Dit zijn de 10 beste Lip Sync Battle-uitvoeringen

Inhoudsopgave:

Dit zijn de 10 beste Lip Sync Battle-uitvoeringen
Dit zijn de 10 beste Lip Sync Battle-uitvoeringen
Anonim

Beroemdheden werden aangemoedigd om zo schandalig mogelijk te zijn, omdat het hun leuke kant naar voren bracht in de show. Fans verwachten dat enkele van de grootste supersterren ter wereld zich verkleden in kostuums en pruiken en de persona's van andere beroemdheden aannemen. Terwijl sommige sterren hun optredens wat ingetogener houden, gaan anderen er helemaal voor. De beste van de beste Lip Sync Battle-video's uit het verleden werden onderzocht voor deze lijst.

10 Anne Hathaway vs. Emily Blunt (Ronde 2)

Hathaway en Emily Blunt hadden hun muzikale bekwaamheid al gedemonstreerd als sterren van respectievelijk de toneelstukken Les Misérables en Into the Woods. Maar die ervaring doet er niet toe, want de twee maakten de openingsronde. In het voorgerecht van de openingsronde speelde Blunt Blackstreet's No Diggity terwijl Hathaway een verzengende Mary J. Blige-imitatie deed. Verbazingwekkend genoeg werden beide uitvoeringen in ronde 2 overschaduwd door Blunt's nog authentiekere Janis Joplin-imitatie en Hathaway's naakte versie van Miley Cyrus' Wrecking Ball, die net zo uitstekend was als de officiële muziekvideo!

9 Vijfde Harmonie

De beste Lip Sync Battle-afleveringen zijn die met groepen. Het was leuk om getuige te zijn van de lipsynchronisatiewedstrijd tussen de leden van Pentatonix, Kirstin Maldonado, Scott Hoying, Mitch Grassi en Kevin Olusola. Deze aflevering zat boordevol indrukwekkende optredens, of je nu Lauren Jauregui zag transformeren in Amy Winehouse tijdens een optreden van Rehab, Dinah Jane aan het kraken was met Moana's soundtrack You're Welcome, of Normani Kordei die Destiny's Child's Bootylicious nadrukkelijk vermoordde. Natuurlijk verdient Ally Brooke, de winnaar, lof voor haar meeslepende mashup van Selena's Como la Florand J. Lo's On the Floor.

8 Ricky Martin vs. Kate Upton

Hoewel Martin de titel heeft gewonnen, was hun strijd met het Amerikaanse model Kate Upton geweldig. Hoewel Kate het meest bekend staat om haar modellenwerk in tijdschriften als Vanity Fair en de Sports Illustrated Swimsuit Issue, is Ricky Martin een popmuzieklegende. Ze zette het podium in vuur en vlam met haar verleidelijke dansmoves en feilloos uitgevoerde Britney Spears' Baby One More Time choreografie. Ze moest het opnemen tegen Ricky Martin, die een adembenemende dansvoorstelling gaf in zijn vertolking van Kenny Loggins' Footloose, wat jammer voor haar was.

7 De cast van vreemde dingen

Een van de tv-programma's die je gewoon moet zien. Op het Lip Sync Battle-podium was de cast van Stranger Things' Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo en Finn Wolfhard. Hun diverse vertolkingen van Wolfhards Buddy Holly en Schnapp, die zijn beste Adam Levine-imitatie channelden, brachten gelach en een paar tranen. Maar uiteindelijk wonnen Matarazzo en McLaughlin, waarbij de laatste de wedstrijd won van co-host LL Cool J's I'm Bad. Deze kinderen zouden veel hoger op onze lijst zijn gekomen als ze als groep een lied hadden gezongen.

6 Dwayne Johnson vs. Jimmy Fallon (Ronde 1)

Hun openingsnummers maakten duidelijk dat Lip Sync Battle heerlijk zou worden. The Rock vernietigde het klassieke disconummer Stayin' Alive terwijl Fallon zijn innerlijke Madonna losliet voor een spectaculaire vertolking van Like a Prayer. Deze aflevering inspireerde tal van uitstekende latere lip-sync-wedstrijden, of het nu was kijken naar Johnson die Shake It Off opvoerde met het enthousiasme van een 12-jarig meisje tijdens een Taylor Swift-concert of Fallon die over het podium sprong om in de rij te springen.

5 Neil Patrick Harris vs. Laverne Cox vs. Taraji P. Henson vs. Hailee Steinfeld

Een met sterren bezaaide Michael Jackson Celebration diende als de première van seizoen vier van Lip Sync Battle. De show zat boordevol geweldige Michael Jackson-nummers, prachtig tot leven gebracht door enkele van Hollywood's meest opwindende artiesten. Het kenmerkte de (lip)zang- en dansvaardigheden van Neil Patrick Harris, Laverne Cox, Taraji P. Henson en Hailee Steinfeld. Deze keer waren de toeschouwers de echte winnaars in plaats van Cox en Henson. Ze hadden eerder deelgenomen aan de show, maar waren achtergebleven bij respectievelijk Samira Wiley en Terrence Howard.

4 Zoe Saldana vs. Zachary Quinto

Toen ze meededen aan Lip Sync Battle in seizoen twee, hielden deze Star Trek-medesterren niets tegen. Zoe Saldana nam een rap-rockstijl aan, te beginnen met Twenty-One Pilots' Stressed Out voordat ze iedereen schokte met haar vertolking van TLC's No Scrubs. En voor de goede orde rekruteerde ze TLC-leden Rozonda "Chilli" Thomas en Tionne "T-Boz" Watkins. Zachary Quinto weerstond de spanning toen iemand anders die bij zijn volle verstand was zou zijn toegegeven. Quinto begon sterk met een ongelooflijke vertolking van George Michael's Freedom! '90, maar kwam opdagen met Missy Elliott's Get Ur Freak On.

3 Anna Kendrick vs. John Krasinski (Ronde 2)

Co-creator John Krasinski nam het in de vierde aflevering van het programma op tegen Anna Kendrick en bewees dat deze twee artiesten gewoonweg onmogelijk een hekel aan hebben. Beiden namen de jongensbandbenadering over in ronde 1, waarbij Krasinski voluit ging in zijn vertolking van NSYNC's Bye Bye Bye en Kendrick uiteindelijk One Direction's Steal My Girl vermoordde. Natuurlijk was de tweede ronde toen het echt warm werd. Hoewel we zouden willen zeggen dat Proud Mary van John Krasinski het hoogtepunt was, kon het niet wedijveren met Anna Kendricks zwoele uitvoering van Booty, die nog boeiender werd gemaakt door een verrassingsoptreden van Jennifer Lopez.

2 Tom Holland vs. Zendaya

Een van de grootste momenten was tussen Spider-Man co-sterren Tom Holland en Zendaya, die de uitstekende dansvaardigheden van beide acteurs lieten zien. Zendaya imiteerde Bruno Mars tijdens zijn 2016-hit 24K Magic en bracht het publiek in een razernij door Nederland met contant geld te overladen. Zendaya is het evenbeeld van Bruno Mars. Tom Holland was opwindend toen hij Singin' in the Rain van Gene Kelly en Umbrella van Rihanna zong. Met zijn krachtige bewegingen en uitstekende techniek ging Holland verder dan Lip Sync Battle en ging viraal op internet!

1 Channing Tatum vs. Jenna Dewan (Ronde 2)

De verwachting was enorm toen Channing Tatum en Jenna Dewan ermee instemden om in de show te verschijnen vanwege hun boeiende persoonlijkheden en geweldige dansachtergronden. In de eerste ronde speelde Tatum met oprechtheid Let It Go van Idina Menzel uit de film Frozen, verkleed als Elsa. Dewan reageerde met een prachtig gechoreografeerde vertolking van Cold Hearted van Paula Abdul. Maar het was rond 2 uur, Tatum speelde Pony in Magic Mike, en Jenna Dewan's spottende, maar vreemd sexy vertolking van het nummer was een showstopper die Tatum deed giechelen. Tatum uiteindelijk met Queen B op het podium terwijl ze Run the World (Girls) uitvoerden.

Aanbevolen: