X-Men 97' Supervising Director maakt trollen woedend met 'Woke'-tweets

X-Men 97' Supervising Director maakt trollen woedend met 'Woke'-tweets
X-Men 97' Supervising Director maakt trollen woedend met 'Woke'-tweets
Anonim

Disney Plus Day betekende een belangrijke gelegenheid voor Marvel-fans, aangezien de streamingdienst updates gaf over veel aankomende Marvel-projecten, zoals She-Hulk, Hawkeye en X-Men '97.

X-Men '97 wordt een tekenfilm, die naar verwachting in 2023 op Disney+ zal verschijnen. In een persbericht van Marvel werd gesteld dat de serie de originele 1997-serie met dezelfde naam en gekenmerkt enkele originele castleden. Vermeld als Supervisor Director van de show is regisseur en kunstenaar Jake Castorena.

Dit is niet het eerste grote project van Castorena. De in Californië woonachtige artiest heeft afleveringen geregisseerd van Cartoon Network's Justice League Action, DC's Batman Unlimited en Paramount Plus' aankomende cartoon Star Trek: Prodigy.

Trollen proberen echter al de hype voor deze nieuwe serie af te vlakken nadat ze ontdekten dat Castorena pro-vaccinatie en anti-Donald Trump is. Deze critici voorspellen dat hij de show zal "verpesten" vanwege zijn "ontwaakte" ideologieën. Een van hen schreef: "Disney klaar om je jeugdherinneringen te buigen! X-Men 97 wordt nieuw leven ingeblazen met nieuwe W0KE-schrijvers", en deelde een link naar hun YouTube-video over het onderwerp.

Op het moment van schrijven heeft de YouTube-video momenteel 37.823 weergaven met 2,9K likes en 1K dislikes. De tweet van de originele poster wordt gequoteerd door X-Men-fans die wijzen op de belachelijkheid van de opmerking. De tweet heeft 1, 670 retweets met citaten, tegenover 104 retweets - wat betekent dat mensen hun eigen stem aan het discours willen toevoegen, in plaats van de boodschap die wordt gemaakt door de vingers te zien.

Een fan verdedigde de serie en de regisseur en bracht de geschiedenis en context van de serie naar voren, erop wijzend dat "de X-Men altijd zijn gewekt. Ze schreven: "De X-Men-strips zijn een metafoor voor de burgerrechtenstrijd van minderheden. De meeste X-Men-fans begrijpen dat."

Een ander schreef: "…X-Men was een directe vertaling van ras en probeerde een metafoor te zijn voor verschillende burgerrechtenbewegingen, je kunt niet meer wakker worden dan dat, je probeert gewoon je agenda."

Castorena moet nog reageren op deze opmerkingen, maar hij heeft een verklaring afgegeven over hoe enthousiast hij is over de komende X-Men-serie. Hij deelde een afbeelding van de aankondigingsposter en de meme "Sad Wolverine", schreef hij: "Dit team kookt wat dope sht!!! Dankbaar om er deel van uit te maken! Tot in 2023!"

Hopelijk zullen deze critici X-Men '97 een kans geven, in plaats van het te beoordelen voordat het wordt uitgebracht. Velen kijken ernaar uit om te zien dat de X-Men de behandeling van Marvel Studios krijgen en hopen dat dit hen ertoe brengt een groot deel van het Marvel Cinematic Universe te worden.

Aanbevolen: