Fans voorspellen een scheiding tussen Harry Styles en Olivia Wilde voordat hun film uitkomt

Inhoudsopgave:

Fans voorspellen een scheiding tussen Harry Styles en Olivia Wilde voordat hun film uitkomt
Fans voorspellen een scheiding tussen Harry Styles en Olivia Wilde voordat hun film uitkomt
Anonim

Grammy-winnaar Harry Styles was heel 2021 bezig met het opnemen van zijn twee aankomende films en het rondreizen door Amerika. Iets anders waar hij mee bezig is geweest, is zwerven door de drukste straten van Amerika en Italië, om gepamperd te worden met een van zijn nieuwe filmregisseurs, Olivia Wilde.

De geruchten over het daten van Styles en Wilde zijn al meer dan een jaar aan de gang. De twee zijn meerdere keren samen gezien, waaronder Wilde's uitstekende choreografie voor Harry's concerten.

Maar fans voorspellen vrij snel een breuk, waarschijnlijk voor de release van hun aankomende film, Don't Worry Darling, die in september van dit jaar uitkomt. Laten we eens kijken waarom er geruchten gaan dat ze tegenwoordig meer dan ooit uit elkaar gaan.

Fans denken dat Olivia en Harry een pr-stunt zijn

Een relatie faken als pr-stunt is vrij gebruikelijk in Hollywood, en de fans denken dat het paar precies dat doet. Styles speelt de hoofdrol in Wilde's psychologische thriller, 'Don't Worry Darling'. Beiden hebben een film te promoten, en de Adore You-zanger heeft ook zijn derde studioalbum in de maak. En fans denken dat het paar misschien samen is voor een PR-stunt.

Het was logisch dat Harry's grote fan dacht dat hij en Olivia aan het daten waren, en ze realiseerden zich dat het de film wat aandacht zou trekken. En dat deed het ook. Fans werden gek toen Styles hand in hand met Wilde werd gezien op de zeer 'privé' bruiloft van zijn manager in januari 2021.

Styles bracht dezelfde week een muziekvideo uit voor zijn single Treat People With Kindness, zonder enige waarschuwing of promo.

De tijdlijn van de relatie was nooit stabiel

Het gerucht ging dat het paar slechts enkele weken aan het daten was toen een ander gerucht naar buiten kwam dat Styles Wilde voorstelde. Ze waren nauwelijks een 'ding' geweest en hadden op dat moment maar één keer elkaars hand vastgehouden op een privéhuwelijk.

Een tijdschrift beweerde dat Styles Wilde op "een Shakespeare-manier" had voorgesteld, slechts enkele weken nadat ze samen in het openbaar waren gezien. Fans wisten meteen dat dit een nepgerucht was en maakten van de gelegenheid gebruik om memes te maken.

Later waren er meer geruchten dat Olivia blijkbaar zwanger zou zijn van Harry's baby. Styles had "eindelijk de vrouw ontdekt met wie hij kinderen wil", aldus Woman's Day.

Maanden later, in juli 2021, werd het paar gezien terwijl ze door de drukste straten van Italië zwerven en midden in de oceaan zwommen. Er waren pap-foto's waar Harry en Olivia aan het zwemmen waren en gezellig aan het worden waren op een jacht. Fans merkten snel de overeenkomsten tussen het paar toen Styles werd gezien met Kendall Jenner op een jacht.

Een ander huwelijksgerucht ontstond toen Life & Style beweerde dat het paar verloofd was op het jacht in Italië.

Harry heeft de 'relatie' nooit bevestigd

De zangeres van Watermelon Sugar staat erom bekend een privéleven te leiden. In zijn laatste interview met Dazed voor zijn schoonheidsmerk, Pleasing, werd Styles gevraagd naar zijn datingleven met Wilde. Zijn reactie was meer dan genoeg.

"Ik heb altijd geprobeerd om mijn persoonlijke leven en mijn beroepsleven in hokjes te plaatsen," legde Harry uit aan Dazed. "Paparazzi-snaps suggereren dat de twee erg verliefd zijn, hoewel alle aannames over zijn liefdesleven worden ingeperkt voor zijn Dazed-coververhaal", schreef Dazed.

Styles heeft een 'womanizer'-imago sinds hij zijn carrière meer dan tien jaar geleden begon. Tijdens zijn One Direction-dagen was Harry met veel vrouwen uit. Toen hem hierover werd gevraagd, zei de Golden-zanger: "Ik heb veel vrienden, en veel van hen zijn meisjes. En blijkbaar ga ik met allemaal uit."

Olivia's wilde geschiedenis van PR-stunts

Wilde heeft een 'wilde' geschiedenis van het daten van haar co-acteurs voor de meeste van haar films. In februari 2011, slechts enkele weken nadat ze uit elkaar ging met haar ex-man Tao Ruspoli, ging het gerucht dat Olivia een relatie had met haar 'In Time' co-acteur Justin Timberlake.

In hetzelfde jaar ging het gerucht dat ze een relatie had met Bradley Cooper uit 'The Words', 'Ryan Gosling uit' Crazy, Stupid, Love ' en Tom Hiddleston. In 2013 verloofde Wilde zich met Jason Sudeikis en kreeg twee kinderen met hem: Otis (geboren in 2014) en Daisy (geboren in 2016).

Wilde ging in november 2020 uit elkaar met Sudeikis na negen jaar verloving. Kort daarna, in januari 2021, braken de geruchten over Styles en haar dating uit.

Het maakt niet uit hoeveel pap-foto's ze krijgen, de fans geloven dat dit een publiciteitsstunt is en dat het voor september 2022 zal eindigen. Vooral nadat Styles haar zogenaamd volledig negeerde tijdens zijn laatste concert in Long Island.

Harry heeft onlangs het Amerikaanse deel van zijn Love On Tour in november 2021 voltooid en is helemaal klaar om in juni 2022 te beginnen met de Europa- en Zuid-Amerika-tour. Hij heeft het druk met nog twee films die eraan komen, en fans denk dat hij Olivia niet aan zijn arm zal hebben bij komende premières.

Aanbevolen: