Khloe Kardashian reageert op trol die zei dat ze 'butt-implantaten' had

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian reageert op trol die zei dat ze 'butt-implantaten' had
Khloe Kardashian reageert op trol die zei dat ze 'butt-implantaten' had
Anonim

Hoewel socialite Khloe Kardashian voortdurend is blootgesteld aan geruchten over plastische chirurgie, besloot ze plezier te hebben met een van de opmerkingen van een Instagram-gebruiker die zei dat ze 'kontimplantaten' had.

The Kardashian Social Instagram plaatste video's van Kardashian die aan het trainen was in de sportschool, waarop gebruikers commentaar gaven op haar uiterlijk en mogelijke injecties en verbeteringen. Een gebruiker zei: "Omg, je kunt haar implantaten zien als ze zich uitrekken. Een tweede laag van haar billen bovenop haar billen." In plaats van haat te tonen, zei Khloe: "lol domme gans. het is het naadontwerp van de legging."

"Dat is zo grappig haha!" zij ging door."Jullie willen gewoon iets slechts geloven." Vanaf deze publicatie heeft ze niet gereageerd op andere opmerkingen op Instagram. De gebruiker, @feakalas, heeft ook geen commentaar gegeven en heeft niets gepost over Khloe's reactie op hun Instagram.

De meeste mensen die op de post hebben gereageerd, zijn het eens met de opmerkingen van de Instagram-gebruiker

Duizenden mensen hebben gereageerd op de Instagram-post. In plaats van steun te tonen, hebben velen van hen echter aangegeven hoe vaak ze de implantaten van Khloe kunnen zien. Een gebruiker merkte zelfs op: "Het lijkt alsof als het niet waar was, het haar niets zou schelen om iets te zeggen." Een andere gebruiker zei: "Het zijn duidelijk implantaten, en het is gênanter om het te ontkennen."

Khloe's fans hebben ook steun getoond voor de media-persoonlijkheid, en een gebruiker legde uit dat ze in het verleden implantaten had. "Ze had jaren geleden implantaten. In een oude campagne voor Skims lag ze met haar kont op de grond en je kon zien dat die dingen werden geplet en onder haar huid rondbewogen. Maar ze heeft ze duidelijk laten verwijderen en ze ziet er nu als een bom uit. De beste keuze die ze kon maken."

Khloe is niet het enige Kardashiaanse familielid over wie mensen hebben gesproken

Mediamedia hebben in het verleden gemeld dat verschillende Kardashians implantaten en verbeteringen hebben gekregen. Toevallig reageerde een van haar fans op de Instagram-berichten en zei: "Het ene moment zeiden ze dat ze een bbl had, het volgende moment zeiden ze dat ze implantaten had… eerder vandaag zag ik iemand zeggen dat Kim veel geopereerd was aan haar gezicht… één ding deze mensen gaan doen is geloven wat hun waandenkbeelden hen vertellen."

Khloe's zussen zijn in het verleden besproken vanwege het vermeende werk dat ze hebben gedaan. De twee waarover het meest is gesproken, zijn Kim Kardashian en Kylie Jenner. Een plastisch chirurg uit New York vertelde Us Weekly in 2017 dat Kim's wangen "gevuld leken" en dat ze waarschijnlijk haar lippen had gevuld. Jenner heeft meerdere keren operaties aan haar borsten, billen en neus ontkend, maar gaf toe dat ze lipinjecties had gekregen in een aflevering van Life of Kylie.

Khloe maakt zich momenteel op om te schitteren in de komende serie, The Kardashians. Op het moment van deze publicatie is het niet bekend wat voor haar de belangrijkste focus in de show zal zijn. Hoewel de significante anderen van haar zus verschijnen, is het waarschijnlijk dat Khloe's ex-vriend Tristan Thompson niet zal worden gezien. De show wordt gestreamd op Hulu en gaat op 14 april in première.

Aanbevolen: