Jennifer Lawrence beschreef het filmen met Leonardo DiCaprio als "hel"

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence beschreef het filmen met Leonardo DiCaprio als "hel"
Jennifer Lawrence beschreef het filmen met Leonardo DiCaprio als "hel"
Anonim

Netflix-hit Don't Look Up kreeg gemengde reacties van critici toen deze op 10 december 2021 in première ging. De cast van het ensemble werd geprezen voor hun optreden, maar de satire van regisseur Adam McKay werd niet zo gewaardeerd. Maar voor een cast die het "moeilijk" had om met elkaar samen te werken, zouden we zeggen dat het allemaal goed uitpakte. Jennifer Lawrence haatte het om met Jonah Hill te werken. Nu heeft ze ook onthuld dat het filmen met Leonardo DiCaprio 'een hel' was. Dit is wat er echt achter de schermen gebeurde.

De waarheid over de relatie tussen Jennifer Lawrence en Jonah Hill

Het is niet zo dat Lawrence Hill echt haatte. Maar het was "heel, heel moeilijk" om met hem samen te werken, zei ze. De ster van The Hunger Games onthulde dat het moeilijk was om een strak gezicht te houden wanneer de acteur zijn improvisatie zou doen. "Het was echt heel moeilijk om met Jonah te filmen, en gewoon niet om de ene na de andere te verpesten, lachend," legde ze uit. "We hebben een keer een hele dag aan hem gewijd om me alleen maar beter te beledigen. Het was geweldig." Hij voegde eraan toe dat de War Dogs-ster "een komische meester" was en dat hij en "Meryl de enigen waren die dat soort improvisaties zouden moeten doen."

Het bleek allemaal leuk en gelachen te zijn op de set van Don't Look Up. De actrice wil echter dat kijkers de film opvatten voor zijn serieuze boodschap. Volgens haar wil ze dat het publiek leert "te stoppen met het omgaan met informatie zoals we dat nu doen, waar sprake is van de waarheid en wetenschap en dan politiek, of je weet wel, persoonlijke gevoelens die erbij betrokken zijn." De film raakt aan actuele problemen waarmee de wereld van vandaag wordt geconfronteerd. "Weet je, we zouden allemaal op dezelfde lijn moeten zitten", vervolgde Lawrence."Of, weet je, zorgen voor onze planeet en zorgen voor de mensheid. Wereldvrede zou mijn hoop zijn."

Waarom Jennifer Lawrence het werken met Leonardo DiCaprio beschreef als 'hel'

Lawrence zei dat het filmen van een scène naast DiCaprio en Timothée Chalamet haar de hele dag in "ellende" bracht. "Het was de meest vervelende dag in mijn leven", zei de Silver Linings Playbook-actrice tijdens een optreden in The Late Show met Stephen Colbert. "Ze maakten me die dag gek. Ik weet niet wat het was. Timothée was gewoon opgewonden om het huis uit te zijn [na de pandemische lockdown]." Ja, ze ergerde zich ook aan de jonge hartenbreker.

"Ik denk dat het zijn eerste scène was," vervolgde ze. "En Leo had het nummer gekozen dat in de auto speelde en zei gewoon: 'Weet je, dit nummer ging over, weet je, bla, bla, bla.'" Nogmaals, niets ernstigs. Just J Law voelde die dag niet de sfeer."Ik herinner me alleen dat ik die dag in absolute ellende verkeerde", grapte ze. "Het was een hel." Toch vond ze het "cool" om met de twee acteurs te werken.

Jennifer Lawrence zegt dat het filmen van deze scène in 'Don't Look Up' de slechtste was

In de openingsscène van de film is Lawrence te zien die een paar regels van Wu-Tang Clan's Ain't Nuthing ta F' Wit rapt. Hoewel het een cool moment moest zijn, zei de actrice dat het filmen de "slechtste dag van mijn leven" was. Ze was er niet op voorbereid dat het de eerste scène was die ze ooit post-Covid-vertragingen moest opnemen. "Omdat er iets gebeurde met COVID, werd dat mijn allereerste scène [om te filmen]", zei ze over de scène. "Het was huiveringwekkend, want ik zit in deze enorme hanger, en het is zo stil. En ik ken niemand, en ik moest Wu-Tang Clan rappen. Het was gewoon verschrikkelijk. En wat is [gebruikt] in de film duurt ongeveer vijf seconden. Ik wou dat ik dat had geweten."

Lawrence repeteerde het nummer 'een paar weken' om erachter te komen dat de laatste versie van de rap slechts vijf seconden was. Maar ze was vastbesloten om haar best te doen. Don't Look Up markeerde de officiële terugkeer van J Law van haar acteerpauze van 2 jaar. Ze nam een pauze om te resetten en opnieuw te evalueren wat haar carrière voor haar betekende. Deze keer wilde ze impact maken. "Ik denk dat ik het grootste deel van mijn leven mensen tevreden heb gesteld", zei ze over haar werk. "Door te werken had ik het gevoel dat niemand boos op me kon zijn."

Ze gaf echter toe dat ze ook niet tevreden was met haar werk. "Ik pompte niet de kwaliteit eruit die ik zou moeten hebben", zei ze, terwijl ze haar best deed om iedereen tevreden te stellen met haar optreden. "Ik denk gewoon dat iedereen ziek van me was geworden. Ik was ziek van me geworden. Ik had het gevoel dat ik een punt bereikte waarop mensen niet blij waren alleen door mijn bestaan. Dus dat schudde me uit het denken dat werk of je carrière kan elke vorm van vrede in je ziel brengen." Nu ze terug is, kunnen we zeker niet wachten om J Law 2 te zien.0.

Aanbevolen: