Mindy Kaling's nieuwe Netflix-serie geeft fans een kijkje in haar jeugd

Inhoudsopgave:

Mindy Kaling's nieuwe Netflix-serie geeft fans een kijkje in haar jeugd
Mindy Kaling's nieuwe Netflix-serie geeft fans een kijkje in haar jeugd
Anonim

Mindy Kaling verrast haar fans altijd met onbeperkt gelach en herkenbare incidenten, of het nu door haar acteerwerk, schrijven of uitstekende regie is. Haar nieuwe show 'Never Have I Ever' is echter geïnspireerd op haar eigen leven als opgroeiende Indiaas-Amerikaanse tiener.

De trailer heeft talloze lof en opwinding ontvangen van Mindy's fans vanwege het verdraaide plot, herkenbare incidenten en het echte acteerwerk van de hoofdrolspeler, een nieuwe Canadees-Tamil-actrice Meitreyi Ramakrishnan die de rol van Devi speelt.

Het leven van een Indiase familie in Amerika

De show toont een Indiase familie in Amerika. De teaser toont de hoofdpersoon Devi die bidt tot Indiase goden - 'Ram', 'Hanuman,' Shiv, 'Laxmi, ' en 'Ganesha' om haar tweede jaar spannender te maken.

Devi's Indiase familie omvat haar super hypermoeder en avontuurlijke vader die op een brommer rijdt, en beiden geven ze extra om hun dochter. In verschillende delen van de trailer zien we Devi een Zuid-Indiase sari dragen en de traditionele Indiase dans Bharatnatyam uitvoeren.

Mindy was zelf half Tamil en de actrice die de rol van Devi speelt, behoort ook tot een Tamil-familie in Canada, die helpt om het beste van twee werelden naar boven te halen: een Tamil-meisje met typisch Indiase waarden die studeert met Amerikaanse leeftijdsgenoten, met een Amerikaans accent en stemmingswisselingen van een ideale tiener.

Wishes Of A Teenager: Streven om te slagen op de middelbare school

De trailer en teaser bevatten momenten die we allemaal hebben meegemaakt tijdens onze tienerjaren. Samen met haar ouders heeft ze ook twee ondersteunende beste vrienden en een neef uit India die haar Ph. D. op een Amerikaanse universiteit met wie ze zorgvuldig plant hoe het komende jaar 'cool' en geweldig gaat worden.

Devi had niet de beste tijd tijdens haar eerste jaar op school en wil dat haar tweede jaar alle verliezen goedmaakt. Ze bidt om uitgenodigd te worden voor een feest met alcohol en drugs (hoewel ze ze niet zou nemen maar gewoon naar een feest wil), dat haar armhaar verdwijnt, en de belangrijkste wens van een tienermeisje, om een hete date te hebben. man van het zwemteam (ze vindt het goed dat hij dom is, maar ze wil absoluut geen nerd van haar AP-klas; in feite is hotness de prioriteit!)

Devi's personage wil al haar tienerfantasieën in de show vervullen, en ze spreekt al haar wensen luid en duidelijk uit, in tegenstelling tot reguliere tienershows op de middelbare school waar de hoofdpersoon vaak in de war is over wat hij/zij precies wil. Kijkers beschrijven de show als 'realistisch', wat zeker waar is, aangezien het gebaseerd is op Mindy Kaling's jeugdervaringen.

Gebaseerd op de Mindy Kaling-tieners van vandaag

Netflix bevestigde het nieuws van een door Mindy Kaling geïnspireerde tienerkomedieserie door te tweeten dat "Netflix een coming-of-age-serie heeft besteld bij Mindy Kaling over het gecompliceerde leven van een hedendaags Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door Kalings eigen jeugd."

In een interview met Variety wees Mindy Kaling erop dat ze geen periodestuk zou willen maken over een Indiaas meisje dat opgroeide in de jaren 80, maar dat ze het niet erg zou vinden om een show te doen over een tiener van nu.

Daarom kunnen we aannemen dat de show een mix is van Mindy's ervaringen als tiener en het leven van een overprettige tiener van vandaag.

Aanbevolen: