Wordt Billie Eilish Kanye West? Ze onthulde vreemd genoeg haar Billboard Music Award-nominaties

Inhoudsopgave:

Wordt Billie Eilish Kanye West? Ze onthulde vreemd genoeg haar Billboard Music Award-nominaties
Wordt Billie Eilish Kanye West? Ze onthulde vreemd genoeg haar Billboard Music Award-nominaties
Anonim

Billie Eilish heeft records gebroken sinds ze voor het eerst de muziekscene bestormde, en deze ongelooflijk getalenteerde en zeer jonge tiener stijgt naar het hoogste niveau van haar carrière op de prille leeftijd van slechts 18 jaar! Door samen te werken met haar broer Finneas, heeft Eilish naam gemaakt in deze zeer competitieve industrie, en ze is hier om te blijven.

Terwijl de meeste tieners zich zorgen maken over acne en een date hebben op vrijdagavond, heeft Billie Eilish een heel andere kijk op dingen. Ze doorzoekt de Billboard-hitlijsten om haar naam te vinden, en is gelukkig genomineerd aan de top in bijna elke categorie, samen met enkele andere getalenteerde vrouwen die eerder de knipoog hebben gekregen.

Ze deelde haar enorme successen met haar 4,9 miljoen volgers op Instagram, maar ze deed het niet op de conventionele manier.

Billie Eilish's vreemde aankondiging van een derde persoon

Heb je ooit op je eigen profiel op sociale media geklikt en in de derde persoon over jezelf geschreven? Zou dat niet gewoon het vreemdste gevoel zijn? We weten niet zeker wat ze dacht toen ze dit deed, of wat haar ertoe bracht deze benadering te volgen, maar het is een bekende situatie voor een situatie die we eerder hebben gezien. Dit voelde als een terugkeer van Kanye West. Tijdens zijn interview in 2013 met de New York Times verbijsterde West fans toen hij consequent naar zichzelf in de derde persoon verwees. Misschien is Eilish een fan van Kanye. Wat de reden voor de vreemde bezorging van dit bericht ook was, het trok een paar wenkbrauwen op onder fans, en mensen weten niet zeker of dit een aanwijzing is of gewoon een vreemd gedragspatroon.

Dit is tot nu toe de eerste keer dat we haar dit zien doen, dus de meeste fans zullen zich geen zorgen maken totdat of tenzij dit een patroon wordt!

Domineert de hitlijsten

Het opscheppen van de hardware bij de Billboard Music Awards is een prestatie waar de meeste artiesten alleen maar van kunnen dromen. Beschouwd als het hoogste niveau van het echelon als het gaat om muzikaal succes, is het een enorme prestatie voor elke getalenteerde artiest om de Billboard-knik als genomineerde in een van hun categorieën te krijgen. Billie Eilish is misschien pas 18 jaar oud, maar het lijkt erop dat ze ons allemaal het een en ander kan leren over het domineren van prijsuitreikingen.

Als je voorbij haar vreemde berichten van de derde persoon kunt kijken, zul je zien dat ze trots opschept over haar nominaties, en ze heeft zeker veel om blij mee te zijn. Als deze nominaties een indicatie zijn, lijkt het erop dat Eilish de volgende prijsuitreiking zal opruimen. Genomineerd in 12 grote categorieën, waaronder Topartiest en Bestverkopende song, zit Eilish mooi en klaar om te worden beloond voor haar ongelooflijke bijdragen aan de muziekwereld, op zo'n jonge leeftijd.

Fans vragen zich af of ze in de eerste persoon zal spreken als ze wat van haar hardware accepteert!

Aanbevolen: