Kim Kardashian gutst over een fan die van haar houdt en de nieuwe SKIMS-collectie

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian gutst over een fan die van haar houdt en de nieuwe SKIMS-collectie
Kim Kardashian gutst over een fan die van haar houdt en de nieuwe SKIMS-collectie
Anonim

Met de zomer hier en in volle bloei, worstelen beroemdheden om het beste op het gebied van mode en cosmetica te bedenken. Omdat de Kardashian-Jenner-clan in beide bedrijven uitblonk, zweten ze deze zomer niet van de concurrentie. Vooral de steeds groter wordende SKIM-collectie van Kim Kardashian laat bestellingen als een uurwerk binnenstromen. Fans zijn zelfs op sociale media gegaan om enthousiast te worden over de nieuwe collectie van hun favoriete ster.

Een echte Kim Kardashian-fan

YouTuber Mario Kardash is geen onbekende in het beoordelen van producten die zijn gemaakt door de Kardashian-Jenner-clan. Eerlijk gezegd spreekt het feit dat hij zichzelf naar de beroemde familie vernoemt voor zich. De man heeft zelfs zijn verschillende foto's van de Kardashians en Jenners, die allemaal hun beste modemomenten geven. Deze superfan leeft echt voor de Kardashian-Jenner-clan.

Onlangs plaatste Mario Kardash een positieve recensie van Kims nieuwe SKIMS Sleepwear-collectie op zijn Twitter-pagina. De fan complimenteerde de nieuwste lijn van Kim Kardashian als de "soepelste en meest comfortabele" collectie die hij ooit heeft gedragen. De nachtkleding zou zijn gemaakt "van modale stof die zacht en verkoelend is, zodat je comfortabel kunt slapen zonder oververhitting." Op de foto in combinatie met Mario's tweet, is hij te zien poseren in een van de huisjassen van de collectie. Op zijn Instagram-pagina is de fan opnieuw te zien poseren in dezelfde grijze huisjas, met het bijschrift: "MENWEARSKIMS."

Naast chique gewaden, is de SKIMS-nachtkleding ook verkrijgbaar in een verscheidenheid aan tops met lange mouwen, tanktops, shorts, broeken en een jurk die past bij wat onze voorkeuren voor nachtkleding ook zijn. Bovendien passen ze in alle maten, variërend van XXS tot 4X. Er is genoeg om van te houden over deze collectie.

Een shoutout van Kim Kardashian

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen plaatsen reacties op de pagina van een beroemdheid in de hoop dat we een shoutout van hen krijgen en een nieuw plateau van internetfaam bereiken. Meestal gebeurt het niet, maar voor superfan Mario Kardash werd het onmogelijke het mogelijke.

Kim Kardashian zorgde ervoor dat ze haar grootste superfan Mario Kardash een speciale shoutout stuurde nadat hij zijn recensie op Twitter had gezien. Sinds Kim Kardashian zijn bericht heeft geretweet, heeft Mario een repost van de uitwisseling op zijn Instagram-pagina gemaakt. In het bijschrift schreef de superfan simpelweg "Love you, @kimkardashian." De YouTuber moet op cloud-negen zijn na het zien van die shoutout. Ongetwijfeld zal hij daarna waarschijnlijk zijn positieve recensies over de Kardashian-producten verhogen!

Aanbevolen: