Waren Pete Davidson en Kim Kardashian vrienden voor SNL?

Inhoudsopgave:

Waren Pete Davidson en Kim Kardashian vrienden voor SNL?
Waren Pete Davidson en Kim Kardashian vrienden voor SNL?
Anonim

Reality-televisiester Kim Kardashian en komiek Pete Davidson zijn momenteel een van de populairste nieuwe koppels in de branche. De twee werden voor het eerst samen gespot nadat Kim Kardashian Saturday Night Live in oktober 2021 organiseerde - en sindsdien hebben ze hun relatie zelfs Instagram en rode loper officieel gemaakt.

Veel mensen geloven echter dat Kim Kardashian en Pete Davidson al een hechte band hadden vóór de relatie van de draaibankkomiek voordat ze met elkaar gingen daten. Van Kid Cudi's verjaardagsfeestje in 2019 tot het Met Gala van 2021 - blijf scrollen om meer te weten te komen over de vriendschap van het paar.

Pete Davidson gevierd met Kanye West en Kim Kardashian in 2019

Het is niet verwonderlijk dat Kim Kardashian en Pete Davidson elkaar al een tijdje kenden voordat ze op Saturday Night Live verscheen. In januari 2019 woonden Kim Kardashian en haar toenmalige echtgenoot Kanye West het privédiner voor de 35e verjaardag van muzikant Kid Cudi bij, en behalve het paar werd de bijeenkomst ook bijgewoond door Pete Davidson en acteur Timothée Chalamet.

Tijdens een optreden op NBC's Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, onthulde Kim Kardashian dat ze een onverwachte reactie van haar vrienden ontving nadat ze een paar foto's van West, Cudi, Davidson en Chalamet had geplaatst die ze had gemaakt. De reality-tv-ster onthulde dat ze meedeed voor het "jongensdiner" in het beroemde restaurant Nobu, en na het delen van de foto's kreeg ze veel berichten van haar vrienden die interesse hebben getoond in Pete Davidson en acteur Timothée Chalamet.

"Ik heb niet eens iemand getagd", zei Kim Kardashia. "Ik kreeg meer DM's van mijn vrienden, van mijn homovrienden, van mijn heterovrienden, iedereen vroeg me naar Timothée en Pete. Het was zo'n leuke avond, iedereen had gewoon zo'n goede tijd, de sfeer was zo goed, en ik wilde het niet verpesten, dus ik ging gewoon in de hoek zitten en documenteerde het voor hen." Degenen die fan zijn van Kid Cudi weet dat de muzikant goede vrienden is met Pete Davidson en acteur Timothée Chalamet, terwijl zijn relatie met Kanye West ups en downs heeft gehad.

Kim Kardashian sprak met Pete Davidson tijdens het Met Gala van 2021

Een andere ontmoeting tussen Kim Kardashian en Pete Davidson voorafgaand aan hun relatie was tijdens het Met Gala van 2021, dat op 13 september werd gehouden. Tijdens de seizoenspremière van Hulu's The Kardashians, gaf de reality-tv-ster toe dat ze ongelooflijk nerveus was over gastheer van Saturday Night Live, en dat ze sprak over de sketch comedy show met Pete Davidson op het Met Gala.

"Ik kwam Pete Davidson tegen bij de Met en ik dacht: 'Ik ben zo bang. Ik weet niet waarvoor ik me heb aangemeld'", zei Kardashian."En hij zegt: 'Kun je cue-kaarten lezen? Je bent goed. Je bent goed.'" Zoals fans weten, deelden Kim Kardashian en Pete Davidson een kus tijdens een van de sketches van Saturday Night Live, en velen vinden dat om het begin van hun romance te zijn. Het is echter duidelijk dat de twee bevriende jaren waren vóór de herfst van 2021.

Volgens Who's Dated Who werden Kim Kardashian en Pete Davidson voor het eerst met elkaar in verband gebracht in augustus 2021, dat is twee maanden voorafgaand aan het hosten van Saturday Night Live door de ster. De twee werden op 29 oktober voor het eerst publiekelijk hand in hand gespot - slechts een paar weken na SNL - tijdens een achtbaanrit bij Knott's Berry Farm in Buena Park, Californië. In november waren ze samen aan het dineren en eind vorig jaar werd duidelijk dat de twee meer zijn dan alleen goede vrienden.

Kim Kardashian en Pete Davidson maakten een klein Instagram-debuut op het profiel van Flavor Flav toen ze een bijpassende Skims-pyjama droegen, en op 11 maart 2022 maakten de twee sterren eindelijk hun relatie Instagram-officieel toen Kim Kardashian foto's deelde van de on haar voer. Sindsdien hebben de twee ook hand in hand over de rode loper gelopen en fans hopen dat Pete Davidson uiteindelijk ook op Hulu's The Kardashians zal verschijnen.

In een interview met Variety gaf Kardashian toe dat ze nog niet met haar vriend heeft gefilmd. "Ik heb niet met hem gefilmd", zei de reality-tv-ster. "En ik ben er niet tegen. Het is gewoon niet wat hij doet. Maar als er een gebeurtenis zou plaatsvinden en hij was daar, zou hij de camera's niet vertellen om weg te komen. Ik denk dat ik misschien iets heel spannends film dat eraan komt, maar het zou niet voor dit seizoen zijn." De ster zal echter ingaan op hoe de twee elkaar ontmoetten en hoe ze begonnen te daten.

Aanbevolen: