten van de artiestenopstelling van de Grammy Award
Anonim

Hoewel muzikant Kanye West zijn bekendheid heeft gekregen door zijn kunstenaarschap en bekendheid heeft gegeven aan het huwelijk met Kim Kardashian, wordt hij nu bekend door zijn recente gedrag op sociale media. Na het nieuws over Kardashians relatie met Pete Davidson, heeft West verschillende tirades gepost over haar, Davidson en zijn nu voormalige vrienden.

Na de aankondiging van de Grammy Award-ceremonie van dit jaar begonnen fans zich af te vragen of West zou optreden nadat zijn naam was uitgesloten. Bronnen hebben sindsdien bevestigd dat de artiest niet zal optreden tijdens de show, en dit werd gevraagd door de Recording Academy vanwege wat hij op sociale media heeft gedaan.

West werd dit jaar genomineerd voor vier Grammy Awards, waaronder Album van het Jaar voor Donda. Vanaf deze publicatie zijn alle muzikanten die in die categorie vallen van plan om op de show op te treden.

Na deze aankondiging bracht de game de kwestie ter sprake in een Instagram-bericht

Californische rapper The Game plaatste onlangs een controversiële post op zijn Instagram waarin hij sprak over West en zijn sociale media. De Grammy's hebben op het laatste moment besloten om @kanyewest uit de show te halen alsof we niet wisten dat het eraan zat te komen, zei hij.

Hij tagde later de presentator van dit jaar Trevor Noah in het bijschrift en zei: "Kan zijn omdat @trevornoah gastheer is en er een gesprek was tussen zijn team en de academie dat tot de beslissing leidde of omdat Ye's account was enkele dagen geleden opgeschort om onbekende redenen, vooral in een wereld waar alle negativiteiten van de wereld op dezelfde app te vinden zijn zonder gevolgen of opschortingen…."

De kwestie in kwestie was een bericht dat West plaatste met een belediging tegen Noah met betrekking tot opmerkingen die hij op The Daily Show maakte over de breuk tussen hem en Kardashian. De opmerkingen resulteerden in West's 24-uursban van Instagram. Variety meldde ook bevestiging dat deze opmerkingen deel uitmaakten van de reden waarom West niet mocht optreden.

Noah reageerde op West's Instagram-verbod en zei: "Ik zal eerlijk tegen je zijn - wat ik uit de situatie zie, is een vrouw die haar leven wil leiden zonder lastiggevallen te worden door een ex-vriendje of een ex- echtgenoot of een ex-iets."

West heeft opnieuw zijn Instagram-account weggevaagd

De "Sterkere" artiest heeft gewoonlijk al zijn tirades van zijn Instagram gewist nadat hij ze slechts 24-48 uur had gepost. Door de berichtgeving in de media is echter geen van de berichten van West echt verdwenen, inclusief de post over Noah. Hij plaatst bijna nooit Instagram-verhalen en het is meestal niet bekend wanneer hij tekeer gaat op sociale media. Muzikanten over wie hij negatief heeft gesproken in zijn berichten, zijn onder meer Kid Cudi en Machine Gun Kelly, en hij heeft onlangs zijn afkeuring uitgesproken over de deelname van zijn dochter aan TikTok.

De volledige nominatielijst voor 2022 is beschikbaar op de Recording Academy-website. De 64e jaarlijkse Grammy Awards worden op zondag 3 april 2022 om 20.00 uur live uitgezonden vanuit de MGM Grand Arena in Las Vegas. ET/5 uur PT op CBS en zal beschikbaar zijn om live en on-demand te streamen op Paramount+.

Aanbevolen: