Kim Kardashian smeert zonnebrandcrème op haar gezicht bovenop haar cosmetica

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian smeert zonnebrandcrème op haar gezicht bovenop haar cosmetica
Kim Kardashian smeert zonnebrandcrème op haar gezicht bovenop haar cosmetica
Anonim

Kim Kardashian deed net het onverwachte. Ze spoot zonnebrandcrème over een gezicht vol make-up.

Hier is het addertje onder het gras: ze houdt vol dat dit is waar de zonnebrandcrème voor bedoeld is.

Volgens Allure onthulde de oprichter van KKW Beauty onlangs haar nieuwe SPF-vondst in een reeks videoclips op haar Instagram Stories.

Ze werd onlangs al gegrild over haar 3D-geprinte uiterlijk… bereidt ze zichzelf gewoon voor op verder grillen?

Geniaal of grillwaardig?

Als je dagelijks gezichtsmake-up draagt, zul je de strijd begrijpen. Er wordt ons verteld om elke 2-3 uur opnieuw zonnebrandcrème aan te brengen, maar dat kan moeilijk zijn als je een gezicht vol make-up draagt.

Kardashian was op zoek naar een product dat over make-up werkt en ze onthulde dit weekend op Instagram dat ze er eindelijk een heeft gevonden.

Lumasol's Post-Makeup SPF 50 Mist is nu Kim's favoriete spray op zonnebrandcrème, maar dit is een product waarvan ze volhoudt dat ze het niet goedkeurt.

"Ik ben zo opgewonden dat ik deze Lumasol zojuist heb ontvangen - ik heb ze zelfs gevraagd om het naar mij te sturen toen ze lanceerden", zei ze in de eerste clip. "Het is een zonnebrandcrème die je over je make-up kunt spuiten, omdat je elke twee uur zonnebrandcrème moet spuiten, en ik denk dat veel mensen denken dat je het maar één keer kunt doen en goed voor de dag kunt zijn, maar dat is niet het geval."

Het is duidelijk dat Kim dol is op dit product, en fans lijken er ook enthousiast over te zijn, maar we weten niet zo zeker hoe Twitter zal reageren op dit concept om zonnebrandcrème op cosmetica aan te brengen.

Kim's demonstratie

In de volgende clip laat Kardashian ons zien hoe we het product kunnen gebruiken door haar gezicht royaal te benevelen vanaf tien centimeter afstand.

“Ok jongens, ik ga jullie laten zien hoe het werkt, ik draag make-up en ga naar buiten, dus ik ga gewoon misten en dan wachten tot het droog is en dan ben ik helemaal klaar. SPF 50 is een noodzaak, zei ze.

Of je nu wel of niet gelooft dat dit geen advertentie is, je moet het haar geven, ze stimuleert de veiligheid van de zon.

Ze is net gegrild over haar 3D-geprinte uiterlijk

CheatSheet meldt dat Kim onlangs onder vuur ligt vanwege haar vreemde uiterlijk. Een reddit-thread bevatte een schrijven van een gebruiker; "Het lijkt erop dat ze die ochtend een pruik voor zichzelf in 3D heeft geprint." "Kims haar ziet er letterlijk uit als twee stukjes papier aan weerszijden van haar hoofd."

Het lijkt erop dat ze geen pauze kan nemen!

Aanbevolen: