Dit is wat Lady Gaga's hondenuitlater Ryan Fischer nu echt doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Lady Gaga's hondenuitlater Ryan Fischer nu echt doet
Dit is wat Lady Gaga's hondenuitlater Ryan Fischer nu echt doet
Anonim

Gemakkelijk een van de beste popsterren van haar generatie, lange tijd leek het alsof alles wat Lady Gaga aanraakt in goud verandert. Naast het feit dat Gaga een extreem lange lijst met hitnummers uitbracht, slaagde ze er immers ook in een hoofdrol te bemachtigen in een seizoen van American Horror Story. Toen Gaga's optreden in die show goede recensies kreeg, ging ze verder met hoofdrollen in verschillende succesvolle films.

In de jaren sinds ze beroemd werd, is onthuld dat Lady Gaga in haar jeugd erg werd gepest. Van buitenaf lijkt het er zeker niet op dat Gaga tegenwoordig wordt gepest, maar dat betekent niet dat alles in haar leven gemakkelijk is geweest sinds ze een ster werd. Vanwege Gaga's roem en fortuin viel een groep mensen bijvoorbeeld haar hondenuitlater aan en stalen haar geliefde dieren die van plan waren ze vast te houden voor losgeld. Nu het meer dan een jaar geleden is dat Gaga's dognapper werd aangevallen, hebben sommige mensen zich afgevraagd wat hij nu aan het doen is.

Wat gebeurde er nadat Lady Gaga's hondenuitlater werd aangevallen?

In februari 2021 was Ryan Fischer aan het wandelen met de honden van Lady Gaga, denkend dat het gewoon weer een dag zou worden. Toen veranderde alles voor Fischer toen een groep mannen hem plotseling aanviel in een poging Gaga's honden mee te nemen, zodat ze konden worden vastgehouden voor losgeld. Toen Fischer Gaga's twee honden, Koji en Gustav, probeerde te beschermen, werd hij neergeschoten en liep hij ernstige verwondingen op.

Als gevolg van de verwondingen die hij opliep toen hij de honden van Lady Gaga probeerde te beschermen, bleef een deel van Ryan Fischers longen instorten en moest hij operatief worden verwijderd. Hoewel die operatie zijn leven heeft gered, heeft Fischer tot op de dag van vandaag nog steeds moeite met ademhalen en bewegen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, en dat was het zeker, had Fischer ook extreme zenuwbeschadiging opgelopen.

Toen de honden van Lady Gaga werden meegenomen, moesten de weerloze dieren worden gevonden en naar huis gebracht. Gelukkig duurde het niet lang voordat de honden werden teruggebracht naar Gaga. Op dat moment was er echter een terugslag onder fans die dachten dat Gaga erg bezorgd was over haar honden, maar niet over haar hondenuitlater die werd neergeschoten toen ze de dieren probeerde te verdedigen.

In september 2021 sprak Ryan Fischer met CBS This Morning en legde uit dat Lady Gaga hem tijdens zijn herstelproces zeer heeft gesteund. "Ze heeft me zoveel geholpen. Ze is een vriendin voor me geweest. Nadat ik was aangevallen, werd mijn familie het land uitgevlogen en werden traumatherapeuten naar me toe gevlogen. Ik bleef maanden bij haar thuis terwijl vrienden me troostten en er veiligheid om me heen was."

Wat is Lady Gaga's hondenuitlater Ryan Fischer tot nu toe?

Nadat de wereld hoorde over het verhaal van Lady Gaga's honden die werden ontvoerd en de hondenuitlater die tevergeefs probeerde de dieren te beschermen, maakten veel mensen zich zorgen om hem. Maar naarmate de maanden verstreken en andere nieuwsberichten de krantenkoppen overnamen, stopten de meeste mensen die ooit geïnteresseerd waren in het verhaal van Ryan Fischer, niet meer aan hem. Het is dan ook logisch dat er tot voor kort niets bekend was over wat er de afgelopen maanden met Fischer aan de hand was.

In augustus 2022 werd vernomen dat een van de mannen die Ryan Fischer aanvielen en de honden van Lady Gaga meenamen, een pleidooiovereenkomst had gesloten. Tijdens het veroordelingsproces van dognapper Jaylin White verscheen Fischer voor de rechtbank om een slachtofferverklaring af te leggen. Dankzij die verschijning voor de rechtbank is het duidelijk hoe het leven van Fischer verloopt op het moment van dit schrijven en helaas klinkt het alsof de dingen niet geweldig zijn.

Zoals Ryan Fischer in de rechtbank onthulde, wordt hij tot op de dag van vandaag achtervolgd als hij zich herinnert hoe hij "bloedde en naar [zijn] leven hapte" nadat de dognappers hem hadden neergeschoten. Na te hebben gesproken over de fysieke tol die zijn verwondingen hebben geëist, legde Fischer uit dat het echte probleem het blijvende effect is dat het incident op zijn geest had."Maar het mentale en emotionele trauma dat je die nacht hebt veroorzaakt, is veel erger geweest."

Volgens Ryan Fischer wordt hij aangevallen en neergeschoten tijdens het uitlaten van Lady Gaga's honden en is hij beroofd van het leven dat hij had vóór het incident. "Je hebt die nacht niet alleen honden van me gestolen, je hebt mijn levensonderhoud gestolen." Zoals Fischer verder uitlegde, stelt hij nu "elke beweging" die hij maakt in twijfel, "bezorgd dat er iets met hem gaat gebeuren". Fischer kan niet langer werken als hondenuitlater en zegt dat hij nu afhankelijk is van anderen.

“Ik ben al mijn geld kwijt. Ik heb een ernstige creditcardschuld en ben afhankelijk geworden van de vriendelijkheid en donaties van vreemden, vrienden en familie om te overleven.” Aan de andere kant zegt Fischer: "andere vrienden lijken me in de steek te hebben gelaten in mijn tijd van nood." Ten slotte zegt Ryan Fischer dat hij de honden van Lady Gaga al bijna een jaar niet heeft gezien en dat hij "worstelt om te weten waarom" dat het geval is. “Ik mis ze elke dag. Ze waren mijn hele leven. Je hebt mijn doel gestolen en ik ben verloren zonder. Nadat Fischer zijn verklaring had afgelegd, werd Jaylin White veroordeeld tot vier jaar achter de tralies.

Aanbevolen: