Dit is wat Shonda Rhimes te zeggen had over Britney Spears in 'Crossroads

Inhoudsopgave:

Dit is wat Shonda Rhimes te zeggen had over Britney Spears in 'Crossroads
Dit is wat Shonda Rhimes te zeggen had over Britney Spears in 'Crossroads
Anonim

Voordat Meredith Gray een inspirerende arts werd en verliefd werd op McDreamy, schreef Shonda Rhimes, bedenker van Grey's Anatomy, het script voor de film Crossroads. Britney Spears fans herinneren zich deze film zeker omdat het opwindend was om haar in een grote acteerrol te zien. Het werd uitgebracht in 2002 en Spears speelde als Lucy, een meisje dat graag haar moeder in Californië wilde vinden. Ze ging op roadtrip met haar beste maatjes, gespeeld door Tayrn Manning en Zoe Saldana, en er volgde veel chaos (en muziek). Natuurlijk kreeg Spears de kans om in meer dan één scène te zingen, en haar beroemde nummer "I'm Not a Girl, Not Yet A Woman" maakte deel uit van de film.

Tegenwoordig staat Spears onder curatele en heeft Rhimes haar eigen imperium van geweldige tv-shows gecreëerd met haar bedrijf Shondaland. Laten we een trip down memory lane maken en nadenken over deze lieve en nostalgische film. In de jaren sinds de release van de film heeft Shonda Rhimes commentaar geleverd op hoe het was om een film te schrijven voor een popster.

Altijd in een goed humeur

Meredith Gray heeft een aantal slechte beslissingen genomen en dat maakt haar een van de meest kijkbare personages op tv, omdat ze niet saai is en mensen laat gissen. En jaren voordat ze zelfs maar een twinkeling in de ogen van Shonda Rhimes was, schreef de schrijver en showrunner het scenario voor Crossroads. Ze bracht zeker haar talent mee voor het creëren van herkenbare personages in deze film.

Soms wordt gezegd dat sterren wat diva-gedrag vertonen op een tv- of filmset, en dat kan een echte belemmering zijn voor alle betrokkenen.

Dat was niet het geval toen Britney Spears speelde in Crossroads. Shonda Rhimes zei dat Spears "vrolijk" was. Het is interessant voor fans van de popzangeres om te horen hoe geweldig ze was op de set.

Rhimes legde uit: "Ze was erg opgewekt, erg leuk. Ik denk dat het zo anders was dan onderweg zijn en concerten geven - op één plek kunnen blijven en de hele tijd bij dezelfde groep mensen kunnen zijn."

Een echt persoon

Britney Spears en Anson Mount staan samen op de parkeerplaats om filmkruispunt te filmen
Britney Spears en Anson Mount staan samen op de parkeerplaats om filmkruispunt te filmen

Shonda Rhimes deelde dat ze wilde dat de wereld Britney Spears als een echt persoon zou zien, niet alleen als een popster. In een interview met Vice.com zei Rhimes dat terwijl iedereen Spears als een beroemde popzangeres zag, ze een andere ervaring had toen ze haar IRL kon zien en met haar kon praten.

Rhimes legde uit: "Ik was veel meer geïnteresseerd in de jonge vrouw die ik ontmoette dan in het beeld dat mensen van haar hadden. Ze was een persoon, en ik denk niet dat iemand op dat moment naar haar keek- omdat het zo'n vrouwenhatende samenleving is - als persoon." Ze vervolgde dat het belangrijk was om ervoor te zorgen dat het personage diepte had. Ze zei: "Het idee dat we haar konden afbeelden als een driedimensionale jonge vrouw, vond ik interessant. Het zou een vergissing zijn geweest om haar gemene meisjes te hebben en in een karikatuur te veranderen."

Het lijkt erop dat het filmen van Crossroads een positieve ervaring was voor alle betrokkenen. Zoals Rhimes deelde met Vice.com, was Spears in staat om wat re altime met haar co-sterren door te brengen, en ze dacht dat ze een geweldige tijd samen hadden. Ze dacht dat het zeldzaam was dat de popster bij haar leeftijdsgenoten was en vroeg zich af: "Het was de eerste keer dat ik denk dat ze omging met mensen van haar eigen leeftijd."

Anderen die aan de film hebben meegewerkt, hebben hele aardige dingen gezegd over Britney Spears en haar tijd op de set. Volgens E Online zei Tamra Davis, die de film regisseerde, dat ze zo'n normaal, normaal persoon leek en dat ze helemaal geen eisen had. Davis zegt dat toen ze naar de hotelkamer van de zangeres ging, Spears grapte dat ze de avond ervoor "gehamerd" was. Ze kreeg zelfs haar eigen koffie, die mensen geweldig vonden. Spears zei: "Ik vind het niet erg. Ik vind het echt leuk om naar binnen te gaan en te beslissen."

Taryn Manning deelde een foto met haar Crossroads-collega's en vertelde hoe leuk het was om te filmen. Volgens Us Weekly zei Manning: "Wat een geweldige tijd met deze crew! retro crossroads. "Omdat mensen het hebben over de FreeBritney-beweging, omdat sommige fans niet zeker weten of het conservatorium van de zangeres veilig voor haar is, besloot Manning haar eigen twee cent te geven over wat ze zag. Ze zei dat Spears was "sterk" en ze schreef ook: "Voor mij zie je er gelukkig uit en alsof je het naar je zin hebt!"

Jaren voordat FreeBritney en Grey's Anatomy, Britney Spears en Shonda Rhimes met elkaar verbonden waren via de oubollige maar populaire film Crossroads, en het is cool om wat meer te weten te komen over hoe het filmen van de film echt was.

Aanbevolen: