Kylie Jenner's Lip Blush-kits zijn nu verkrijgbaar, met nude-tinten

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's Lip Blush-kits zijn nu verkrijgbaar, met nude-tinten
Kylie Jenner's Lip Blush-kits zijn nu verkrijgbaar, met nude-tinten
Anonim

Ze zijn gearriveerd!

Kylie Jenner's Lip Blush Kits zijn nu verkrijgbaar, en ze zijn perfect getimed voor plezier in de zon. Natuurlijke make-uptoepassingen zijn immers de sleutel om er moeiteloos mooi uit te zien op een warme zomerdag.

Het kan een uitdaging zijn om de zonovergoten look te krijgen, vooral met de kleurenpaletselecties die veel merken tegenwoordig aanbieden. Sommige schoonheidslijnen zijn gefocust op de neonkleuren die dit seizoen helemaal razend zijn, maar niet iedereen kan die look creëren, en het is niet aantrekkelijk voor diegenen die een meer natuurlijke look wensen.

De meesten van ons streven ernaar er "van nature mooi" uit te zien en dat betekent dat we vertrouwen op vrij glijdende, natuurlijke afwerkingen van onze cosmetische aankopen.

Kylie's lip blush kits zijn de perfecte aanvulling op je make-up kit, met nude kleuren die zo perfect zijn afgestemd op je huidskleur dat ze je op de meest natuurlijke manier zullen laten stralen.

Lip Blust Kits… Een must-have

Deze lijn is perfect geschikt voor iedereen die de hele dag lippen wil dragen die een vleugje natuurlijke kleur toevoegt om hun lippen te verbeteren. Deze lijn wordt op de markt gebracht als een van de meest langdurige van alle lipproducten, dus ga je gang en doe je best schade! Geniet van een drankje op het terras, neem een hapje of knuffel je partner… je lip blush kit heeft je gedekt.

De formule die door Kylie Cosmetics wordt gebruikt, is ontworpen om vlekken en aankoeken te voorkomen die andere cosmetica achterlaten. Dit product zal zich niet ophopen in je liplijnen. De lip blush kit is ontworpen om een gladde applicatie te hebben die gelijkmatig op je lippen v alt en verzegelt met een matte finish.

Zomerkleuren

Een ding dat echt opv alt aan deze lipkits, tussen de zee van make-upopties voor beroemdheden die er zijn, is het feit dat het kleurenschema heerlijk natuurlijk is, zodat je zomerdoelen voor natuurlijke schoonheid onder controle blijven! De matte kleur zet perfect in en verzacht de liplijn, en voegt onderweg een vleugje nudekleur toe. Blush, nude en zachtroze tinten vormen de focus van het kleurenspectrum, en degenen die een vleugje meer aan hun lippen willen toevoegen, kunnen kiezen voor de roze, mauve tint.

Kylie Jenner's lip blush-kits zijn gemaakt met een lichtgewicht formule die gemakkelijk glijdt en niet vaak hoeft te worden bijgewerkt, maar de applicator is vrij klein en past gemakkelijk in je tas, clutch of achterzak, zou moeten je wilt het in de buurt hebben tijdens je avonturen.

Aanbevolen: