De echte reden dat Kim Kardashian en Ray J uit elkaar zijn gegaan

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Kim Kardashian en Ray J uit elkaar zijn gegaan
De echte reden dat Kim Kardashian en Ray J uit elkaar zijn gegaan
Anonim

Kim Kardashian en Ray J's relatie is altijd in verband gebracht met hun beruchte sekstape. Door de jaren heen hebben ze nooit echt besproken waarom ze uit elkaar gingen. Fast-forward naar nu en de zanger beweert een tweede sekstape te hebben die Kanye West naar verluidt heeft opgehaald in de laatste aflevering van The Kardashians. Ray J zei dat het niet was gebeurd, waardoor zijn vete met de familie opnieuw oplaaide. Maar waar is het eigenlijk begonnen? Dit is wat er gebeurde tussen hem en Kardashian.

Wanneer begonnen Kim Kardashian en Ray J met daten?

Het stel begon te daten in 2002 toen ze allebei 21 jaar oud waren. De realityster ontmoette de zangeres toen ze voor zijn zus Brandy werkte. De twee hadden een knipperlichtrelatie tot 2007, hetzelfde jaar dat hun sekstape werd uitgebracht. Ze filmden de banden in 2002 tijdens de verjaardag van Kardashian. In een interview met Daily Mail in 2022 beweerde Ray J dat de schoonheidsmagnaat zelf de sekstape had gelekt, samen met haar moeder Kris Jenner. "Ik heb meer dan 14 jaar in de schaduw gezeten om de Kardashians mijn naam te laten gebruiken, mijn naam te misbruiken, miljarden dollars te verdienen in meer dan tien jaar en een half door te praten over een onderwerp waar ik nooit echt over heb gesproken. " zei de zanger.

"Ik heb nog nooit iets gelekt. Ik heb nog nooit in mijn leven een sekstape gelekt", vervolgde hij. "Het is nooit een lek geweest. Het is altijd een deal en een partnerschap geweest tussen Kris Jenner en Kim en mij en we zijn altijd partners geweest sinds het begin van dit ding." Hij gaf echter toe dat het zijn idee was om de video vrij te geven. Hij stelde het Kardashian voor nadat hij had gezien hoe de sekstape van Paris Hilton met Rick Salomon haar bekendheid een boost gaf. Hij voegde eraan toe dat het paar met de hulp van Jenner een contract tekende met Vivid Entertainment voor drie video's.

"Het was iets dat we in Cabo deden tijdens een reis voor haar verjaardag en het was iets extra's dat we in het hotel deden", zei de vader van twee. "Ze bewaarde ze allemaal - ze moest die band [Sex Tape Cabo 1] gaan zoeken en hem dan presenteren. Ik heb in onze hele relatie nooit een band in mijn bezit gehad. ze bij haar thuis. Ze heeft altijd alle tapes in een Nike schoenendoos onder haar bed gehad. Ik weet zeker dat ze nu grotere bedden en betere dozen heeft. Zo is het allemaal ontstaan. Toen ik het idee aan haar presenteerde, gewoon spelen een beetje rond, toen kwam ze op het idee, praatte met haar moeder en vanaf daar had ik het niet meer in de hand."

Waarom zijn Kim Kardashian en Ray J uit elkaar gegaan?

Jaren nadat hun sekstape was uitgelekt, beschuldigde Ray J Kardashian van ontrouw tijdens hun relatie."We zijn dezelfde soort speler. Zij was de vrouwelijke ik", vertelde de rapper aan Stacy en Jasmine W altz toen hem werd gevraagd of hij denkt dat hij Kardashians hart had gebroken. "Ze was echter een speler. Je weet niet echt wat er is gebeurd. Om het zo te zeggen - we waren allebei spelers. We waren allebei valsspelers, weet je?" Stacy kon de reactie van de zangeres niet geloven. Ze herinnerde zich dat de moeder van vier "haar ogen uitschreeuwde om" Ray J omdat ze "heel veel" van hem hield.

Ray J verduidelijkte dat hij ook van de realityster hield, maar dat er veel dingen misgingen in hun relatie. "Je bekijkt het van buiten het huis, loopt naar binnen en ziet haar mijn kleren doen of zoiets," zei hij tegen Stacy. "Je weet niet wat er eerder, later is gebeurd… geen idee. Mensen denken veel dingen. We hielden van elkaar. In elke relatie die ik had, hield ik van het meisje. Het was gewoon dat de morele normen en waarden niet klopten. Ik was liefhebben en liegen."

Heb je de tweede sekstape van Ray J met Kim Kardashian echt opgehaald?

In een recente aflevering van The Kardashians leek West de tweede sekstape te hebben teruggevonden die Ray J dreigde uit te brengen. "Hij gaf me alle sekstapes terug. Hij ontmoette Ray J op het vliegveld en kreeg het allemaal terug", zei Kardashian tijdens een scène waarin ze een koffer uitpakte met de harde schijf met alle video's.

"Ik weet dat Kanye dit voor mij deed, maar hij deed dit ook voor mijn kinderen", zei de oprichter van SKIMS tijdens een biechtgesprek. "Ik wil ze zoveel mogelijk tegenhouden. En als ik de macht had of als Kanye de macht heeft om, zoals, dat is gewoon het belangrijkste voor mij." Ray J reageerde op @hollywoodunlocked's Instagram-bericht hierover en zei: "Dit is allemaal een leugen - ik kan ze dit niet meer laten doen - zo onwaar." West en Kardashian hebben niet gereageerd.

Aanbevolen: