Britney Spears had vroeger een nettowaarde van $ 215 miljoen: hier is hoeveel ze nog heeft

Inhoudsopgave:

Britney Spears had vroeger een nettowaarde van $ 215 miljoen: hier is hoeveel ze nog heeft
Britney Spears had vroeger een nettowaarde van $ 215 miljoen: hier is hoeveel ze nog heeft
Anonim

Bijgewerkt op 22 juli 2021.

Britney Spears is tot nu toe een van de meest erkende popartiesten geworden! Niet alleen begon Britney haar muziekcarrière op 16-jarige leeftijd, maar ze ontplofte op diezelfde jonge leeftijd tot een van de meest populaire artiesten ter wereld. Zoveel bekendheid en succes op zo'n jonge leeftijd hebben heeft zeker zijn nadelen, maar Britney slaagde erin en werd de prinses van de pop.

Met hit na hit was Britney niet te stoppen! De zangeres verkocht niet alleen albums, tourtickets en merchandise als warme broodjes, maar ze maakte ook de weg vrij voor zoveel hedendaagse popartiesten. Tegen het midden van de jaren 2000 slaagde Britney Spears erin een vermogen van meer dan $ 200 miljoen te verzamelen, wat haar een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten van onze generatie maakte. Helaas zou ze volgens Celebrity Net Worth vandaag minder dan de helft waard zijn.

Ondanks dat ze aan de top van haar spel stond, begon Britney Spears een neerwaartse spiraal toen de druk maar al te groot werd. Met juridische kosten, rehabilitatiekosten, voogdijgevechten en een volledig conservatorium voor Britney, is haar vermogen drastisch veranderd, en daar duiken we nu in.

Een popprinses is geboren

Britney Spears debuteerde voor het eerst in 1999 met haar hitalbum "Baby One More Time". Het voormalige castlid van Mickey Mouse Club slaagde erin om van de ene op de andere dag in een popicoon te veranderen! Britney was pas 16 jaar oud toen ze voor het eerst in de schijnwerpers trad en vanaf dat moment het grootste deel van haar carrière bovenaan de hitlijsten belandde. Britney debuteerde niet alleen met een popsong die tot op de dag van vandaag nog steeds als een van de beste wordt erkend, maar ze combineerde het met een videoclip die sindsdien is veranderd in een van de meest populaire kostuums over de hele wereld, vooral wanneer Halloween eraan komt.

Het duurde niet lang voordat Britney Spears werd erkend als de popprinses. Na te hebben gewerkt met en opgetreden met enkele van de grootste artiesten ter wereld, zoals Michael Jackson en Madonna, was Britney niet meer te stoppen. "Oops I Did It Again", Britney's tweede studioalbum, bracht weer een iconisch nummer en muziekvideo voort. Britney volgde daarna met een reeks grote hits zoals "Everytime", "Toxic" en "Slave 4 U".

Naast enkele van de beste nummers van de vroege jaren 2000, had Britney destijds ook een van de grootste relaties met niemand minder dan Justin Timberlake. De twee blijven een van de meest memorabele Hollywood-koppels tot nu toe, en terecht! Het ging ongelooflijk goed met Britney, maar de druk om een van de grootste artiesten ter wereld te zijn, werd te veel voor Spears om aan te kunnen.

Breakdown van Britney afbreken

In 2006 begon Britney Spears een gedragsverandering te vertonen. Ze werd gefotografeerd terwijl ze aan het rijden was met haar zoon, Sean, op haar schoot terwijl ze achter het stuur zat. Dit was de eerste van vele vreemde incidenten waarin Spears terecht zou komen, maar de reden waarom werd veel later ontdekt dan had moeten gebeuren. Nadat ze was bevallen van haar jongste zoon en later haar tante verloor aan eierstokkanker in 2007, werd het voor Britney erg radeloos.

De popster gaf zichzelf later op in een afkickkliniek in Antigua, maar vertrok al na één dag. Ze werd later gespot in een kapsalon van Tarzana in Los Angeles. Britney had een zeer lange en moeilijke relatie met de media, met name de paparazzi, die haar elke beweging volgden, inclusief de gebeurtenissen die plaatsvonden op de avond dat ze haar hoofd schoor en een paparazzi en hun auto sloeg met een paraplu. Dit vond allemaal plaats tijdens Britney's scheiding van de voormalige echtgenoot, Kevin Federline, wat echt de kers op de taart was.

Nadat Britney zichzelf in 2007 had opgenomen in een aantal andere behandelcentra, verloor Britney officieel de voogdij over haar kinderen in 2008 en werd Spears een conservatorium geplaatst. Dit was het kookpunt van alles, maar Britney werd nog steeds gepusht om haar album "Blackout" op te nemen en uit te brengen. Het was duidelijk dat de zaken met Britney niet goed waren en de media bleven haar aan flarden scheuren in een van de slechtste reacties op een beroemdheid die duidelijk psychische problemen had.

Hoeveel heeft Britney nog?

Op het hoogtepunt van Britney's carrière slaagde ze erin een nettowaarde van meer dan $ 200 miljoen te vergaren, maar na twee jaar van kwelling gaf Britney miljoenen uit aan advocaatkosten, behandelcentra, artsen, medicijnen en natuurlijk, de kosten van het vechten voor de voogdij over haar twee kinderen, Sean en Jayden Federline. Bovendien verloor Britney de volledige controle over haar leven nadat haar conservatorium was geregeld, wat betekent dat ze ook de controle over haar financiën verloor! Britney's vader heeft momenteel alle macht in Britney's leven, ondanks de ster nadat ze behandeling had gezocht en jaren na haar inzinking volledig herstelde.

Spears' conservatorium is nog springlevend en ze blijft stemloos als het om haar eigen leven gaat. Dit is niet alleen ongelooflijk schadelijk voor Britney's geestelijke gezondheid en welzijn, maar het heeft haar ook miljoenen gekost. Vanaf nu heeft Britney Spears een nettowaarde van $ 70 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Hoewel dit nog steeds veel geld is, is het verschil met wat ze ooit op de bank had tot nu, het bewijs van hoe zwaar haar moeilijkste tijden werkelijk waren.

Aanbevolen: