Madonna plaatst een vreemde badkuip die fans woedend maakt

Inhoudsopgave:

Madonna plaatst een vreemde badkuip die fans woedend maakt
Madonna plaatst een vreemde badkuip die fans woedend maakt
Anonim

Madonna is geen onbekende in de krantenkoppen, maar ze wordt zeker vreemder in het gedrag dat de krantenkoppen ha alt!

Haar meest recente bizarre act bestaat uit naakt zitten in haar gebruikelijke met melk gevulde badkuip en een heel vreemde tirade uiten over de COVID-19-pandemie. Hoewel we begrijpen dat ze zich verveelt en de uitbraak ongetwijfeld veel stress en angst veroorzaakt, was dit bericht voor sommigen verwarrend en voor velen beledigend.

Wat zei ze?

Afbeelding
Afbeelding

De enige manier om dit bericht te beschrijven is door te zeggen dat ze ingetogen en een beetje verward leek. Tijdens het grootste deel van de video had ze haar knieën tegen haar borst gevouwen en praatte ze tegen zichzelf over wat het effect van het virus werkelijk is.

Ze noemde de ziekte "de grote gelijkmaker" en volgens Rolling Stone ging ze verder; “Het maakt niet uit hoe rijk je bent, hoe beroemd je bent, hoe grappig je bent, hoe slim je bent, waar je woont, hoe oud je bent, welke geweldige verhalen je kunt vertellen. Het is de geweldige gelijkmaker, en wat er verschrikkelijk aan is, is wat er geweldig aan is. Wat er vreselijk aan is, is dat het ons allemaal in veel opzichten gelijk heeft gemaakt - en wat geweldig is, is dat het ons allemaal in veel opzichten gelijk heeft gemaakt.”

Fans reageren

Dat is niet alles wat ze zei. Ze besloot door te zeggen; "Zoals ik aan het einde van de menselijke natuur elke nacht zei, zitten we allemaal in hetzelfde schuitje. Als het schip zinkt, gaan we allemaal samen."

Vrij onmiddellijk nadat haar bericht live was gegaan, gingen de wenkbrauwen omhoog vanwege de vreemde context waarin ze sprak, en fans uitten snel hun ongenoegen over haar bericht.

Niemand hield terug. Een fan gepost; "Fout!! Sorry Madonna, maar de rijken zoals jij kunnen getest worden, zelfs zonder symptomen, maar wij, gewone Joe's worden allemaal afgewezen", terwijl een ander zijn eigen realiteit naar de tafel bracht door te schrijven; "Heeft u ook moeite met het aanvragen van werkloosheid? STOP!" volgens Pop Culture.

Onaanraakt

Madonna in vreemde hoed
Madonna in vreemde hoed

Eén opmerking sprong er echt uit; "Maar als je rijk bent, kun je je eigen beademingsmachine betalen", merkte een van haar volgelingen op. Dat was voor veel mensen de echte dooddoener.

De realiteit is dat Madonna's realiteit anders is. Het leek er niet op dat ze op een of andere manier probeerde te pronken met haar rijkdom of status, maar als de tijden moeilijk zijn, en dat zijn ze ook, is het voor een beroemdheid niet mogelijk om 'gerelateerd' te zijn. Het "zware" deel voor Madonna is heel anders dan de aanmatigende, bijna bedwelmende stress en strijd waarmee zoveel mensen worden geconfronteerd als gevolg van deze ziekte. Het is mogelijk dat Madge een beetje geen contact heeft.

Aanbevolen: