Billie Eilish heeft haar allereerste bal ooit met John Krasinski

Inhoudsopgave:

Billie Eilish heeft haar allereerste bal ooit met John Krasinski
Billie Eilish heeft haar allereerste bal ooit met John Krasinski
Anonim

Er is tegenwoordig een echte vraag naar entertainment van een goede webserie en livestream, niet alleen vanwege de pandemie, maar omdat fans het echt leuk vinden om hun favoriete beroemdheden te zien.

Billie Eilish was een van de vele artiesten die recentelijk trending waren op sociale media, waardoor fans gek werden van het laatste, meest geweldige dat zojuist is gebeurd.

GERELATEERD: 15 feiten die maar weinig mensen weten over Billie Eilish voordat ze beroemd werd

Billie Eilish gaat virtueel naar het bal

Fans werden verliefd op de virtuele prom van Billie Eilish, gehost door John Krasinski, presentator van Some Good News.

Afgelopen weekend deed The Office Alumni alles voor Eilish in een poging om een geweldige herinnering te creëren voor haar 'eerste schoolbal' ooit. Krasinski gaf toe dat hij een grote fan is van de Bad Guy-zanger en dat hij het moment zo speciaal mogelijk wilde maken. Eilish onthulde dat ze al een niet zo geweldige prom-ervaring had op haar thuisschool en uitkeek naar de virtuele. Nadat ze voorbij waren aan beleefdheden en de korte technische problemen, gaven de 18-jarige en haar broer Finneas O'Connell een live uitvoering van haar hit Bad Guy.

De productie en videokwaliteit waren beide zeer goed gemonteerd, complimenten van Eilish en O'Connell's moeder, actrice Maggie Baird. Ze nam hun optreden op vanaf een iPhone. Ondanks John Krasinski's zelfspot over zijn gebrek aan technische vaardigheden, heeft technologie echt een lange weg afgelegd.

GERELATEERD: Billie Eilish v alt slachtoffer van radiograppenmakers - De kers op de taart van een toch al slechte week

Billie Eilish chat met fans op livestream

Hoewel Billie Eilish aanvankelijk een tijdje sociale media heeft afgezworen, lijkt het erop dat ze terugkeert naar Instagram. Blijkbaar verveelde Eilish zich gek en besloot ze voor de lol een livestream op Instagram te doen met fans.

Hoewel het misschien begon als een informeel gesprek met fans, kreeg de 18-jarige meteen een band met mensen. Eilish deelde soortgelijke tv-interesses met een fan die net zoveel van The Office genoot als zij, terwijl een ander maar niet kon stoppen met huilen. "Ik houd van je. Ik ga je op een dag zien en ik zal je knuffelen", vertelde Eilish de fan tijdens hun livechat. Ze is misschien pas 18 jaar oud en een van de grootste popsterren van vandaag, maar ze houdt duidelijk van haar fans.

Aanbevolen: