Britney Spears verwijt voormalige therapeuten haar te dwingen '840 uur therapie' te doen

Inhoudsopgave:

Britney Spears verwijt voormalige therapeuten haar te dwingen '840 uur therapie' te doen
Britney Spears verwijt voormalige therapeuten haar te dwingen '840 uur therapie' te doen
Anonim

Britney Spears ging zaterdagavond op Instagram met een boos bericht voor haar voormalige artsen.

De "Sterkere" zanger schreef in een bijschrift: "Dit is mijn boodschap aan al mijn therapeuten en mensen die mijn geld hebben aangenomen… KISS MY MOTHER FG A!!!!"

Britney Spears maakte een creatieve video waarin ze haar voormalige therapeuten bespotte

De popster maakte een video van twee minuten waarin ze de spot dreef met haar voormalige psychiater.

"Na precies 840 uur ongewenste therapie te hebben gedaan in een verdomde stoel…" voordat de dokters werden gebeld.

Ze voegde eraan toe in haar bijschrift: "Ik denk dat ik op dit moment een geleerde ben." Vervolgens richtte ze haar ongenoegen op haar familie. "… nogmaals aan mijn familie die deze marteling goedkeurde … ik zal zeggen tot de dag dat ik sterf … ga naar de hel !!!"

"En als je denkt dat ik lieg of dat het onmogelijk is om te doen … doe je onderzoek !!!! Pssss is het onhandig of ongemakkelijk om deze video te bekijken ???? GOED" Het briefje was afgewerkt met meerdere middelste vinger emoji's.

Britney Spears gebruikte haar acteervaardigheden om de rol van haar therapeuten te spelen

De met een Grammy bekroonde artiest reciteerde sarcastisch regels die therapeuten tegen haar zeiden.

"Ik ben zo blij dat je vandaag hier terug kunt komen en weer therapie kunt doen", zei ze bovenaan de clip.

Ze riep toen uit: "Hoe gaat het met je?" op een overdreven opgewonden toon. "Eh, het is zo goed om dat kleine gezichtje van je te zien," vervolgde ze terwijl ze hard glimlachte.

De Crossroads-acteur speelde de rol van haar dokter die haar zou vertellen dat ze "op weg zou zijn" na "nog maar een paar" sessies. In de clip noemde Spears activiteiten die haar therapeut altijd voorstelde, zoals tennis, het spel Twister en een reis naar Six Flags. De 'Toxic'-zangeres werd vervolgens door haar woonkamer zien dansen en op een gegeven moment zelfs een kamerplant als rekwisiet gepakt.

Britney Spears heeft onlangs aangekondigd dat ze een miskraam heeft gehad

Vorige week onthulde Britney Spears op tragische wijze dat ze haar "wonderbaby" verloor in een hartverscheurende aankondiging. De popster maakte een maand geleden voor het eerst haar zwangerschap bekend. Spears kreeg een golf van steun van haar fans en mede-beroemdheden.

Spears, 40, brak het trieste nieuws in een gezamenlijke verklaring met haar verloofde Sam Asghari, 28, gepost op haar Instagram-account. "Het is met ons diepste verdriet dat we moeten aankondigen dat we onze wonderbaby vroeg in de zwangerschap hebben verloren", stond in het bericht.

Aanbevolen: