GOT' Star Lena Headey had vroeger $ 5 op haar bankrekening, hier is haar nettowaarde vandaag

Inhoudsopgave:

GOT' Star Lena Headey had vroeger $ 5 op haar bankrekening, hier is haar nettowaarde vandaag
GOT' Star Lena Headey had vroeger $ 5 op haar bankrekening, hier is haar nettowaarde vandaag
Anonim

Lena Headey, die Cersei Lannister speelde in Game of Thrones, kan worden beschouwd als een echt verhaal van vodden naar rijkdom in termen van Hollywood, behalve dat ze een zeer succesvolle carrière had voordat ze de rol van de koningin van de zeven kreeg Koninkrijken. Ze had vroeger een goede som geld op de bank, voor een bedrag van $ 5 miljoen, die afkomstig was van haar werk aan Terminator: The Sarah Conner Chronicles en filmrollen zoals in de film 300.

Na haar scheiding was haar bankrekening echter teruggebracht tot slechts een paar dollar, en begin 2012 had ze niet de bankrekening die ze nu heeft. Na 8 seizoenen van Game of Thrones is haar nettowaarde omhooggeschoten naar $ 12 miljoen, waarmee ze elke aflevering veel verdiende met het spelen van een personage dat ze graag speelde en bewonderde.

"Ik speel graag Cersei", zei Headey in een interview met TIME Magazine. “Ik ben erg geïntrigeerd om te zien wat er met haar gebeurt! Ze is zo gelaagd, eindeloos. Elke keer dat je denkt haar te kennen, is er een andere diepte van onzekerheid of woede of wrok of drive of verdriet. George gaf David en Dan de kaart. En David en Dan en Dave en Bryan schrijven jaar na jaar geweldige afleveringen.”

Grote winst per aflevering op Game Of Thrones

Cersei Lannister was een van de weinige personages in de Game of Thrones-serie die het einde van de serie haalde, aangezien haar personage stierf in de voorlaatste aflevering van seizoen 8 en werd gevonden in de laatste aflevering. Samen met Nikolaj Coster-Waldau, die haar broer Jamie Lannister speelde, Peter Dinklage, die Tyrion Lannister speelde, Emilia Clarke, die Daenerys Targaryen speelde en Kit Harington, die John Snow speelde, kreeg Headey $ 1,1 miljoen per aflevering voor het laatste seizoen van Game of Thrones.

Tegen seizoen 6 was het algemeen bekend dat Cersei de serie zou leiden als een van de hoofdrolspelers toen ze de troon besteeg in dat seizoen, iets wat zelfs Headey zei dat ze niet had verwacht.

“Ik kon dat moment niet geloven”, zei Headey. "Ik heb dat in geen miljoen jaar zien aankomen, ik had nooit gedacht dat ze de ballen zou hebben om eindelijk te gaan," Oké dan, ik denk dat ik het zal doen. Het was een geweldig moment. Ik weet zeker dat het nooit op elk niveau comfortabel is om de zetel van de macht te krijgen. Maar ze is zich ervan bewust.'

Vanaf het begin van de serie werd verwacht dat Headey tot het einde een leidende vrouw zou zijn en ze stelde helemaal niet teleur, en werd een van de grootste schurken in de televisiegeschiedenis met haar rol als Cersei.

Ze was bijna blut dankzij echtscheiding

Voordat ze Cersei werd, was Lena echter getrouwd en kostte de scheiding alles wat ze had. Headey, 39, onthulde haar financiële situatie als onderdeel van haar echtscheidingsprocedure met haar vervreemde echtgenoot Peter Loughran. Documenten onthulden dat Header minder dan $ 5 op haar bankrekening had toen de scheiding plaatsvond en dat ze op creditcards leefde om voor zichzelf en de kosten van levensonderhoud van haar twee jaar oude zoon te betalen.

Het stel trouwde in 2007, maar ging vier jaar later uit elkaar wegens 'onoverbrugbare verschillen'. Volgens TMZ had het paar ruzie over een belastingteruggave van $ 46.000 uit 2011. En zonder $ 6.000 van die terugbetaling, zou ze zichzelf niet uit de financiële ramp kunnen trekken waarin ze zich bevond.

Gelukkig voor haar vond ze werk in 2012, inclusief haar terugkeer op het scherm in de hoofdrol van Dredd, en toen verscheen ze in Game of Thrones, die gemakkelijk aan haar bankrekening werd toegevoegd, zoals geschat wordt dat ze verdiende meer dan $30 miljoen over de levensduur van de serie.

Momenteel krijgt haar ex-man 9.000 dollar aan kinderbijslag en woont in een gehuurd appartement van 3.300 dollar, allemaal betaald door Headey.

"Ik was een haarstylist voor het huwelijk," zei Loughran, die nu werkloos is, in de gerechtelijke documenten, gepost door New York Daily News. "Lena drong er bij mij op aan om mijn baan op te zeggen en met haar mee te reizen voor haar werk als actrice en voor onze minderjarige zoon te zorgen."

Succes van Game of Thrones gebruiken om vooruit te komen

Na het enorme succes van Game of Thrones is Headey een veelgevraagde hoofdrolspeler in de filmindustrie. Tijdens haar tijd bij Game of Thrones speelde ze in nog eens 300 films, Thumper, Fighting with my Family, The Mortal Instructions: City of Bones, en zal in 2020 verschijnen in Twist en Gunpowder Milkshake.

Ze houdt zelfs stemacteren voor televisie bij, maar is tot nu toe weggebleven van nog meer grote televisieseries die al haar tijd in beslag zouden kunnen nemen. Om weer van miljoenen naar een paar dollar naar miljoenen te gaan, is geen geringe taak, en het is een geweldig verhaal om te zien hoe ze weer in de schijnwerpers komt te staan nadat ze bijna haar hele leven, laat staan haar acteercarrière, failliet ging.

Aanbevolen: