Hoe vond David Schwimmer het echt dat Joey en Rachel samen waren?

Inhoudsopgave:

Hoe vond David Schwimmer het echt dat Joey en Rachel samen waren?
Hoe vond David Schwimmer het echt dat Joey en Rachel samen waren?
Anonim

Zowel Jennifer Aniston als de maker van de show David Crane waren het erover eens dat het stel Ross en Rachel tot op de dag van vandaag nog steeds samen zou zijn als de show zou doorgaan. In een gesprek met Today verklaarde Aniston dat ze niet alleen bij elkaar zouden zijn gebleven, maar dat Emma tegenwoordig helemaal volwassen zou zijn op de middelbare school;

"Emma is volwassen", zei ze ook over de baby die ze hadden. "Middelbare school? Ja, ze zit op de middelbare school. Laten we zeggen junior high.”

We vonden het geweldig om de twee al die jaren naast elkaar te zien - hoewel Friends-fans weten dat ze onderweg meer dan een paar verkeersdrempels hadden, een die ook de beste vriend van Rachel en Ross, Joey, zou omvatten. De verhaallijn had gemengde recensies onder de fanbase en zoals we zullen beseffen, was het niet alleen Ross die de verhaallijn van de show niet aan het graven was.

Desalniettemin is het allemaal ten goede gekomen en Schwimmer onthulde met E Online dat hij enthousiast is over de reünieshow;

"Maar om voor het eerst in 10 jaar op het echte geluidspodium op de echte set te zijn, de set waar we 10 jaar op hebben geschoten, dat zal voor mij een echt betekenisvolle ervaring zijn."

Laten we de reünieshow opzij zetten en de romantiek van Joey en Rachel diagnosticeren, een die wat spanning achter de schermen veroorzaakte.

Ross was niet de enige die ertegen was

Het veroorzaakte opschudding buiten de camera, gaf LeBlanc toe: "Joey zou dat niet doen", bij het lezen van het script. Sommige van de andere castleden waren ook ongemakkelijk, waaronder Cox die haar mening over de kwestie deelde met Marie Claire;

“Joey is veel dingen: hij is een rokkenjager; hij is dol op zijn eten; maar hij is ook een zeer trouwe vriend. Dus Joey zou nooit voor Rachel gaan, want dat zou verwoestend zijn voor Ross. Maar in dit geval gingen ze ervoor omdat, denk ik, ze dachten dat ze een aantal interessante verhaallijnen zouden krijgen.”

Er wordt gezegd dat Aniston het ook sterk oneens was met het verhaal, en noemde het erg riskant en iets dat voor diehard fans een onkijkbare verhaallijn had kunnen worden. Verstandig, het drama in de show duurde niet te lang, en uiteindelijk zou Rachel eindigen met haar kreeft, Ross.

Dit roept de vraag op, hoe vond David Schwimmer, de man achter het Ross-personage, dit allemaal? Verrassend genoeg was hij niet zo opgewonden als zijn collega-castmates en in plaats daarvan verklaarde hij onlangs dat hij had gehoopt op meer diversiteit in het datingprofiel van Ross.

Schwimmer wilde eigenlijk met andere mensen daten

Schwimmer was niet zo gehinderd en gezien zijn recente woorden, nam hij een andere benadering – David zei onlangs dat er meer culturele diversiteit in de show had moeten zijn en dat zijn karakter met anderen had kunnen uitgaan;

"Het voelde verkeerd dat er niet genoeg vertegenwoordiging in de show was", zei David en voegde eraan toe: "Ik dacht gewoon, ik had echt het gevoel dat Ross met andere mensen zou moeten uitgaan, vrouwen van alle rassen."

Achter de schermen was Schwimmer een heel ander persoon dan zijn co-sterren, hij wilde een privéleven leiden en gezien al zijn bekendheid tijdens de show, verstopte hij zich constant voor de fans;

"Het effect van beroemdheden was absoluut het tegenovergestelde: ik wilde me verstoppen onder een baseballpet en niet gezien worden." "En ik realiseerde me na een tijdje dat ik niet langer naar mensen keek, ik probeerde me te verstoppen", vervolgde hij. "Dus ik probeerde erachter te komen: hoe kan ik een acteur zijn in deze nieuwe wereld, in deze nieuwe situatie? Hoe doe ik mijn werk? Dat was lastig."

Het lijkt erop dat Schwimmer meer problemen had buiten de set, maar zou het kunnen dat er momenteel een probleem broeit tussen LeBlanc en Aniston?

Is er echte spanning tussen Aniston en LeBlanc?

Er doen geruchten de ronde dat de relatie tussen LeBlanc en Aniston tegenwoordig "ongemakkelijk" is. Het is heel goed mogelijk dat de media de boel alleen maar opschudden. Er wordt echter aangenomen dat de reünie hierdoor is uitgesteld.

Arrogantie zal waarschijnlijk een rol hebben gespeeld, terwijl er misschien ander ongemak is opgetreden, aangezien er een gerucht begon rond te zwerven over Aniston en LeBlanc die in het geheim aan het daten waren tijdens hun tijd op Friends, wat een reden tot zorg is gezien het feit dat Jen was toen bij Brad Pitt.

Naar alle waarschijnlijkheid is het alleen onnodig drama dat wordt uitvergroot door sociale media. Hier is te hopen dat de langverwachte reünie eerder vroeger dan later plaatsvindt. Laat misschien een paar lege stoelen tussen Joey en Rachel…

Bronnen – E Online, Today, Marie Claire, News 18 & B Times Online

Aanbevolen: