Kim Kardashian eist gerechtigheid voor de familie van Vanessa Guillen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian eist gerechtigheid voor de familie van Vanessa Guillen
Kim Kardashian eist gerechtigheid voor de familie van Vanessa Guillen
Anonim

Kim Kardashian gebruikt haar invloed om de familie van Vanessa Guillen te helpen.

Kim Kardashian, een lange tijd pleitbezorger van gerechtigheid in het rechtssysteem, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verkrijgen van hulp in een aantal rechtszaken, en het lijkt erop dat dit haar meest recente obsessie is. Na te hebben gehoord over de gruwelijke aanranding en moord op soldaat Vanessa Guillen, heeft Kim Kardashian het voortouw genomen om dit probleem breder onder de aandacht te brengen.

Op zoek naar gerechtigheid voor het slachtoffer en haar familie, is het duidelijk dat Kim Kardashian niet zal stoppen met het verkrijgen van concrete antwoorden en stevige resultaten. Sinds het nastreven van haar juridische carrière staat Kim erom bekend meer te doen dan alleen het idee van verandering te promoten - ze is vocaal en actief in het pleiten ervoor.

Kim Kardashian zoekt gerechtigheid

Wat invloed betreft, heeft Kim Kardashian er genoeg van. Deze eenvoudige tweet die gerechtigheid zoekt voor de familie van Vanessa Guillen heeft de capaciteit om alle 65,5 miljoen Twitter-volgers van Kim Kardashian te bereiken. Als er een manier is om via het rechtssysteem resultaten te behalen, zal Kim Kardashian die zeker vinden. Ze stort zeker haar hart en ziel in deze zaak, vergroot de bekendheid van dit verhaal enorm via haar sociale mediakanalen en vecht voor resultaten.

De details

Volgens de New York Times; "Privé Guillen, 20, is voor het laatst gezien op de parkeerplaats van haar Regimental Engineer Squadron Headquarters in Fort Hood, gekleed in een zwart T-shirt en paarse trainingsbroek, tussen 11.30 uur en 12.30 uur op 22 april." Kort nadat ze was verdwenen, bundelde haar familie de krachten met de politie in een wanhopige zoektocht naar haar. "stoere doos" met wielen. Later pleegde hij zelfmoord en later werd vastgesteld dat hij en zijn vriendin hadden geprobeerd het lichaam van Vanessa in stukken te snijden en het bewijsmateriaal te verbergen. De vriendin, Cecily Aguilar, wordt nu beschuldigd van moord. Kim Kardashian neemt dit ter harte. Ze is niet de enige beroemdheid die ook speciale interesse heeft getoond in deze zaak. Salma Hayek is ook actief betrokken geweest bij het vergroten van het bewustzijn en het vinden van antwoorden op de vragen rond deze zaak.

Vanessa's familie zet hun benarde situatie voort in het onderzoeken van de beschuldigingen van aanranding waar nog niemand iets over heeft kunnen zeggen. Haar familie is kapot van het verlies van Vanessa en is niet tevreden met de antwoorden die ze krijgen. Vanessa's zus, Lupe Guillen vermeld; “Mijn zus Vanessa Guillen werd seksueel lastiggevallen, maar er werd niets aan gedaan… Ze verdient respect. Ze verdient het om gehoord te worden, want als dit mijn zus kan overkomen, kan het ook iemand anders overkomen. Helaas beweert een van de speciale agenten die bij deze zaak betrokken zijn, dat er geen bewijs was dat de beschuldiging ondersteunde dat Robinson Vanessa seksueel had misbruikt. De familie streeft naar wetgeving voor protocollen die zouden kunnen omgaan met beschuldigingen van mishandeling zoals deze.

Kim Kardashian is misschien wel de beste hulpbron waar ze om hadden kunnen vragen. Ze heeft officieel gemaakt dat deze zaak nu haar persoonlijke aandacht zal krijgen, en misschien is dat het laatste zetje in het verkrijgen van gerechtigheid voor Vanessa en haar familie.

Aanbevolen: