De vader en moeder van Miley Cyrus gaan scheiden

Inhoudsopgave:

De vader en moeder van Miley Cyrus gaan scheiden
De vader en moeder van Miley Cyrus gaan scheiden
Anonim

Miley Cyrus’ moeder Tish heeft na bijna 30 jaar echtscheiding aangevraagd van echtgenoot Billy Ray Cyrus.

Ze delen samen vijf kinderen, waaronder zangeres en actrice Miley en haar zus Noah.

Tish-dossiers voor echtscheiding na 30 jaar samen

Gerechtsdocumenten verkregen door TMZ stellen dat Tish, 54, vorige week een scheiding aanvroeg van de muzikant Billy, 60, in Tennessee.

Volgens de rechtbankverslagen heeft Tish vorige week documenten ingediend in Tennessee. Hun jongste kind, Noah, is 22, dus er is geen voogdijzaak bij betrokken. In de verkregen scheidingspapieren zegt Tish dat het paar al meer dan 2 jaar niet samenwoont… en noemt "onoverbrugbare verschillen" als reden voor de splitsing. Ze vraagt om een gelijke verdeling van alle huwelijksvermogens.

Dit is niet de eerste keer dat ze hebben overwogen om van elkaar te scheiden. Billy Ray vroeg in 2010 de echtscheiding aan, maar veranderde kort daarna van gedachten. In 2013 vroeg ze om echtscheiding, maar binnen enkele maanden trok ze zich terug van het idee.

Tish en Billy Ray trouwden in 1993 in hun woonkamer in Franklin, Tennessee. Miley trad in hun voetsporen en trouwde in 2018 op dezelfde plek met acteur Liam Hemsworth. Cyrus en Hemsworth hebben hun scheiding in januari 2020 afgerond.

Koppel sinds 2020 niet meer samen gezien

Fans merkten dat Billy niet in de buurt was van de Cyrus-familie tijdens de feestdagen. Hij verscheen niet op foto's en video's die door Miley waren gepost, waardoor sommige mensen zich afvroegen of er een breuk in hun familie was. De laatste keer dat we Tish en Billy samen in het openbaar zagen was in 2020.

Samen hebben Tish en Billy vijf kinderen: Miley, 29, Noah, 22, Trace, 33, Braison, 27 en Brandi, 34.

Tish is de tweede vrouw van Billy Ray. Van 1986 tot 1991 was hij getrouwd met Cindy Smith. Hij heeft ook een 30-jarige zoon, Christopher, met ex Kristin Luckey.

"Ik denk echt dat het huwelijk hard werken is", zei Tish, geboortenaam Leticia Jean Finley in het verleden.

"En ik denk dat veel mensen, wanneer je door worstelingen en moeilijke tijden gaat, mensen een beetje te gemakkelijk de handdoek in de ring gooien."

"En ik denk dat elke relatie - of het nu een huwelijk of familie is, het maakt niet uit - je er echt voor moet zorgen en koesteren en echt hard moet werken aan relaties. En dat is niet altijd gemakkelijk, vooral in het vak waar we in zitten. Dus ik denk dat het veel is gewoon toewijding en communicatie, waar ik niet zo goed in ben."

Bill Ray zei in 2013, na een eerdere splitsing van Tish, zei: "We werden allebei wakker en realiseerden ons dat we van elkaar houden en besloten dat we bij elkaar wilden blijven. We zijn allebei in relatietherapie gegaan, iets wat we in 22 jaar samenzijn niet hebben gedaan, en het heeft ons dichter bij elkaar gebracht en onze communicatie echt op geweldige manieren geopend."

Aanbevolen: