Miley Cyrus is niet bang om op de ontvolgknop op IG te drukken, ongeacht wie je bent

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus is niet bang om op de ontvolgknop op IG te drukken, ongeacht wie je bent
Miley Cyrus is niet bang om op de ontvolgknop op IG te drukken, ongeacht wie je bent
Anonim

Miley Cyrus heeft een behoorlijk creatieve carrière voor zichzelf gecreëerd. Nadat ze van 2006 tot 2011 de hoofdrol had gespeeld in The Hannah Montana Show, bracht ze verschillende albums uit, en hoewel ze pas 27 jaar oud is, voelt het zeker alsof ze behoorlijk veel heeft geleefd.

Cyrus stond onlangs in de schijnwerpers na de scheiding van Liam Hemsworth en het daten met Cody Simpson. Zelfs als ze geen nieuwe muziek uitbrengt, slaagt Cyrus erin om mensen aan het praten te krijgen omdat ze altijd iets wilds en interessants van plan is, en het heeft meestal te maken met haar liefdesleven. Fans hebben gehoord dat Miley Cyrus er geen probleem mee heeft om mensen op Instagram te ontvolgen, ook al zijn ze net zo beroemd als zij. Laten we eens kijken naar de celebs op wie ze op de ontvolgknop heeft gedrukt.

Liam Hemsworth

Hemsworth en Cyrus zien er schattig uit op foto's, maar helaas was het huwelijk niet zo perfect als de foto's het lieten lijken.

In november 2019 brak het nieuws uit dat het beroemde paar elkaar niet meer volgt op Instagram. Volgens Glamour.com was dit omdat Cyrus Cody Simpson zag en ze foto's van hen twee op haar sociale media zou delen.

Mensen denken dat Hemsworth de beslissing heeft genomen om eerst zijn ex niet meer te volgen en daarna deed Cyrus hetzelfde. Radar Online zegt dat Cyrus "verwoest" was en zich realiseerde dat de dingen tussen hen beiden helemaal voorbij moeten zijn geweest.

De zangeres ontvolgde Hemsworth ook op Twitter. Volgens de Huffington Post vond Cyrus het niet leuk dat mensen zeiden dat hij met January Jones aan het daten was, en ze wilde hem niet meer volgen op dit platform.

Het was triest voor fans om te horen van de scheiding van Cyrus en Hemsworth, aangezien het paar een lief liefdesverhaal had, hoewel ze onderweg veel ups en downs hadden, dat is zeker. De twee speelden de hoofdpersonages in The Last Song, de verfilming van de gelijknamige Nicholas Sparks-film. Volgens Elle.com was dit de plek waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten, en dat gebeurde in juni 2009.

Tegen de winter van 2010 dachten mensen dat ze zeker aan het daten waren toen ze werden gefotografeerd tijdens het fietsen en zoenen.

Het echtpaar had een lange weg naar het altaar. In augustus 2010 gingen ze uit elkaar om in september weer samen te komen… maar toen was het tijd voor "een pauze" in november. Ze verloofden zich in 2012 om in 2013 weer uit elkaar te gaan. Ze trouwden uiteindelijk in december 2018, volgens Harper's Bazaar, maar het huwelijk duurde slechts acht maanden voordat ze besloten te scheiden.

Nick Jonas

Miley Cyrus ging in 2006 en 2007 uit met Nick Jonas en het bleek dat ze hem ook niet meer op Instagram volgde.

Cyrus werd geïnterviewd door Zach Sang Show en ze zei dat het niet iets was dat ze van plan was te doen.

“Ben je ooit gaan kijken en zag dat je ineens niet meer werd gevolgd of dat je iemand hebt ontvolgd en dat het niet de bedoeling was dat je dat deed? … Mijn ding ontvolgt mensen soms, "zei Cyrus, volgens ET Canada. Ze zei dat mensen haar vroegen waarom ze zou stoppen met het volgen van hen op sociale media en dat ze in de war zou zijn. Ze zei: "Ik denk, zoals, een beetje saboteur, zoals, gaat in mijn telefoon en, zoals, ontvolgt en volgt mensen voor drama."

Kaitlynn Carter

Het kan moeilijk zijn om foto's van een ex op sociale media te zien. Het is een herinnering aan gelukkiger tijden, dat is zeker, en het kan het lastig maken om verder te gaan. Het klinkt alsof Cyrus dit begrijpt en niet denkt dat het een goed idee is om mensen te blijven volgen op wie ze vroeger verliefd was.

Miley Cyrus en Kaitlynn Carter dateerden van de zomer van 2019, maar volgens Harper's Bazaar gingen ze op 21 september uit elkaar.

Insider.com zegt dat de zangeres Carter niet meer volgde op Instagram, en het lijkt alsof ze dit deed op hetzelfde moment dat ze Hemsworth niet meer volgde.

Carter deelde veel over haar scheiding van Brody Jenner met Elle magazine in 2019. Ze zei dat zij en Cyrus vrienden waren, maar het werd iets meer: ze legde uit: "Afgelopen juli ging ik op vakantie met een vrouw vriend; het volgende dat ik wist, was ik verliefd op haar." Ze zei ook: "Tot die reis was het nooit in me opgekomen dat ik zelfs maar in staat was van een vrouw te houden zoals ik van haar hield. Maar nadat ik over mijn romantische geschiedenis had nagedacht, realiseerde ik me dat ik nooit echt een 'type' heb gehad..”

Het lijkt erop dat zelfs als Miley Cyrus met een aantal superberoemde mensen is uitgegaan, ze het niet erg vindt om ze te ontvolgen op IG. Ze is net als iedereen en ze is klaar om verder te gaan met haar vroegere romances.

Aanbevolen: