Waren Brandy Norwood en Kim Kardashian ooit vrienden?

Inhoudsopgave:

Waren Brandy Norwood en Kim Kardashian ooit vrienden?
Waren Brandy Norwood en Kim Kardashian ooit vrienden?
Anonim

Kim Kardashian had een relatie met zanger Ray J tussen 2005 en 2007. Hun relatie begon nadat Kim voor de zus van Ray J, Brandy Norwood, had gewerkt. Hoewel dit allemaal een heel leven geleden lijkt, lijkt het alsof iedereen dezelfde vraag heeft: waren Kim en Brandy ooit vrienden?

Kim, die nu een van de grootste beroemdheden ter wereld is, begon haar carrière als kastorganizer voor bekende beroemdheden, waaronder Paris Hilton en Brandy Norwood. Kim ontmoette Ray J via haar werk met Brandy, maar waren het alleen zaken tussen de twee? Laten we het uitzoeken!

Vrienden voor nooit?

Voordat Kim Kardashian DE Kim Kardashian West was, organiseerde ze kasten voor beroemdheden en verkocht ze kleding op eBay. Kim beschrijft dit als een van haar allereerste banen in Hollywood voordat ze "Keeping Up With The Kardashians" deed en later de CEO werd van een cosmeticabedrijf van een miljard dollar. Tijdens het eBay-tijdperk van Kim werkte ze voor een aantal beroemdheden, waaronder Paris Hilton en Brandy Norwood!

Hoewel Brandy en Kim een professionele relatie deelden, werden de dingen al snel persoonlijk toen Kim begon te daten met Brandy's broer, Ray J. De twee dateerden van 2005 tot 2007, met een paar pauzes ertussen, maar betekent dit dat Waren Kim en Brandy ooit vrienden? Het bleek dat ze dat waren! Hoewel het duo Rodeo Drive niet hand in hand oversloeg, hadden ze zeker een speciale relatie.

In de loop van de 3 jaar dat Kim met Brandy's jongere broer omging, slaagden de twee erin om een eigen vriendschap te ontwikkelen. Kim en Brandy waren gespot bij een aantal evenementen, modeshows en speelden zelfs samen in Tyler Perry's "Temptation: Confessions Of A Marriage Counselor". De dingen eindigden vrij abrupt tussen Kim en Ray J na het uitlekken van hun "tape" en het had zeker een effect op Kim's relatie met Brandy.

De twee spreken elkaar niet meer en hebben dat ook niet meer gedaan sinds Kim uit elkaar is gegaan van Ray J, maar dat betekent niet dat Brandy haar voormalige vriendin niet mist. Tijdens een interview in 2013 op "The Wendy Williams Show", had Brandy een boodschap voor Kim Kardashian. De zangeres keek recht in de camera en stuurde Kim niets dan liefde om te onthullen dat ze "haar vriendschap met Kim heel erg mist". Wendy Williams, toeschouwers en mensen die thuis toekeken, waren samen onder de indruk van Brandy's verdriet over het verlies van haar vriendschap met Kim.

Dit nieuws verraste fans zeker, aangezien niemand echt de omvang van Brandy's relatie met Kim kende. Hoewel Kim het uitgemaakt heeft met haar broer, heeft ze misschien een breuk tussen de twee veroorzaakt, maar Brandy had nog steeds niets dan mooie dingen te zeggen over haar voormalige vriend, Kim.

Aanbevolen: