JoJo Siwa heeft haar nettowaarde het afgelopen jaar bijna verdubbeld, hier is hoe ze het deed

Inhoudsopgave:

JoJo Siwa heeft haar nettowaarde het afgelopen jaar bijna verdubbeld, hier is hoe ze het deed
JoJo Siwa heeft haar nettowaarde het afgelopen jaar bijna verdubbeld, hier is hoe ze het deed
Anonim

Een paar jaar geleden wisten alleen jonge kinderen en degenen die reality-danswedstrijden voor televisie volgen wie JoJo Siwa was. Tegenwoordig is Siwa een beetje een begrip en haar eigenzinnige persoonlijkheid en kleurrijke stijl is iets waar de ster onmiddellijk bekend om staat.

JoJo Siwa werd eerder dit jaar 18 en het is veilig om te zeggen dat ze zeker een zeer indrukwekkende bankrekening heeft voor een 18-jarige. In het afgelopen jaar slaagde de internetster erin haar rijkdom bijna te verdubbelen en als je je afvraagt hoe ze dat deed - blijf scrollen om erachter te komen!

7 In 2019 werd JoJo Siwa geschat op een nettowaarde van $12 miljoen

We trappen de lijst af in 2019, toen de 16-jarige JoJo Siwa naar schatting een nettowaarde van $ 12 miljoen had. Siwa was toen al een grote internetster en ze had fans over de hele wereld. Zoals fans al weten, werd Siwa beroemd op Dance Moms in 2015, en sindsdien bleef ze verschillende carrièrepaden verkennen.

6 Een jaar later was ze op Time's jaarlijkse lijst van 100 meest invloedrijke mensen

Vorig jaar was het zeker duidelijk dat JoJo Siwa een blijvertje is - vooral omdat ze werd opgenomen in Time's jaarlijkse lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Naast de internetster zijn Megan Thee Stallion, The Weeknd, Selena Gomez, Kamala Harris en nog veel meer beroemdheden die ook op de lijst terecht zijn gekomen. Dit is wat Siwa zei over op de lijst staan:

"Om genoemd te worden in de Top 100 van meest invloedrijke mensen 2020 van TIME magazine is gewoon krankzinnig voor mij. Ik weet niet eens… Ik kan het gevoel dat ik me nu voel niet eens beschrijven. Ik ben 17 jaar oud! Ik kom uit Omaha, Nebraska. Ik ben opgegroeid met danswedstrijden en nu, zoals, hoe?!"

5 Dit jaar kwam de internetster uit als panseksueel

In januari 2021 kwam JoJo Siwa naar buiten als onderdeel van de LGBTQ+-gemeenschap en een paar maanden geleden onthulde ze dat ze zich vooral identificeert als panseksueel. Dit is wat Siwa zei:

"Ik weet nog steeds niet wat ik ben. Het is alsof ik er achter wil komen. En ik heb deze grap. [Mijn vriendin's] naam is Kylie. En dus zeg ik dat ik Ky- seksueel. Maar zoals, ik weet het niet, biseksueel, panseksueel, queer, lesbisch, homoseksueel, hetero. Ik zeg altijd gewoon homo omdat het de lading dekt of queer omdat ik het trefwoord cool vind. Ik hou van queer. Technisch gezien Ik zou zeggen dat ik panseksueel ben, want zo ben ik altijd geweest, mijn hele leven is precies zoals, mijn mens is mijn mens."

4 Ze doet mee aan 'Dancing With The Stars'

Momenteel kunnen fans JoJo Siwa zien strijden in het dertigste seizoen van de populaire danswedstrijd Dancing With The Stars. In de show is haar danspartner Jenna Johnson, en naast Siwa dit seizoen ook sterren als Melanie C, Brian Austin Green, Olivia Jade, Matt James, Amanda Kloots, Suni Lee, Kanye Moore, Iman Shumpert en nog veel meer. JoJo Siwa schreef geschiedenis in de show toen zij en haar partner het eerste homokoppel van de show werden!

3 En ze bracht haar tiende boek uit

Dit jaar bracht JoJo Siwa haar tiende boek uit, getiteld Spring Break Double Take. Daarvoor bracht ze negen boeken uit - JoJo's Guide to the Sweet Life: PeaceOutHaterz in 2017; Things I Love: A Fill-In Friendship Book, JoJo Loves BowBow: A Day in the Life of 's werelds schattigste hondje, JoJo's Guide to Making Your Own Fun: DoItYourself, en JoJo en BowBow betreden het podium in 2018; JoJo en BowBow: Candy Kisses en JoJo en BowBow: The Posh Puppy Pageant in 2019; en Jingle Bows en Maretak en JoJo en Bowbow Super Special en The Great Beach Cake Bake in 2020.

2 Ze bleef haar online groeien door

In de afgelopen jaren bleef JoJo Siwa haar online volgers uitbreiden en het is veilig om te zeggen dat haar platforms vandaag behoorlijk indrukwekkend zijn.

Vanaf nu heeft de ster 12,3 miljoen volgers op YouTube, 11 miljoen volgers op Instagram, 618.000 volgers op Twitter en 37 miljoen volgers op TikTok.

1 En ze wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $20 miljoen

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat JoJo Siwa het afgelopen jaar op indrukwekkende wijze haar vermogen heeft weten te laten groeien. Volgens Celebrity Net Worth wordt de internetpersoonlijkheid momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 20 miljoen. Aangezien JoJo Siwa pas 18 jaar oud is, lijdt het geen twijfel dat haar vermogen in de toekomst zeker nog meer zal groeien. Rekening houdend met het feit dat haar nettowaarde het afgelopen jaar bijna verdubbeld is, is het veilig om te zeggen dat deze groei vrij snel zal plaatsvinden!

Aanbevolen: