Hier is hoe Paul Rudd bijna Jennifer Aniston overreden heeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Paul Rudd bijna Jennifer Aniston overreden heeft
Hier is hoe Paul Rudd bijna Jennifer Aniston overreden heeft
Anonim

Paul Rudd zou maar twee afleveringen van Friends maken. Maar de schrijvers en fans mochten hem zo graag dat hij steeds terugkeerde als Mike Hannigan, de toekomstige echtgenoot van Phoebe. Zelfs de cast schitterde met de aanstaande Ant-Man …

Hoewel, we kunnen ons niet voorstellen dat Jennifer Aniston te opgewonden was over Paul nadat hij haar bijna had overreden met een segway… Technisch gezien maakte Paul contact met Jennifer's voet, maar het had veel erger kunnen zijn… Dit is ongetwijfeld een van de meest duistere dingen die Paul Rudd ooit heeft gedaan… ook al was het een ongeluk.

Dus laten we eens kijken hoe dit allemaal is gebeurd…

Paul Rudd en Jennifer Aniston romantiek
Paul Rudd en Jennifer Aniston romantiek

Paul nam vrienden niet serieus

Wees niet in de war… Paul zegt dat hij het absoluut geweldig vond dat hij op Friends zat. Maar het was niet zo belangrijk voor hem als voor de andere castmates. Dit komt vooral omdat hij werd ingeschakeld tijdens het voorlaatste seizoen van de show. Veel mensen vergeten dat Paul Rudds grote doorbraak was in de Alicia Silverstone-film Clueless en niet in Friends. Het is echter veilig om te zeggen dat hij een nog groter publiek bereikte toen hij werd gecast in Friends.

Tijdens zijn interview met Howard Stern in oktober 2019 zei Paul dat hij zelfs een grap uithaalde met Jennifer and Friends co-creator Marta Kauffman na het filmen van de seriefinale.

Paul Rudd en Jennifer Aniston vrienden finale scene
Paul Rudd en Jennifer Aniston vrienden finale scene

Hoewel het allemaal super emotioneel was voor de cast en crew van Friends, die de afgelopen tien jaar eigenlijk allemaal samen waren opgegroeid, was het nog steeds een beetje nieuw voor Paul. Na de laatste opname omhelsde Jennifer Marta en tranen vloeiden… Paul liep naar hen toe en sloeg zijn armen om hen heen en zei: "Jongens, wat een rit, hé?"

De grap gebombardeerd.

Howard Stern vond het echter een hilarische regel. En jaren later staat Paul er nog steeds achter. Maar Paul voelt zich niet zo zeker van de keer dat hij Jennifer's voet op een segway overreed…

Het was zijn eerste dag op de set

Ja, de dag dat Paul Rudd over de voeten van een van de grootste televisiesterren rende, was op zijn allereerste dag op de set. Het is geen wonder dat hij dacht dat hij zou worden ontslagen.

Volgens Paul's interview op The Howard Stern Show had Jennifer Aniston een segway die ze op de set gebruikte. Op dat moment verzorgde Jennifer een gewonde voet. Ze had de segway niet echt nodig om zich te verplaatsen, maar ze vond het leuk en het hielp zeker om de druk van het genezingsproces weg te nemen.

De hele cast was geobsedeerd door deze segway. Bij Matt LeBlanc ging het erom het te proberen en Paul ook… Hoewel, Matt wist duidelijk wat hij deed. Hij was een pro…

Paul… niet zozeer…

Paul Rudd en Jennifer Aniston Howard Stern Show
Paul Rudd en Jennifer Aniston Howard Stern Show

Jennifer stemde ermee in hem het te laten proberen en hield het vast terwijl Paul zich voorbereidde om het een kans te geven. Ze zei dat hij "voorzichtig moest zijn" omdat het een uitdaging is om je zwaartepunt te vinden op een segway…

Het is duidelijk dat Paul haar waarschuwing niet helemaal heeft opgevolgd…

Zodra ze losliet, leunde Paul achterover… terwijl hij per ongeluk de segway naar haar toe draaide… Hij verloor de controle en reed met de wielen recht over Jennifers slechte voet…

Jennifer raakte onmiddellijk in shock

Jennifer had pijn, daar bestaat geen twijfel over. En de omringende cast en crew begonnen in paniek te raken…

Even later begon Jennifer te beweren dat ze in orde was en ging zitten… hoewel ze duidelijk in doodsangst verkeerde.

Paul voelde hoe boos en geschrokken de producers waren. Dit was tenslotte een van hun grootste sterren… Eentje die nodig was voor werk…

Hij voelde zich een idioot… "Je moest op de segway rijden…"

Paul vertelde Howard Stern dat als dit Matt LeBlanc was geweest die over Jennifers voet was gereden, er geen probleem zou zijn geweest. Allereerst weet Matt veel van voertuigen. Maar ten tweede, de producers van Friends "zijn Joey niet kwijt… Mike Hannigan daarentegen… Niemand zal Mike Hannigan missen…"

Gelukkig veroorzaakte Jennifer geen grote stank en kon Paul zijn baan bij Friends behouden. Misschien komt dit omdat de twee al een reportage met elkaar hadden gemaakt nadat ze aan de film The Object Of My Affection uit 1998 hadden gewerkt, die het verhaal vertelde van een zwangere maatschappelijk werker uit New York City die de keuze maakt om haar kind op te voeden met haar homoseksuele beste vriend. vriend.

Of misschien hield Paul zijn baan omdat hij zich daarna ZO verontschuldigde… Hé, fouten gebeuren!

Paul Rudd en Jennifer Aniston 1998 film
Paul Rudd en Jennifer Aniston 1998 film

Dit opende meer deuren voor Paul

Toen hij sprak over zijn ervaring op Friends, zei Paul: "'Het was ongelooflijk om deel van uit te maken en de hele ervaring, maar het lijkt een beetje surrealistisch en een beetje een waas in mijn geheugen."

Paul had talloze televisierollen na Friends, waaronder een gedenkwaardig personage in Parks and Rec. Hij werkte ook opnieuw samen met Jennifer Aniston voor de film Wanderlust uit 2012 … Dus er was duidelijk geen kwaad bloed.

Al zijn televisie- en filmrollen hebben hem op de A-lijst gebracht. Zeker nu hij zo'n prominent figuur is in het Marvel Cinematic Universe.

Maar denk eens aan hoe zijn leven eruit zou hebben gezien als Jennifer wrok koesterde…

Aanbevolen: