Twitter eist dat Dylan O'Brien een TikTok-account start nadat hij op Doja Cat danst

Inhoudsopgave:

Twitter eist dat Dylan O'Brien een TikTok-account start nadat hij op Doja Cat danst
Twitter eist dat Dylan O'Brien een TikTok-account start nadat hij op Doja Cat danst
Anonim

Dylan O'Brien lijkt het internet opnieuw te hebben gebroken in een recente TikTok-video.

Na afgelopen juni te hebben geposeerd met acteur Bestie Logan Lerman, is de Teen Wolf-ster opgedoken in een TikTok-video die is gepost door een bevriende choreograaf.

In de korte clip, die nu viraal is gegaan, danst O'Brien - meest recentelijk te zien in Netflix' apocalyptische monsterkomedie Love and Monsters - op Doja Cat en fans konden het niet aan.

Dylan O'Brien pronkt met zijn bewegingen naar Doja Cat

O'Brien, die geen officieel TikTok-account op zijn naam lijkt te hebben, is niet nieuw in de wereld van dansvideo's.

De voormalige YouTuber die acteur werd, verscheen in juli in een andere TikTok, samen met The Handmaid's Tale-acteur Max Minghella, evenals Olivia Sui, Sam Lerner, Sheela Awe en Lily Rosenthal.

In de nieuwe clips danst O'Brien met dezelfde groep celeb-vrienden, waaronder danseres en choreograaf Awe, die de video's op haar TikTok-account plaatste. In een van de video's danst de bende op Doja Cat's zwoele bop Get Into It (Yuh).

O'Brien lijkt plezier te hebben en draagt een uitstekende outfit: een paars, tie-dye Mickey Mouse-t-shirt dat fans niet ontgaan zijn.

Fans willen dat O'Brien zijn eigen TikTok-account krijgt

Gezien zijn verleden als YouTuber, eisen O'Brien-fans nu dat hij zijn eigen TikTok-account krijgt. De acteur begon zijn YouTube-kanaal toen hij 14 was en werd later benaderd om voor een webserie te werken.

"Dylan o'brien heeft een openbaar tiktok-account nodig met bewegingen als deze", schreef een fan op Twitter.

"Deze gebruiker wil dat Dylan O'Brien een tiktok-account maakt", viel een tweede in.

“meer inhoud van dylan o'brien die danst op tiktok >> al het andere,” was een andere opmerking.

"IK KAN NIET STOPPEN MET HET KIJKEN VAN DYLAN O'BRIEN DIE DANSEN OP TIK TOK!" zei een fan.

"de greep die Dylan O'Brien op mij heeft is gevaarlijk", schreef een O'Brien-liefhebber.

“Praat NIET MET MIJ IM KIJK DYLAN O'BRIEN DIE TIKTOKS DANSEN,” een ander getweet.

Hoewel de meeste fans het erover eens lijken te zijn dat O'Brien zijn aanwezigheid op sociale media versterkt, is men niet al te enthousiast over de acteur die als gast op TikTok verschijnt.

"waarom ze Dylan O'Brien op tik tok hebben gekregen", schreven ze, terwijl ze een emoji met een huilend gezicht toevoegden.

"dylan o'brien is echt het gezicht van de werkloosheid", merkte een Twitter-gebruiker op en plaatste een van O'Brien's meest recente dans-TikTok-clips.

Ondanks dat hij wat vrije tijd heeft om te investeren in TikTok-dansen, heeft de acteur twee aankomende films in de maak. Hij speelde in misdaaddrama The Outfit, momenteel in postproductie, en is momenteel bezig met het filmen van een satirekomedie à la Ingrid Goes West genaamd Not Okay, ook met Zoey Deutch in de hoofdrol.

Aanbevolen: