Miley Cyrus heeft Nick Jonas net ontslagen tijdens een van haar concerten

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus heeft Nick Jonas net ontslagen tijdens een van haar concerten
Miley Cyrus heeft Nick Jonas net ontslagen tijdens een van haar concerten
Anonim

Miley Cyrus en Nick Jonas waren beide twee van de grootste sterren die in het begin van 2010 op Disney speelden. Fans verloren hun verstand toen de Jonas Brothers in een aflevering van Hannah Montana verschenen. Na die aflevering begonnen Miley en Nick te daten, en vanaf daar is het allemaal geschiedenis. Dus hoe denken ze nu over elkaar?

Miley Cyrus en Nick Jonas relatie tijdlijn

Nadat The Jonas Brothers op Hannah Montana verscheen voor een aflevering, veranderden de dingen voor Nick Jonas volgens zijn broer, Kevin. Kevin ging zelfs zo ver om te zeggen: "Toen hij Miley ontmoette, denk ik dat het hoofd van die jongen ontplofte". De twee werden meteen een "power couple" van Disney, en Miley was de inspiratie voor veel Jonas Brothers-nummers, waaronder Lovebug. Nick zegt dat hij dat nummer begon te schrijven nadat hij Miley Cyrus had ontmoet op de set van Hannah Montana.

Uiteindelijk gingen de twee uit elkaar en dat werd ook een enorm verhaal in de media. Een van de meest opvallende break-up-momenten in een muziekvideo verscheen in Miley's videoclip voor haar nummer 7 Things in 2008, van haar album, Breakout. In de videoclip houdt Miley een foto van haar en iemand anders omhoog met tape die het gezicht van de ander bedekt. Het is absoluut duidelijk dat de persoon op de foto Nick Jonas was.

Natuurlijk leidde die 'diss' tot geruchten die aangaven hoe rommelig hun uiteenvallen was. Hun relatietijdlijn duurde ruwweg van 2006 tot 2007, amper een jaar, maar de twee beweerden allebei dat ze verliefd waren.

Onlangs vierde Miley de dertiende verjaardag van het nummer beruchte break-up song, 7 things. In haar Instagram-bericht over de viering van het lied, nam ze een-g.webp

Dus na dertien jaar kregen fans de bevestiging dat het nummer en de foto zeker haar relatie uitbeelden en het uitmaken met Nick Jonas. In een andere Instagram-post deelde Cyrus foto's van zichzelf met andere Disney-sterren (zoals Demi Lovato), en Nick was ook te zien in die trip down memory lane, zij het in een positiever daglicht.

Waar staan Nick en Miley nu?

Miley trad op en kopte op Lollapalooza Chili in maart 2022. Tussen de nummers door keek ze het publiek in en las ze enkele borden die fans vasthielden. Een van hen las "Fck Nick Jonas." Ze zei snel na het lezen: "Ik heb het niet gezegd! Gewoon een van de andere tekens.'

Fans denken dat ze het voor de grap las, maar het is niet bevestigd waarom ze besloot het te lezen in plaats van eroverheen te kijken. En, heel veelzeggend, na het lezen van het bord, begon ze haar lied 7 dingen te zingen.

In 2020 volgde Miley Nick op Instagram. Ze legde uit waarom ze dit deed en zei: "Ben je ooit gaan kijken en zag dat je plotseling niet meer werd gevolgd of dat je iemand hebt ontvolgd en dat het niet de bedoeling was?" Nick op Instagram, ze meende het niet en het was ook niet de bedoeling.

Hoewel het niet duidelijk is of de twee de beste vrienden zijn of niet, lijkt het erop dat ze geen problemen met elkaar hebben. Ze zijn allebei verder gegaan en hebben nu verschillende relaties, waardoor hun tienerroman duidelijk in het verleden ligt.

Met wie hebben Miley en Nick nu een relatie?

Nick Jonas is openbaar geweest over zijn relatie met actrice Priyanka Chopra. De twee begonnen te daten in 2018 en zijn nu getrouwd nadat ze zich in hetzelfde jaar verloofden dat ze begonnen met daten. Hun huwelijk vond ook plaats in 2018, hoewel ze recentelijk een kind verwelkomden via een draagmoeder. Het stel deelt hun relatie via Instagram en is er open over met hun fans. Het is duidelijk dat de twee gelukkig zijn en op weg zijn om samen een gezin te stichten.

Miley heeft een huwelijk en een scheiding achter de rug met acteur Liam Hemsworth. Haar andere iconische break-up nummer Wrecking Ball ging over haar rotsachtige relatie met hem. Ze begonnen te daten in 2009 nadat ze elkaar ontmoetten op de set van The Last Song, en gingen uiteindelijk uit elkaar in 2020 na talloze scheidingen en een huwelijk in 2018.

Miley heeft verklaard dat het huwelijk een soort ramp was. Nu is ze aan het daten met muzikant Maxx Morando, volgens meerdere rapporten, hoewel geen van beide partijen de relatie specifiek heeft bevestigd.

Aanbevolen: