De wereld bestrijdt racisme en economische onzekerheid, terwijl Kanye tekeer gaat over Zoom-oproepen

Inhoudsopgave:

De wereld bestrijdt racisme en economische onzekerheid, terwijl Kanye tekeer gaat over Zoom-oproepen
De wereld bestrijdt racisme en economische onzekerheid, terwijl Kanye tekeer gaat over Zoom-oproepen
Anonim

Er is een smeltkroes van problemen waarmee de wereld op dit moment wordt geconfronteerd. Onderwerpen als de pandemie, economische strijd, de aanstaande verkiezingen en diepgeworteld systemisch racisme staan momenteel bovenaan de nationale krantenkoppen.

Velen van ons worden geconfronteerd met een wervelwind van uitdagingen en worstelen met de huidige staat van ons leven en de wereld waarin we leven. Er is een enorme verschuiving geweest in onze routines en de stress is de afgelopen 5 of 6 maanden toegenomen. De terugkeer naar de normaliteit lijkt momenteel ver buiten bereik.

Hoewel deze grote problemen voorrang hebben in het grootste deel van ons leven, heeft Kanye West de sociale media opgepikt met weer een bizarre tweet, waaruit blijkt dat hij echt toondoof is voor de afbrokkelende wereld om hem heen.

Zijn recente Twitter-tirade gaat over onnodige Zoom-oproepen. Nee, we maken geen grapje.

Kanye's Twitter Rant

Kanye West raakt ernstig overstuur - niet over de huidige problemen waarmee de wereld wordt geconfronteerd, maar over het overmatige gebruik van Zoom-gesprekken in de huidige samenleving. Toegegeven, we gebruiken Zoom veel meer, nu de meesten van ons vanuit huis werken en onze sociale kringen beperken. Dit kan echter niet het belangrijkste zijn waar hij aan denkt… of toch?

Kanye zegt dat hij weigert "Zooms met één persoon te doen", maar stelt vervolgens dat FaceTime een geldige optie is. Zijn tirade lijkt niet eens te gaan over het overmatig gebruik van apps in het algemeen, het lijkt meer een beetje boze spuug die specifiek op Zoom is gericht.

Nu weten we zijn standpunt hierover, niet dat iemand er in de eerste plaats om vroeg. Het probleem is niet alleen de tweet zelf, het is meer het feit dat het een weerspiegeling is van zijn huidige gemoedstoestand. Met 30,8 miljoen volgers op zijn Twitter-account en een zeer vast, wereldwijd publiek dat aan elk woord hangt dat hij zegt, gaan we ervan uit dat Kanye West waardevollere aanbiedingen heeft om met zijn fans te delen.

Klassieke Kanye

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat Kanye ons in de war brengt met zijn berichten. Hij heeft onlangs een afbeelding gepost van het Othello-bordspel, waarin staat dat dit zijn "nieuwe Connect Four" is, en er was deze maand een bericht dat net "Plan A" vermeldde en verder absoluut geen uitleg bood.

Kanye's emotionele en mentale welzijn is in het verleden vaak in twijfel getrokken, en dit zou heel goed een ander voorbeeld kunnen zijn van zijn onvermogen om het omringende klimaat nauwkeurig te beoordelen voordat hij een tweet verzendt.

Aanbevolen: