Hoe heeft Jennifer Lopez haar nettowaarde van $ 400 miljoen vergaard?

Inhoudsopgave:

Hoe heeft Jennifer Lopez haar nettowaarde van $ 400 miljoen vergaard?
Hoe heeft Jennifer Lopez haar nettowaarde van $ 400 miljoen vergaard?
Anonim

Een van 's werelds grootste sterren, Jennifer Lopez domineert de entertainmentindustrie al meer dan twee decennia als zanger, danser en acteur. Het lijdt geen twijfel dat de in Bronx geboren artiest een waanzinnige werkethiek heeft en altijd vastbesloten is geweest om te slagen. Ondanks dat ze een megaster is met een wereldwijde aanhang, slaagt Jennifer Lopez er nog steeds in om zichzelf op de been te houden door ervoor te kiezen sommige delen van haar leven buiten het publieke oog te houden. Maar zowel fans als de pers hebben lucht gekregen van haar superindrukwekkende vermogen van $ 400 miljoen.

Jennifer heeft gestaag haar vermogen opgebouwd sinds ze in 1997 voor het eerst internationaal beroemd werd. Ze is betrokken geweest bij verschillende projecten in alle gebieden van de entertainmentindustrie, die allemaal hebben bijgedragen aan haar enorme rijkdom. Blijf lezen om erachter te komen hoe Jennifer Lopez haar indrukwekkende vermogen van $ 400 miljoen heeft vergaard en hoe ze het uitgeeft.

Hoe is J. LO zo rijk geworden?

Jennifer Lopez heeft een carrière van meer dan 20 jaar gehad en vertoont nog steeds geen tekenen van vertraging. De triple-threat-artiest begon haar carrière als Fly Girl op In Living Color en kreeg haar grote doorbraak in 1997 toen ze speelde als de overleden Tejano-zangeres Selena.

Gedurende haar hele carrière heeft ze een gestage stroom van hoofdrolfilmrollen gehad die hebben bijgedragen aan haar indrukwekkende nettowaarde van $ 400 miljoen.

Jennifer had een hele reeks hoofdrollen in de resterende jaren van de jaren '90, waaronder het uiten van het personage Azteca in Antz in 1998. In 2001 werd ze een romcom-ster tegenover Matthew McConaughey in The Wedding Planner.

In 2002 speelde ze in Maid in Manhattan, die door Parade wordt genoemd als de meest winstgevende film uit haar carrière, en $ 154,9 miljoen verdiende op een budget van $ 55 miljoen.

Tegen het midden van de jaren 2000 was Jennifer in een positie om aanzienlijke salarissen te eisen en verdiende ze naar verluidt $ 15 miljoen om in 2005 de hoofdrol te spelen tegenover Jane Fonda in de rom-com Monster-in-Law.

Jennifers carrière als popsuperster heeft haar ook geholpen veel geld te verdienen, met haar debuutalbum On the 6 dat meer dan $ 10 miljoen exemplaren verkocht. Sindsdien heeft ze nog zeven studioalbums, één remixalbum, één soundtrackalbum en drie combinatiealbums uitgebracht.

Naast de verkoop van albums heeft Jennifer geld verdiend met touren en $13,8 miljoen verdiend met haar gezamenlijke tour met toenmalig echtgenoot Marc Anthony ter ondersteuning van het album Como Ama un Mujer uit 2007.

Uiteindelijk hebben Jennifers films een brutowinst van $ 3 miljard opgebracht en haar wereldwijde recordverkoop wordt geschat op 80 miljoen stuks. Volgens Just Richest is Jennifer de meest invloedrijke Latina popartiest in de V. S.

Bovendien heeft Jennifer miljoenen verdiend met haar parfum- en modemerken, zakelijke aanbevelingen, het produceren van kredieten, onroerendgoedportfolio en haar functie als tv-jurylid bij American Idol. Ze haalde ook $ 6 miljoen binnen door de eerste foto's van haar tweeling, Max en Emme, te verkopen aan People magazine.

Wanneer werd J. LO voor het eerst miljonair?

Jennifer Lopez werd eind jaren '90 voor het eerst miljonair toen ze de rol van Selena speelde. Volgens Variety verdiende Jennifer $ 1 miljoen voor haar vertolking als Selena, waarmee ze geschiedenis schreef als de eerste Latijnse actrice die $ 1 miljoen verdiende.

Terugkijkend op de film Selena, houdt Jennifer het project nog steeds in haar hart en vertelt ze Variety dat de echte Selena Quintanilla het werk waard was dat in de film was gestopt.

"Ik heb het gevoel dat iedereen een verklaring aflegt", vertelde ze aan de publicatie. “Het was een Latijnse film, met een Latijns meisje in de hoofdrol, een Latijnse artiest en een Latijnse regisseur [Gregory Nava]. En het was als: ‘Ze is dit waard.’ Het was een statement aan de wereld.”

Ze was niet genomineerd voor een Oscar voor de rol van Selena. Maar ze werd genomineerd voor een Golden Globe voor beste actrice in een musical/komedie.

Jennifer is ook trots op het feit dat Selena de weg heeft vrijgemaakt voor meer Latijnse verhalen die in Hollywood worden verteld via film- en televisiemedia.

Zodra het eerste miljoen binnenkwam, heeft Jennifer een ster en een begrip gevestigd. Het duurde niet lang voordat haar acteerprojecten miljoenen meer binnenbrachten.

Hoe geeft Jennifer Lopez haar geld uit?

Volgens Just Richest besteedt Jennifer een aanzienlijk deel van haar geld aan filantropie. Ze is een open aanhanger van het Amerikaanse Rode Kruis, het kinderziekenhuis van Los Angeles en de Gloria Wise Boys and Girls Club.

Ze richtte in 2009 ook de Lopez Family Foundation op met haar zus Lynda, een non-profitorganisatie die tot doel heeft "de beschikbaarheid van hoogwaardige gezondheidszorg en gezondheidseducatie voor vrouwen en kinderen, ongeacht hun vermogen om te betalen, drastisch te vergroten."

Jennifer geeft ook haar geld uit aan onroerend goed, nadat ze onroerend goed heeft gekocht in Los Angeles, de Hamptons, New York en Miami.

Bovendien meldt Just Richest dat Jennifer haar inkomsten besteedt aan het leiden van een comfortabel leven, compleet met luxe auto's en kleding.

Aanbevolen: