Venus en de vader van Serena Willams gaan niet scheiden om deze intieme reden

Inhoudsopgave:

Venus en de vader van Serena Willams gaan niet scheiden om deze intieme reden
Venus en de vader van Serena Willams gaan niet scheiden om deze intieme reden
Anonim

In de jaren sinds de tabloids voor het eerst een belangrijke factor in de uitgeverij werden, hebben ze zich vooral gericht op tv-, film- en muzieksterren. Sommige atleten hebben echter zoveel indruk gemaakt dat hun leven ook in de roddelpers is opgenomen. Wanneer bijvoorbeeld professionele atleten betrokken raken bij een grote ster, is dat een snelle manier om ervoor te zorgen dat ze in de roddelbladen verschijnen.

Omdat ze op dit moment allebei ongelooflijk beroemd zijn, zijn Venus en Serena Williams twee atleten wiens persoonlijke leven een vast onderdeel is van de roddelbladen. Toen bijvoorbeeld duidelijk werd dat Serena's echtgenoot geld doneerde aan het fonds van Colin Kaepernick om racisme te bestrijden, werd die onthulling door de pers bericht. Hoewel dat logisch is, aangezien Serena en Venus zo geliefd zijn, is het een stuk interessanter dat het persoonlijke leven van hun vader door de pers is behandeld. Het is bijvoorbeeld bekend geworden dat nadat Richard Williams en zijn derde vrouw een echtscheidingsprocedure hadden gestart, ze zich om intieme redenen met elkaar hebben verzoend.

Wie is de vader van Venus en Serena Williams?

Sinds enthousiaste tennisfans voor het eerst hoorden van Serena en Venus Williams, is er veel gepraat over de vader van de broers en zussen, Richard Williams. Immers, in tegenstelling tot de meeste tennissers die prof worden, werd de carrière van de Williams-zussen al vroeg geleid door hun vader in plaats van coaches en agenten die zeggen dat ze weten wat het beste is.

Met Richard Williams die de leiding had over de carrières van Serena Williams en Venus Williams toen ze volwassen begonnen te worden, kregen zijn beslissingen veel aandacht en kritiek. Toen Richard bijvoorbeeld zijn dochters stopte met deelname aan toernooien, begonnen sommige waarnemers zich hardop af te vragen of hij dit deed om de aandacht voor zichzelf te trekken. In de jaren daarna is Richard echter veranderd van een van de meest bekritiseerde figuren in de sport tot iemand die veel mensen leuk vinden, deels vanwege hoe beschermend hij is voor zijn dochters. Het zou natuurlijk een leugen zijn om te doen alsof Richard tot op de dag van vandaag niet controversieel is.

In 2021 werd een nieuwe groep mensen bewust van Richard Williams en zijn verhaal. De reden daarvoor is de veelgeprezen film King Richard die werd uitgebracht met Will Smith die de beroemde sportvader tot leven bracht op het grote scherm. Terwijl een buitengewoon ongelukkige gebeurtenis die plaatsvond tijdens de 94e Academy Awards het moment overschaduwde, won Smith berucht zijn eerste Oscar voor zijn vertolking van Richard Williams. Op basis van de ondersteunende rol die hij speelde in het succes van zijn dochter en Smiths beroemde portret van hem, lijkt het vrijwel zeker dat Richard de geschiedenis zal ingaan.

Richard Williams’ meest reden waarom echtgenote probeerde hun scheiding ongedaan te maken

In 1965 trouwde Richard Williams met een vrouw genaamd Betty Johnson en het paar kreeg samen vijf kinderen. Helaas liep dat huwelijk na een aantal jaren samen op de klippen en eindigden ze hun scheiding in 1973. Richard ging toen verwikkeld in een relatie met Oracene "Brandy" Price en ze trouwden in 1980. Tijdens Richard's tweede huwelijk, zijn twee beroemde dochters Serena en Venus werden geboren. Na meer dan twee decennia samen, beëindigden Richard en Oracene hun huwelijk in 2002.

Nadat Richard Williams' eerste twee huwelijken stukliepen, probeerde hij het opnieuw toen hij in 2010 trouwde met Lakeisha Juanita Graham, ook al is ze maar een jaar ouder dan zijn dochter Venus. Tijdens hun huwelijk verwelkomden Lakeisha en Richard een zoon op de wereld. Helaas leek het erop dat Richards derde huwelijk in 2017 net als de andere twee mislukte.

Schokkend genoeg meldde de Daily Mail echter dat Lakeisha Juanita Graham in maart 2022 een verzoekschrift bij de rechtbank had ingediend om de echtscheiding van het paar te annuleren, die nog steeds niet was afgerond. Aangezien is gemeld dat Richard beroertes heeft gehad en aan dementie lijdt, hebben sommige mensen misschien gedacht dat Lakeisha aan zijn zijde bleef om voor hem te zorgen. Volgens Lakeisha's rechtbankdossier moest de echtscheiding echter worden geannuleerd om veel intiemere redenen.

In de gerechtelijke documenten die naar verluidt zijn ingediend door de advocaat van Lakeisha Juanita Graham, wordt beweerd dat zij en Richard Williams sinds 2019 weer samenwonen en dat ze hun zoon samen opvoeden. Meer in het bijzonder beweert Lakeisha's papierwerk ook dat de echtscheidingsprocedure moet worden stopgezet omdat ze een heel gezond intiem leven heeft met Richard.

"De vrouw is van mening dat de partijen zich hebben verzoend en een actief huwelijksleven hebben gevoerd, inclusief het hebben van regelmatige wekelijkse seksuele relaties, inclusief maar niet beperkt tot op 9 januari 2022, de avond voordat deze motie wordt ingediend."

Aanbevolen: