Meghan Markle heeft een bewonderaar Amal Clooney is "geobsedeerd" door de koninklijke

Inhoudsopgave:

Meghan Markle heeft een bewonderaar Amal Clooney is "geobsedeerd" door de koninklijke
Meghan Markle heeft een bewonderaar Amal Clooney is "geobsedeerd" door de koninklijke
Anonim

Amal Clooney is een bijzondere dame met een eersteklas levensstijl waaraan ze gewend is geraakt. Ze jetset met haar beroemde echtgenoot George, en ze brengen tijd door met het opvoeden van hun gelukkige tweeling als ze niet op pad zijn met hun beroemde vrienden.

Beroemde vrienden

Amal gaat zeker niet om met zomaar een oude "gemiddelde" persoon, dus we weten dat ze specifiek is in termen van haar vriendinnen. Veel mensen zouden graag haar 'bestie' zijn, maar ze heeft al een vrouw in de gaten die over de hele wereld bekend is - hertogin Meghan Markle. Radar Online meldt zelfs dat een "insider" beweert dat Amal "geobsedeerd" is door de koninklijke familie.

Uitbundige levens

Als Meghan haar peuter niet verzorgt of de wereld rondreist met haar letterlijke Prince Charming, vindt ze het heerlijk om te chillen met Amal. Ze wisselen opvoedtips uit en vertrouwen elkaar op persoonlijk vlak in vertrouwen. Rapporten zeggen zelfs dat Amal Meghan de privéjet van haar familie heeft gegeven, zodat ze tijd in NYC kon doorbrengen voor haar babyshower. Amal en George waren ook bij het koninklijk huwelijk. Moet fijn zijn om welgestelde vrienden te hebben!

Trouwende tweetal

Al met al lijken beide vrouwen geweldig, dus het is leuk om te weten dat ze vrienden zijn. Beroemde mensen zijn vaak op hun hoede als het gaat om contact met anderen, dus iemand 100% vertrouwen is essentieel. Zijn George en Harry nu ook aan het chillen? Misschien kunnen de vrouwen een speeldatum afspreken!

Aanbevolen: