Marc Anthony trouwt voor de vierde keer weken nadat ex JLo haar verloving heeft aangekondigd

Inhoudsopgave:

Marc Anthony trouwt voor de vierde keer weken nadat ex JLo haar verloving heeft aangekondigd
Marc Anthony trouwt voor de vierde keer weken nadat ex JLo haar verloving heeft aangekondigd
Anonim

Marc Anthony gaat voor de vierde keer trouwen. De Latin-zanger gaat trouwen met Miss Universe-deelnemer Nadia Ferreira, 23, die 30 jaar jonger is dan hij.

Nadia Ferreira kondigde het nieuws aan dat ze verloofd was met Marc Anthony op Instagram

De 53-jarige zanger - die twee kinderen heeft met zijn ex-vrouw Jennifer Lopez - werd donderdag gespot op weg naar hun verlovingsfeest in Sexy Fish Miami in Florida. Ferreira maakte het nieuws bekend via haar Instagram stories.

Het model deelde een foto van haar prachtige diamanten verlovingsring met een grote smaragdvormige steen in het midden met twee kleinere stenen aan de zijkanten. Het bijschrift op de foto luidde: "Engagement Partyyyyy!!! [diamant ring emoji] @marcanthony."

Anthony werd afgebeeld op zijn extravagante verlovingsfeest in een wit overhemd en een donkerblauwe blazer. Zijn toekomstige bruid zag er zo gelukkig mogelijk uit terwijl ze een pastelkleurige mini-jurk wiegde.

Marc Anthony en Nadia Ferreira bevestigden hun relatie in maart

Ferreira werd vorig jaar gekroond tot Miss Paraguay en eindigde als eerste Runner-Up in de Miss Universe Pageant. Anthony en Ferreira hebben hun relatie in maart officieel bevestigd.

Marc Anthony heeft een date gehad met een eerdere Miss Universe-deelnemer

Drievoudig Grammy Award en zesvoudig Latin Grammy Award-winnaar Marc Anthony heeft nog nooit problemen gehad met de dames. Begin jaren 90 ging Anthony uit met Debbie Rosado met wie hij dochter Ariana Anthony, 28, heeft. Bronnen dicht bij het voormalige paar zeggen dat Anthony Debbie's zoon Chase heeft geadopteerd. Zijn eerste huwelijk was met Miss Universe 1993 Dayanara Delgado in 2000.

Via Pop Sugar
Via Pop Sugar

Ze gingen uit elkaar in 2002, maar nieuw leven ingeblazen hun relatie. Nadat ze datzelfde jaar hun geloften hadden hernieuwd, gingen ze in 2003 voorgoed uit elkaar. Delgado en Anthony delen twee kinderen: de 21-jarige Cristian en de 18-jarige Ryan. Anthony trouwde vervolgens met zijn oude vriend Jennifer Lopez met wie hij trouwde in 2004 nadat ze haar eerste verloving met acteur Ben Affleck had beëindigd.

Jennifer Lopez en Marc Anthony op het podium
Jennifer Lopez en Marc Anthony op het podium

De twee hadden een zeer besloten bruiloft en delen samen de tweeling Max en Emme Munoz die nu 14 zijn.

Jennifer Lopez is nu verloofd met Ben Affleck

In april gaf Jennifer Lopez ons de plaag van begin jaren 2000 die we allemaal nodig hadden. De actrice/zangeres/danseres heeft haar verloving met Ben Affleck bevestigd. De 52-jarige deelde op haar officiële website een video van zichzelf huilend en starend naar haar verlovingsring op vrijdagavond.

Lopez toonde haar prachtige sprankelende smaragdgroene verlovingsring in de 13 seconden durende clip. De video begon met een zwart scherm met uitzicht op haar ring voordat de camera naar haar gezicht ging. De zangeres van "Jenny From The Block" veegt zichtbaar tranen van vreugde weg terwijl ze zich verbaast over haar gloednieuwe ring. De moeder van twee droeg een casual outfit bestaande uit een groene top, gebreid vest en minimale make-up. Je hoort Jennifer "I am perfect" fluisteren in het nummer dat samen met de video werd afgespeeld.

Jennifer en Ben, ook wel bekend als "Bennifer", waren eerder 18 jaar geleden verloofd. Affleck deed het huwelijksaanzoek met een prachtige 6,1-karaats roze diamanten ring van Harry Winston toen hij haar in november 2002 ten huwelijk vroeg. Het sterretje zou naar verluidt 1,2 miljoen dollar waard zijn. Maar het paar verbrak hun verloving in 2004. De relatie van het paar kwam als een schok voor fans; ze herenigden zich in mei 2021 - 17 jaar na hun mislukte verloving.

Aanbevolen: