Wie heeft een hogere nettowaarde in 2020: Jennifer Aniston of Brad Pitt?

Inhoudsopgave:

Wie heeft een hogere nettowaarde in 2020: Jennifer Aniston of Brad Pitt?
Wie heeft een hogere nettowaarde in 2020: Jennifer Aniston of Brad Pitt?
Anonim

Brad Pitt en Jennifer Aniston zijn twee van de meest succesvolle acteurs. Samen vertegenwoordigen ze ook een van de beroemdste ex-koppels in de geschiedenis van Hollywood. Interessant is dat beide ook een ongelooflijk vermogen hebben. Nu is het gewoon een kwestie van uitzoeken wie vandaag meer waard is.

Alles veranderde voor Jennifer Aniston nadat ze in vrienden was gegoten

In het begin leek het alsof Aniston niet veel geluk had met haar Hollywood-carrière. "We hebben haar nog een paar piloten gegeven, maar geen enkele was erg goed", vertelde Warren Littlefield, de voormalige president van NBC Entertainment, aan Vanity Fair. “Op een avond toen ik mijn auto vol gas aan het tanken was op Sunset Boulevard in Hollywood, kwam ik Jennifer tegen en ze vroeg me: ‘Zal het ooit met mij gebeuren?’ God, ik wilde dat het zou gebeuren.”

Zoals je weet, gebeurde het voor Aniston in de vorm van de NBC-sitcom Friends. Op het moment dat ze werd gecast om de rol van Rachel Green te spelen, wist iedereen plotseling wie Aniston was. Wat nog belangrijker is, haar optreden leverde haar vijf Emmy-nominaties en één Emmy-overwinning op. Ondertussen betekende het succes van de show ook dat Aniston en haar co-sterren elk seizoen meer en meer betaald kregen. Tegen het einde van de serie ontving de cast van Friends zelfs een forse $ 1 miljoen per aflevering.

Behalve dat hij veel geld kreeg voor Friends, slaagde Aniston er ook in om veel endossementdeals binnen te halen. Het ging om merken als Glaceau Smartwater, Aveeno en Emirates. Er wordt aangenomen dat goedkeuringen alleen al leiden tot een jaarlijkse uitbetaling van $ 10 miljoen voor Aniston, volgens Fox Business.

Sinds Friends waagt Aniston zich ook aan films. Door de jaren heen speelde ze in films als Along Came Polly, Rumor Has It…, Marley & Me, Horrible Bosses, Wanderlust, Cake, Mother's Day, Dumplin' en vele anderen. Daarnaast speelde Aniston ook tegenover goede vriend Adam Sandler in Murder Mystery van Netflix. Tegelijkertijd besloot Aniston in 2019 terug te keren naar de televisie met de Apple TV+-serie The Morning Show. Volgens Business Insider wordt Aniston geschat op $200 miljoen.

Brad Pitt begon in commercials en werd toen een filmster

Hij begon als een man in een reclame van Pringles. Sindsdien speelde Pitt in verschillende hitfilms. In de jaren 90 speelde hij in Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Legends of the Fall, Se7en, 12 Monkeys, The Devil's Own, Seven Years in Tibet en Fight Club.

Hij volgde dit ook op met films als Ocean's Eleven, Confessions of a Dangerous Mind, Troy, Mr. & Mrs. Smith, Babel, The Curious Case of Benjamin Button, Inglorious Basterds, Moneyball, World War Z, Fury en 12 jaar een slaaf. Meer recentelijk speelde Pitt ook samen met Leonardo DiCaprio in de kritieke hit Once Upon a Time…in Hollywood. Interessant is dat het bekend is dat Pitt van tijd tot tijd loonsverlagingen doormaakt. Hij onderhandelt echter vaak om in ruil daarvoor backend-punten te krijgen.

Net als Aniston is het ook bekend dat Pitt verschillende lucratieve endossementdeals heeft. Pitt werd bijvoorbeeld de eerste mannelijke acteur die deelnam aan een campagne voor Chanel No. 5 geur. Volgens een rapport van GoBankingRates.com dat werd gepubliceerd door Yahoo, resulteerde dit in een uitbetaling van $ 7 miljoen.

Ondertussen is Pitt ook een van de weinige acteurs die actief achter de schermen aan het werk is dankzij zijn eigen productiebedrijf, Plan B Entertainment. Pitt richtte samen met Aniston het productiebedrijf op, maar hij werd de enige eigenaar van het bedrijf na de scheiding van het paar. Voor het geval je het nog niet wist, Plan B is betrokken geweest bij de productie van films als The Departed, Moonlight, Charlie and the Chocolate Factory en Eat, Pray, Love. En vanwege zijn producercredits kun je er zeker van zijn dat Pitt een deel van de inkomsten van de bioscoopkassa krijgt. Volgens een rapport van Men's He alth wordt Pitt vandaag naar schatting $ 300 miljoen waard.

Een inzicht in de toekomstige inkomsten van Brad Pitt en Jennifer Aniston

Ondanks de huidige situatie, kun je er zeker van zijn dat zowel Pitt als Aniston nog steeds klaar staan om miljoenen te verdienen. In het geval van Aniston kun je haar ster in het tweede seizoen van The Morning Show verwachten, samen met collega-A-lister Reese Witherspoon. Het is ook zo dat het bedrijf van Aniston, Echo Films, de show co-produceert, dus krijgt ze een deel van de inkomsten van de serie. Bovendien zou Aniston ook een uitvoerend producent zijn bij de langverwachte Friends-reünie.

Wat Pitt betreft, de acteur zou de hoofdrol spelen in de aankomende film Bullet Train naast Joey King van The Kissing Booth. Daarnaast zal Pitt ook de hoofdrol spelen tegenover actrice Emma Stone in de aankomende film Babylon. Bovendien onthullen IMDb-records ook dat Pitt als producer optreedt bij verschillende projecten die gepland zijn voor 2021. Het is duidelijk dat zowel Pitt als Aniston de komende maanden en jaren miljoenen dollars zullen verdienen. En op een gegeven moment is het misschien zelfs mogelijk voor de exen om een gelijk vermogen te bereiken.

Aanbevolen: