Howard Stern beschreef de Oscar-klap van Will Smith als Trump-achtig, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Howard Stern beschreef de Oscar-klap van Will Smith als Trump-achtig, hier is waarom
Howard Stern beschreef de Oscar-klap van Will Smith als Trump-achtig, hier is waarom
Anonim

Veel beroemdheden hebben al gewogen op Will Smith die Chris Rock een klap geeft tijdens de Oscars vanwege een grap over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith (ze heeft alopecia ICYMI). Een van de tegenstanders van Smith was Howard Stern In zijn langlopende SiriusXM-radioshow veroordeelde de presentator het gedrag van de King Richard-ster en vergeleek hem met Donald TrumpDit is waarom.

Waarom Howard Stern Will Smith vergeleek met Donald Trump

"Hij slaat hem met open hand, met veel kracht, recht in de mond op tv", zei Stern over Smith tijdens zijn show. "Het eerste wat ik tegen mezelf zei was: 'Wat is er in godsnaam aan de hand, is dit een beetje?' Want waar is de beveiliging?Dit is een live televisie-evenement." Hij voegde eraan toe dat de Oscarwinnaar ermee wegkwam zoals Trump doet. "Er is niet één persoon naar buiten gekomen, omdat hij Will Smith is", vervolgde hij. "Dit is hoe Trump wegkomt met stront. Will Smith en Trump zijn dezelfde man. Hij besloot het heft in eigen handen te nemen."

Stern koppelde het incident zelfs aan actuele politieke conflicten. "In een tijd waarin de wereld in oorlog is - slechte timing, man", zei hij. "Rustig je f------ kont naar beneden." In een gesprek met zijn mede-presentator Robin Quivers zette Stern ook vraagtekens bij het onderzoek van de Academie naar de woordenwisseling. "De Academy Awards behandelen het alsof ze niet weten wat er is gebeurd. Ze hebben een onderzoek geopend", zei Quivers. Stern reageerde en zei: "Een onderzoek… Wat, de Academy Awards zag Will Smith niet opstaan en een komiek op het hoofd slaan?"

"O, eigenlijk hebben ze me ingehuurd om te onderzoeken," voegde hij er sarcastisch aan toe. "En het eerste wat ik ga doen is kijken naar de videoband die ik zag, en ik zal het onderzoeken. Ik ga op onderzoek uit… 'Mr. Stern, je lijkt heel erg intelligent. Je hebt een lange carrière gehad. We willen dat je het incident met Will Smith onderzoekt.' En ik zei tegen hen: 'Natuurlijk zal ik dat doen.'" Toen werd hij serieus over zijn mening over de zaak. "En uhm, mijn hele onderzoek staat op mijn TiVo. Ik heb de band net drie keer bekeken… En dit is wat er gebeurde,' zei hij. 'Will Smith heeft zojuist een mens aangevallen en jullie hebben niets gedaan.'

Beroemdheden die de Oscars-klap van Will Smith ondersteunden

Tiffany Haddish was een van de eersten die haar steun betuigde voor de acties van Smith. "Dat is wat elke vrouw wil, toch? Ze was gewond. En hij beschermde zijn vrouw. En dat is wat een man hoort te doen", vertelde ze aan de Los Angeles Times. De co-ster van Fresh Prince of Bel-Air, Jane Hubert, vond dat Rock de grap niet had moeten maken. "Er is maar zoveel dat je kunt verdragen… soms moet je terugslaan", schreef ze op Twitter."Vier de overwinning… niets anders doet er toe. Beide acties waren onjuist, maar Chris hoefde daar niet heen."

Nicki Minaj ging ook naar Twitter om het gedrag van Smith te verdedigen en zei dat het een gevolg is van de pijn die hij en zijn vrouw delen. "De man krijgt een plaats op de eerste rij vanwege de pijn van zijn vrouw… hij is degene die haar troost… die haar tranen droogt achter gesloten deuren als die camera's afgaan", schreef de rapper. "Sociale media hebben mensen het gevoel gegeven dat deze 'echtgenoten' ze nooit in het echte leven zullen tegenkomen.

"Je moet gewoon in re altime getuige zijn van wat er in de ziel van een man gebeurt als hij naar de vrouw kijkt van wie hij houdt en ziet hoe ze tranen inhoudt van een 'grapje' ten koste van haar. Dit is wat elke & elke echte man voelt op dat moment, terwijl jullie de grap zien, ziet hij haar pijn."

Beroemdheden die werden bekritiseerd vanwege hun mening over de klap van Will Smith

In zijn interview met Gayle King zei Jim Carrey dat hij "ziek" was door de acties van Smith."Je hebt niet het recht om het podium op te lopen en iemand in het gezicht te slaan omdat ze woorden zeiden", zei hij. "Ik was misselijk. Ik werd misselijk van de staande ovatie. Ik had het gevoel dat Hollywood ruggengraatloos is - en masse. Dit is een heel duidelijke indicatie dat we niet meer de coole kinderen zijn." Nadat zijn opmerkingen viraal gingen, plaatste Diet Prada een video van Carrey die een 19-jarige Alicia Silverstone op het podium 'intimideerde'.

Nadat ze had gezegd dat de Oscars is "waar we blijkbaar godslastering schreeuwen en mensen nu op het podium aanvallen", werd Zoë Kravitz ook bekritiseerd door Diet Prada omdat ze eerder zweeg te midden van beschuldigingen van aanranding tegen haar vriend, ontwerper Alexander Wang. Een fan twitterde: "Ik denk dat Zoe Kravitz er de voorkeur aan geeft wanneer mensen backstage worden aangevallen, zoals haar vriend Alexander Wang dat doet."

Aanbevolen: