Lindsay Lohan's nettowaarde was vroeger $ 30 miljoen Dit is wat het nu waard is

Lindsay Lohan's nettowaarde was vroeger $ 30 miljoen Dit is wat het nu waard is
Lindsay Lohan's nettowaarde was vroeger $ 30 miljoen Dit is wat het nu waard is
Anonim

Velen beschouwen Lindsay Lohan als een van de mooiste en meest verbazingwekkende vrouwen die er zijn. Ze slaagde erin om de ladder van succes te beklimmen toen ze net in haar late tienerjaren was en roem verwierf, liefde en steun verzamelde van de fans over de hele wereld.

Na de release van Mean Girls in 2004 was de actrice van The Parent Trap waanzinnig rijk geworden. Ze verscheen ook in The Masked Singer Australia en haar inkomen steeg van 1 miljoen dollar naar maar liefst 7,5 miljoen dollar.

Ze verdiende meer dan 20 miljoen dollar door te acteren in verschillende succesvolle films zoals The Canyons (2013), Freaky Friday (2003), Confessions of a Teenage Drama Queen (2004), Liz and Dick (2012), Just My Luck (2006) en Georgia Rule (2007).

SheKnows heeft naar verluidt onthuld dat het vermogen van Lindsay 30 miljoen US dollar bedroeg. De actrice begon ook te zingen, omdat ze er gepassioneerd over was. Ze bracht haar debuutalbum uit met de titel Speak in 2004, ze verraste ons niet toen haar album meer dan 1 miljoen exemplaren verscheepte.

Bovendien lanceerde ze in 2008 zelfs haar eigen modelijn, 6126 genaamd, die volgens CNN vernoemd was naar de verjaardag van Lohans idool; Marilyn Monroe's (1 juni 1926).

Ze stond op de cover van het januari-februari 2012 nummer van Playboy, Lohan, waarmee ze 1 miljoen dollar verdiende - en in augustus 2013 verscheen ze met Oprah Winfrey voor verschillende interviews en verdiende ze nog eens 2 miljoen dollar.

Nu we het hebben gehad over de gunstige uitkomst van Hollywood's ooit best betaalde actrice, laten we ingaan op de vuile details en meer weten over haar ongunstige momenten.

In 2007 werd Lindsay Lohan het doelwit van de paparazzi die haar volgden en elke dronken nacht die ze in de nachtclubs had doorgebracht, vastlegden. De actrice die toen 21 jaar oud was, werd later opgenomen in het ziekenhuis tijdens de opnames van Georgia Rule met in de hoofdrollen Lindsay zelf, Jane Fonda en Felicity Huffman.

"Ze was oververhit en uitgedroogd", zei haar afgevaardigde destijds, maar uiteindelijk was de waarheid aan het licht gekomen.

James G. Robinson, een studiomanager, zei in een openbaar gemaakte brief: Lohan was "onverantwoordelijk en onprofessioneel". Hij noemde ook verschillende andere dingen, zoals "verschillende late aankomsten en afwezigheden van de set", en "we zijn ons er terdege van bewust dat je aanhoudende nachtelijke feesten de echte reden is voor je zogenaamde 'uitputting'."

Lohan's roem daalde in die tijd nogal drastisch en ze werd bestempeld als een verzekeringsaansprakelijkheid. Het moet zo moeilijk voor haar zijn geweest en toch wilde ze niet zo snel opgeven. Lindsay Lohan kreeg kleine projecten en was als bijrol in de tv-serie Ugly Betty (2006) gecast. Daarnaast presenteerde ze een documentaire over mensenhandel in India voor de BBC.

Maar net zoals iedereen zijn goede en slechte kanten heeft, hebben mensen zich blijkbaar vaker op de slechte kant van Lindsay gefocust. Omdat ze al op zo'n jonge leeftijd een rijke vrouw was, verwende ze zichzelf door dure auto's, handtassen, merkkleding te kopen en te genieten van ma altijden in extravagante restaurants, soms feestend in drie clubs in één enkele nacht.

Hoeveel meer zou ze haar leven kunnen verpesten? Drugs. Het lijkt erop dat ze niet vergeten is die van haar checklist weg te laten. In 2010 rapporteerde Hollyscoop volgens een Business Insider-artikel hoeveel Lohan aan verdovende middelen had uitgegeven.

In het artikel stond: "Een paar dagen geleden waren er berichten dat Lohan naar verluidt ongeveer $ 5.000 per week aan drugs uitgaf, maar onze 'bron' houdt vol dat dit cijfer naar verluidt dichter bij ongeveer $ 3.500 ligt. " "De afgelopen maanden zou Lohan verdovende middelen hebben 'gespot' omdat ze schulden heeft bij de mensen die haar leveren, maar niemand maakt het haar echt moeilijk omdat ze Lindsay Lohan is. De bron voegde eraan toe dat Lohan blijkbaar $ 30.000 schulden heeft voor verdovende middelen.

Het verhaal eindigt daar niet. Tussen 2007 en 2013 werd Lohan een paar keer te vaak gearresteerd voor rijden onder invloed, woordenwisselingen, winkeldiefstal en roekeloos rijden. In 2010 werd ze veroordeeld tot 90 dagen gevangenisstraf voor het niet bijwonen van haar door de rechtbank bevolen wekelijkse onderwijslessen. Net toen haar optredens in de rechtbank toenamen, begonnen mugshots en afkickklinieken haar bankrekening in gevaar te brengen.

Lohan zou ook een rehabilitatierekening van $ 61.000 hebben, ze was een zonnestudio in Nevada $ 40.000, $ 233.000 aan onbetaalde federale achterstallige belastingen en $ 90.000 aan onbetaalde limousinekosten verschuldigd. Uiteindelijk nam de IRS haar bankrekening in beslag om het geld terug te storten.

Lohan's nettowaarde daalde dramatisch van 30 miljoen US Dollar naar 100.000 US Dollars. En het geld dat ze had verdiend met de show van Oprah Winfrey werd gebruikt om belastingen, IRS-schulden en rehabilitatiekosten terug te betalen.

In oktober 2010 had de 33-jarige ster een interview met Vanity Fair, waar ze haar moeilijke tijden en financiële problemen deelde.

"Ik was 18, 19 - met een hoop geld en niemand echt hier om me te vertellen dat ik bepaalde dingen niet kon doen. En ik zie nu waar dat me gebracht heeft, en ik hou niet van het."

Ik zou opkijken naar die meisjes… De Britneys en wat dan ook, en ik zou willen, 'zo wil ik zijn', voegde ze eraan toe.

In 2012 probeerde Lohan een comeback te maken met Liz en Dick, haar salaris was ongeveer 300.000 Amerikaanse dollar. Tegelijkertijd is het vermogen van Lindsay Lohan vanaf 2020 niet meer dan 800.000 Amerikaanse dollar.

Lindsay Lohan is nu verschenen als jurylid bij The Masked Singer Australia en we kunnen zien dat na alles wat ze heeft meegemaakt, ze nu zorgeloos is en op een goede plek waar ze oprecht kan glimlachen en de wereld kan vertellen dat ze weer onder controle. Het seizoen is ingesteld om een tweede serie te hebben en Lohan zal er op blijven spelen.

Aanbevolen: