Kylie Jenner-fans dringen er bij haar op aan om contact op te nemen met Jordyn na haar vriendjescontracten COVID

Kylie Jenner-fans dringen er bij haar op aan om contact op te nemen met Jordyn na haar vriendjescontracten COVID
Kylie Jenner-fans dringen er bij haar op aan om contact op te nemen met Jordyn na haar vriendjescontracten COVID
Anonim

Kylie Jenner fans hebben haar aangespoord om contact op te nemen met haar voormalige bestie Jordyn Woods.

Minnesota Timberwolves-ster Karl-Anthony Towns heeft vrijdag via Instagram aangekondigd dat hij positief heeft getest op coronavirus.

Towns is al meer dan een jaar aan het daten met Woods.

De NBA-speler, 25, verloor op 13 april op tragische wijze zijn moeder, de 59-jarige Jacqueline Cruz-Towns, aan complicaties van COVID-19, nadat ze 19 dagen aan de beademing was geplaatst.

"Voorafgaand aan de wedstrijd van vanavond kreeg ik weer een vreselijk telefoontje dat ik positief testte op COVID", schreef Towns.

"Ik zal onmiddellijk elk protocol isoleren en volgen. Ik bid elke dag dat deze nachtmerrie van een virus zal verdwijnen en ik smeek iedereen om het serieus te blijven nemen door alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen."

Hij vervolgde: "Het breekt mijn hart dat mijn familie, en vooral mijn vader en zus blijven lijden aan de angst die gepaard gaat met deze diagnose, omdat we maar al te goed weten wat het eindresultaat zou kunnen zijn."

De atleet richtte zich rechtstreeks tot zijn nicht en neef en beloofde dat hij "niet in een doos naast oma zou eindigen" en "dit zou verslaan".

In het commentaargedeelte schreef Jordyn: "Ik bid voor je schatje. Je hebt dit. God heeft je."

In een aparte video onthulde Jordyn dat zij en haar familie negatief testten op coronavirus en drong ze er bij haar fans op aan om voor haar vriend te bidden.

Vorige maand, tijdens een interview met ESPN over het komende NBA-seizoen, sprak Towns over het zien van "veel doodskisten in de afgelopen zeven maanden".

"Ik heb veel meegemaakt, uiteraard begonnen met mijn moeder," zei Towns. "Gisteravond kreeg ik een telefoontje dat ik mijn oom had verloren. Ik heb het gevoel dat ik een beetje gehard en vernederd ben door het leven."

Zijn vader, Karl Sr., testte eerder dit jaar ook positief op coronavirus, maar is hersteld.

Nadat het nieuws over de positieve COVID-status van Karl online naar buiten kwam, stuurden fans hun goede wensen.

"Wauw, dat is heel tragisch. 7 leden van zijn familie verliezen aan zijn vreselijke virus is gewoon hartverscheurend. Wens hem een spoedig herstel", schreef een fan.

"Deze arme, arme man! Ik hoop en bid oprecht dat hij beter wordt en geen complicaties of bijwerkingen op de lange termijn heeft. Mijn heer, hij heeft al genoeg meegemaakt," viel een ander in.

Terwijl sommige fans hoopten dat Jordyns voormalige beste vriend, Kylie Jenner, contact zou opnemen met hr.

Omg, hij heeft 7 familieleden verloren, waaronder zijn moeder?? Ik kan me de pijn niet voorstellen die hij en zijn familie doormaken. Dit zou nu het perfecte moment zijn voor Kylie om uit te reiken en een einde te maken aan hun stomme vete', schreef een fan online.

"Ik herinner me hoe de Kardashians zich bij Lamar verzamelden na zijn overdosis - ondanks alles wat hij Khloe heeft aangedaan. Ik hoop echt dat ze contact opnemen met Jordyn", voegde een ander eraan toe.

Woods was eerder gelinkt aan Tristan Thompson, nadat ze naar verluidt in januari 2019 in zijn huis in Los Angeles werd gespot terwijl ze een NBA-speler kuste in de vroege ochtenduren.

Destijds had Thompson een relatie met KUWTK-ster en baby mama Khloé Kardashian. Het paar deelt dochter True, twee.

De situatie leidde ertoe dat Woods ruzie kreeg met de beroemde familie, waaronder het einde van haar langdurige vriendschap met Kylie Jenner, 23.

Aanbevolen: