Kim Kardashian's nieuwe beste vriend Allison Statter bestaat eigenlijk al heel lang

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's nieuwe beste vriend Allison Statter bestaat eigenlijk al heel lang
Kim Kardashian's nieuwe beste vriend Allison Statter bestaat eigenlijk al heel lang
Anonim

Toen Kim Kardashian onlangs zakenvrouw en dochter van muziekmagnaat Irving Azoff, Allison Statter, 40, op haar Instagram liet zien als een 'beste vriend', stonden zelfs toegewijde fans van de realityster voor een raadsel. Velen hadden nog nooit van Statter gehoord en waren alleen bekend met Kardashians meer spraakmakende goede vrienden, en waren daarom verrast om te ontdekken dat Statter niet alleen superieur was aan hen allemaal, maar dat ze er al het langst waren. Allison is in feite misschien wel de oudste vriend die Kim heeft, een hechte band met Kardashian sinds ze allebei kinderen waren. De plotselinge verschijning op Kim's sociale media heeft massale aandacht getrokken voor de rustige moeder van drie, die nu de 'blootstelling' omarmt die haar oude vriend haar heeft gebracht.

Dus wie is de vriend van Kim Kardashian, Allison Statter? Lees verder om erachter te komen.

6 Allison Statter leeft een grotendeels normaal leven

Hoewel Alison Statter afkomstig is van muziekroy alty, als dochter van de legendarische producer Irving Azoff, is ze relatief ingehouden in vergelijking met vriend Kim. Ze groeiden dicht bij elkaar op in de omgeving van LA en brachten als kinderen veel tijd samen door.

Allison trouwde enkele jaren geleden met haar man, Richard Statter, en ze delen samen drie zonen en leiden een 'normale' levensstijl in de buitenwijken van Beverly Hills.

5 Allison Statter heeft haar eigen zeer succesvolle bedrijf

Net als vriendin Kim is ze ook een zeer succesvolle zakenvrouw. Allison is CEO van Blended Strategy Group, een in Los Angeles gevestigd marketing-, public relations- en brandingbureau voor beroemdheden en influencers, dat ze in 2015 mede oprichtte. Haar jonge bedrijf heeft met verschillende grote merken gewerkt en blijft groeien., het verkrijgen van bekendheid in zijn vakgebied.

"We hebben vijf jaar bereikt en we zijn erin geslaagd een bedrijf te laten groeien waar ik echt trots op ben", zei Allison, en ze zegt dat de ervaring die ze in de branche heeft gehad van onschatbare waarde is gebleken. "Ik zit al zo lang in het vak en ik heb de evolutie ervan gezien", zegt ze. “Ik ben er al sinds de dagen dat we een wereldwijde popster moesten inhuren voor miljoenen en miljoenen dollars om ze te gebruiken voor onze marketing, tot de opkomst van bloggers tot influencers, en nu voor veel verschillende vormen van influencers. Ik heb echt geluk dat ik de opleiding in re altime heb gehad en deze hele evolutie van hoe marketing werkt met invloed als middelpunt ervan te hebben gezien.

4 Allison Statter staat heel dicht bij Kim Kardashian

Allison draagt de titel 'beste vriend' in verwijzing naar Kim, en lijkt dit zeker te ondersteunen. De twee brengen veel tijd samen door, gaan regelmatig naar feestjes, evenementen, diners en genieten van gezellige avonden in. Zoete kiekjes op Allison's instagram laten een ongedwongen kant zien van hun vriendschap, die gevuld lijkt te zijn met veel genegenheid, gelach en in- grappen.

3 En Allison Statter is ook bevriend met andere Kardashian-zussen

Kim kennen sinds ze kleine meisjes waren, het is niet meer dan normaal dat Allison goed bekend is bij de Kardashian-clan. Ze lijkt niet alleen dicht bij Kim te staan, maar ook bij verschillende van haar zussen. In een recent Instagram-bericht dat haar verjaardag vierde, ontving Allison een lieve reactie van Khloé met de tekst 'Gefeliciteerd met je verjaardag, mooie Al!!!!! Ik houd van je!!!!!!! Je bent zo'n magische ziel!! Ik hoop dat je weet hoe geliefd je bent bij zovelen!'

2 Allison Statter werkt aan samenwerkingen met Kim Kardashian

Statter verscheen niet alleen op de socials van vriendin Kim, maar werkte ook samen met Kim aan haar shapewear-merk Skims en een speciale vriendschapscollectie voor KKW Beauty. 'Ik voel me zo gelukkig dat Kim mij heeft gevraagd om deze samenwerking met haar te doen', schreef Statter op Instagram. 'We zijn zo opgewonden voor jullie allemaal om een stukje van onze geweldige vriendschap te krijgen door middel van deze collectie! Dit zijn enkele van mijn favoriete foto's van onze leuke (en fantastische) dag waarop we de campagne filmden!!! Ik hou van je Kimmie!'

Allison was echter verrast toen mensen suggereerden dat de samenwerking was gedaan om met opzet de aandacht op zichzelf te vestigen.

"Het is zo grappig voor mij", zegt Statter. “Mensen vragen me: ‘Hoe heeft [Kardashian West] je zover gekregen om dat te doen? Ik heb zoiets van 'Wat bedoel je? Ze is mijn beste vriendin.’ Als ze me vraagt om iets te doen, is er niets dat ik niet voor haar zou doen. Ik heb niet de beslissing genomen om die Skims-video of de [make-up]-collab te maken om publiekelijk te worden. Ik deed dat omdat ze mijn beste vriendin is en ze me vroeg het te doen, en ik wilde het voor haar doen. En zij zou hetzelfde voor mij doen.'

1 Allison Statter is verrassend blij met 'blootgesteld' te zijn als Kim Kardashian's bestie

Je zou kunnen denken dat Allison nu voor paparazzi zou wegduiken nadat hij uit de kast was gekomen als de semi-geheime beste vriend van Kim, maar je zou het mis hebben. Statter is niet per se bang voor de schijnwerpers en zegt dat ze de aandacht omarmt:

"Ik realiseer me dat de samenwerking me zeker op een andere manier heeft blootgelegd dan ik eerder ben blootgesteld, en ik omarm het", zegt ze. “Ik heb niet de roem of de publieke persoonlijkheid nodig om te zijn wat mij drijft. Dat is voor mij niet wat mij drijft.”

Aanbevolen: