The Office': hoeveel verdiende John Krasinski om Jim Halpert te spelen?

Inhoudsopgave:

The Office': hoeveel verdiende John Krasinski om Jim Halpert te spelen?
The Office': hoeveel verdiende John Krasinski om Jim Halpert te spelen?
Anonim

The Office is een van de weinige shows in de geschiedenis die lang na zijn tijd op televisie zo'n enorme aanhang kan behouden, en dit is te danken aan een heleboel verschillende dingen. Het kiezen van de juiste verhaallijnen, het casten van de juiste acteurs en het behouden van scherp schrijven hielpen deze serie om een kracht in zijn bloei en een moderne klassieker te worden. Zelfs nu er alleen oude afleveringen worden gestreamd, is deze show net zo geliefd en relevant als altijd.

John Krasinski was een van de gelukkige hoofdrolspelers in de show. Hij was perfect om Jim Halpert te spelen, en zijn betaling van $ 200.000 per aflevering was het zeker waard. Hoewel hij destijds een onbekende handelswaar was, is hij sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste namen in Hollywood. Tegenwoordig is Krasinski groter en beter dan ooit.

Dus, hoeveel trok de ster naar beneden terwijl hij op The Office was? Laten we eens kijken en zien!

Zijn eerste salaris tijdens de show

Jim Halpert
Jim Halpert

Niets is gegarandeerd in Hollywood, en hoewel we weten wat de show ging worden, was er nog geen sprake van dat de studio een enorm budget zou uitgeven.

Toen hij voor het eerst zijn rol in de show belandde, had John Krasinski niet veel hype of veel geroezemoes rond zijn naam. Hij had wat werk in film en op televisie gedaan, maar er was niets zo groot als wat The Office zou worden.

Cheat Sheet meldt dat de acteur ongeveer $ 20.000 per aflevering neerhaalde toen de serie voor het eerst begon. Voor iemand die op zoek was naar een plek in Hollywood, moet dit een verademing zijn geweest voor Krasinski.

De show zou uiteindelijk van de grond komen, en als dat gebeurde, zou John een enorme salarisverhoging krijgen. Tijdens zijn tijd in de show, zelfs in de voorgaande jaren, speelde de acteur nog steeds rollen in andere projecten, wat ongetwijfeld hielp om wat rekeningen te betalen.

Een van zijn meest opvallende rollen tijdens zijn Office-run was de stem van Lancelot in Shrek the Third, volgens IMDb. Hij zou ook rollen hebben in Monsters University, Jarhead en Dreamgirls.

Nu Krasinski echt naam aan het maken was in Hollywood, was het tijd voor hem om een gezond salaris af te dwingen.

Zijn salaris overtreft zes cijfers

Na verschillende seizoenen van succes op het kleine scherm, werd het vrij duidelijk dat The Office hier zou blijven. Hierdoor wisten de acteurs dat het tijd was om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten en een enorme loonsverhoging te krijgen.

Voorafgaand aan het vierde seizoen van de show kreeg de cast van de serie een opslag. Zoals we eerder vermeldden, verdiende John Krasinski al vroeg $ 20.000 per aflevering, maar toen hij eenmaal een loonsverhoging kreeg vóór seizoen vier, bereikte het echt een ander niveau.

Krasinski zou zichzelf $ 100.000 per aflevering kunnen verdienen, wat ronduit indrukwekkend is. Hoewel er andere acteurs waren die veel meer verdienden in andere shows, zou elke levende persoon het geluk hebben om dit soort geld elke week te verdienen. Het hielp zeker dat de show zo'n grote hit was op het kleine scherm en dat het publiek elke week nergens heen ging.

Dankzij het krijgen van een enorme loonsverhoging tijdens The Office en het landen van rollen in projecten op het grote scherm, bevond Krasinski zich in deze tijd op een heel ander niveau. De man was officieel van onbekende acteur naar ster gegaan en zijn salaris weerspiegelde dit uiteindelijk.

Vooruitlopend was Krasinski nog niet helemaal klaar en kon hij nog een boost in zijn loon krijgen.

Een laatste loonsverhoging

Jim Halpert
Jim Halpert

Terwijl The Office naar zijn finale marcheerde, had het nog steeds een trouw publiek dat geen genoeg kon krijgen van de show. John Krasinski zou opnieuw een loonsverhoging kunnen krijgen voor de seriefinale.

Volgens Ranker kon John Krasinski op een bepaald moment van de show van $ 100.000 naar $ 200.000 gaan. Hoewel de exacte datum of het seizoen van deze loonsverhoging onbekend is, is het nog steeds indrukwekkend om te zien dat zijn manier van werken in de loop van de tijd zou vertienvoudigen.

IMDb merkt wel op dat John tijdens zijn tijd bij The Office wel achter de camera stapte, en het is mogelijk dat hij ook wat extra geld kon verdienen voor het regisseren van sommige afleveringen. Het is duidelijk dat zijn tijd voor het regisseren van de show van pas zou komen, aangezien hij nu iemand is die heeft bewezen in staat te zijn een groot succes te maken aan de kassa.

Tegenwoordig doet John Krasinski van alles een beetje, met Jack Ryan in de hoofdrol op het kleine scherm en hitfilms zoals A Quiet Place op het grote scherm, volgens IMDb. Hij heeft een lange weg afgelegd en het ziet er nog steeds goed uit voor Krasinski.

Aanbevolen: